8 Януари, 2018 07:25 2 680 13

Русия саботира изборите в САЩ

  • сащ-
  • майк помпео-
  • русия

Според Майк Помпео и други страни търсят подобно влияние

Русия и други страни се опитват да саботират изборите в САЩ. Това заяви шефът на ЦРУ Майк Помпео,, цитиран от CNN.

От американското разузнаване вече стигнаха до заключението, че властите в Москва са помогнали на Доналд Тръмп да спечели президентските избори в САЩ през 2016 г. Според Помпео руската намеса е започнала отдавна и продължава.

„Имам своите опасения, не само от руснаците, а и от други наши съперници. Има много страни, които искат да подкопаят западната демокрация. Трябва да сме бдителни“, заяви Помпео.

През ноември в САЩ предстоят избори за Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прометей

    27 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според Майк Помпео и други страни търсят подобно влияние.......

  • 2 Нерон

    36 7 Отговор
    Тия вече ги гони параноята, ама яко!
  • 3 Е уникално лицемерие е това

    43 7 Отговор
    Е няма само вие да се месите- да сваляте правителства и да унищожавате цели държави...
  • 4 ReNa

    19 8 Отговор
    ЗначиК - там където американците са се засилили, ние се връщаме.. т.е те тепърва ще откриват синдрома - Врагът с партиен билет! и тепърва ще усвояват методите на ЧК... Боже, Боже колко мъка има по този свят Боже!!!
  • 5 Антрополог

    11 27 Отговор
    Евразийските примати не могат да направят нищо позитивно и градивно, но разрушителният им потенциал е много висок. Затова те са се специализирали в извършването на саботажи, предизвикане на хаос, насъскване на едни групи срещу други и всякакви други мръсотии по цял свят.

    Коментиран от #12

  • 6 Ярослав Станчев

    25 5 Отговор
    Хич не е хубаво когато някой друг хвърля вашите камъни по вашите глави,нали мистър шеф на ЦРУ?
  • 7 Николов

    23 5 Отговор
    Брей те руснаците са станали много силни /според ЦРУ-то/ щом започнаха и техните президенти да назначават !
  • 8 Чичо Манчо

    19 6 Отговор
    И други страни искали да им сритат западната демокрация. Егати и демокрацията в тоя Краварник, да трепеш наред невинни хора по църкви, училища и къде ли не, да изнасяш "демокрация " под формата на граждански войни в цял свят, да заплашваш с унищожение цели държави, но интересно защо краварите не се пробват с износ на демокрация в комунистически Китай например, Русия, Индия или Иран примерно, а нападат все сравнително малки и слаби във военно отношение страни.
  • 9 Бай хой

    19 5 Отговор
    На крив гуй вълната му пречи. Факт.
  • 10 сноу

    12 3 Отговор
    А че колко му Рсията да саботира и увисналите мъ..ури на Пенсиото че той вече няколко пъти го конкат за сексуален хищник.То че смешни ,смешни, ама взеха и жалки да стават.
  • 11 Morgoth

    8 2 Отговор
    С оглед влиянието на САЩ в световен мащаб много страни са зависими от това кой ще бъде избран за президент там. Реално погледнато техният президент би трябвало да бъде избиран частично и с външен вот. Няма какво да се учудват, че има опити за оказване на влияние. А и те изобщо не се свеждат до "подкопаване на западната демокрация" - същото правят и поддръжниците и.
  • 12 Гост

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Антрополог":

    Много точно го описа. Тези гнусни евразийски примати са избили местното индианско население от алчност. А бизоните за кеф са ги избивали. А сега някой друг им бил виновен за приматската простотия на народа им.
  • 13 Бесен Язовец

    11 1 Отговор
    Тръм не може да им сготви война и му готвят импичмъна!