Last news in Fakti

7 Януари, 2018 09:50 1 129 4

Тръмп: Пак отрече за договорки с Русия

  • русия-
  • сащ-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ каза, че Белият дом е отворен към сътрудничество със специалния прокурор Робърт Мълър

Тръмп: Пак отрече за договорки с Русия - 1

"Няма съглашателство. Няма престъпление". Това заяви за пореден път президентът на САЩ Доналд Тръмп.

Той направи изявлението в президентската резиденция Кемп Дейвид.

Тръмп заяви за пореден път, че не е имало тайни договорки между неговия лагер и Русия по време на предизборната кампания в САЩ през 2016 г., предаде ДПА.

Президентът на САЩ каза, че Белият дом е отворен към сътрудничество със специалния прокурор Робърт Мълър с цел ускоряване на разследването.

Тръмп не отрече появилите се неотдавна информации в медиите, според които е опитал да попречи на главния прокурор Джеф Сешънс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор Щонов

    4 2 Отговор
    Да препоръчаме на неолибаралите щом още вият от победата на бай Дончо и все им се привиждат руснаци следното-Всяка вечер като се прибират от работа първо-Да проверят зад вратата, под леглото под завивката му, зад фикуса, и най вече под пеньоара на жените си не се ли крие там руснак...:))))))) !!!!!!???

    Коментиран от #2

  • 2 Барчо

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "доктор Щонов":

    Добре ве дофтуре, да речем, че аз съм неолиберал и все ми се привиждат руснаци и бла, бла, бла....) Теб не те знам какъв си там либерал или какъв си там русофил и т.н. но едно съм сигурен, че ако се прибереш в къщи и завариш там някой руснак да оправя жена ти, веднага ще грабнеш голямото ветрило и ще почнеш да пъдиш мухите, та да не му пречат, понеже той е великорусин и за теб това ще е за чест, че именно той прави това с твоята съпруга ! Те този сорт хора сте вие неорусофилите !
  • 3 доктор Щонов

    3 0 Отговор
    Барчо, Барчоооо на вас много трябва да ви се пише или говори за да "вденете" нещо ти не си първия на когото ще наливам, няма да бъдеш и последния-ма то мензис и акъл не ти ли дойдат навреме НЕ ги чакай! та по темата само едно ще ти пиша-вие неолибералите в случая с бай Дончо търсите под вола тела а какво ще намерите там ха продължавайте да го търсите успех в "начинанието" !!!!
  • 4 Хохи

    0 0 Отговор
    Тия ТЪПАЦИ сащ, направо се НА..РАХА да дрънкат простотии ВСЕКИ ДЕН.
    ТО БИВА, БИВА АМА ТО ВСЕКИ ДЕН. ВСЕКИ ЧАС.
    ЕЕЕЕЕ НЕМА ЛИ КРАЙ ТОЯ "РАЗВИТ "ЗАПАД, АЙДЕЕ.