Last news in Fakti

8 Януари, 2018 09:11 3 574 22

САЩ създават горещи точки около Русия

  • сащ-
  • рамзан кадиров-
  • русия

Рамзан Кадиров атакува политиката на Вашингтон

Президентът на Чеченската република Рамзан Кадиров обвини САЩ, че създават „горещи точки“ около Русия, съобщи Известия.

Според него действията на САЩ в Близкия Изток, целят да създават напрежение около Русия.

„САЩ се нуждаят от горещи точки около Русия. Няма нужда от доказателства за техните намерения в Близкия Изток. Те искат да потопят целия регион във война. Всичко, което се случва около страната ни е инициирано от САЩ“, заяви Кадиров в социалните мрежи.

Според него Вашингтон поддържа сирийката опозиция и разпалва протестите в Иран. Той определи това като „прокарване на пипалата на злото“.

Кадиров обвини САЩ и че прокарват „разрушителна политика“ в Украйна, Грузия, Ирак и Либия.

По-рано през годината от Вашингтон включиха Кадиров в списък със санкции по отношение нарушаване на правата на човека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ekspert

    47 12 Отговор
    Намери се един да им го каже .Фащ олицетворение на злото
  • 2 Наблюдател

    15 28 Отговор
    Чечня ще бъде първата, която ще се отдели от русия, щом краката на джуджето започнат да се клатят. И без това сега, тя е напълно дерусифицирана / от 1,2 милиона население руския елемент е едва около 10 000 и то жени и пенсионери, при 250 000 преди само в столицата Грознии/ и ислямизирана / жените задължително/"доброволно", са със забрадки или хиджаб, двуженството, особено за ръководните кадри е разрешено ит.н/

    Коментиран от #5

  • 3 жщг

    12 35 Отговор
    Кадиров , кой ни с.а в гащичките ? Май САЩ са виновни че всички искат да се освободят от руското робство ???

    Колко от сателитите на Русия /СССР/ преминаха на страната на САЩ и ЕС и колко се стремят да го направят??? Имали ли пак да питаш кой ни с.а в гащите ???

    Коментиран от #19

  • 4 Фриман

    24 7 Отговор
    Няма да стане никакво откъсване! Веднъж краварите се опитаха вече, повече нямат шанс! Чечнците са доволни,че са част ор РФ и това им е единственна възможност за развитие и свобода! Наливат се големи пари в Чеченска Република и няма от какво да бягат! Всички опасни личности отдавна елеминирани или по време на чеченска кампания или в Сирия! Така че само ви се иска!
  • 5 релито е такова

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Пишеш пълни глупости-поне да беше видял няколко клипа в тубата-та да не дрънкаш простотии тук.

    Коментиран от #6

  • 6 Наблюдател

    7 23 Отговор

    До коментар #5 от "релито е такова":

    Глупостите ги ръсят единствено руските слуги, тиражиращи долнопробната кремълска пропаганда. Научи руски и чети!

    Коментиран от #7

  • 7 релито е такова

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    А стига с клишетата и НПО-лозунгите бе...https://youtu.be/R6ORe-dqvR0........гледай и се учи--

    Коментиран от #10

  • 8 OMG WTF

    7 19 Отговор
    Тоя брадат нещастник до вчера режеше глави на руски войничета, а днес се загрижил за горещите точки около русия. Нямам търпение путя да му резне кранчето и ще го видим тогава пак каква ще я свърши и какви ще ги говори. И какво ще кажат БГ русорастите тогава. :)
  • 9 Хасан

    3 23 Отговор
    Чеченците и кавказците рано или късно ще трябва да се съберат със своите събратя турците...

    Коментиран от #11

  • 10 Наблюдател

    6 15 Отговор

    До коментар #7 от "релито е такова":

    Илитерат русофил да ме поучава да уча!!!
    Рамзан Кадиров е играл футбол с отрязани руски глави, русофилче. Преди да се продаде за много пари на джуджето той и баща му издигнаха лозунга «Русские, не уезжайте, нам нужны рабы и проститутки!" и бяха в основата на дерусификацията на Чечня. Ама с мозък замъглен с руска пропаганда не можеш да видиш реалността.

    Коментиран от #12

  • 11 Новини от Бавария

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Да,ще се съберат,заедно на едно място,където има много комини.....
  • 12 релито е такова

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "Наблюдател":

    Не ми пиши лозунгите на Хатааб-йорданеца със прякора"черният араб"..който го ликвидираха през 2002 година=-и то точно чеченците.Много добре съм запознат с тази тема-та не ми пускай тук полу-истини..Чечня я знам като петте си пръста-минал съм я надлъж и шир-Грознии,Шалии,Аргун,Старие Атаги и т.н..Историята на Чеченската Война я знам от "извора"-та не минават твойте НПО-партенки тук.

    Коментиран от #13

  • 13 Наблюдател

    4 11 Отговор

    До коментар #12 от "релито е такова":

    Колко руснаци живеят сега в Чечня, бе умник? И колко живееха само в столицата Грозни преди войната? И лозунгите се вееха до 2007 година. Хатаб в случая няма нищо общо

    Коментиран от #14

  • 14 релито е такова

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Е как да няма нищо общо Хатааб,като пишеш неговият лозунг--двуличие от твоя страна..Ето ти колко руснаци живеят сега в Чечня-около 25 000 човека-от 1.3 милиона жители на Чечня.Нормално е,по време на войната-първата и втората да са избягали от там-напълно нормално е.И не са бягали само руснаци,а и авари,лизгини,кучари и т.н...Та и тази твоя партенка вече не минава--при население 1.3 мил.-25 000 никак не са малко-

    Коментиран от #15

  • 15 Наблюдател

    5 11 Отговор

    До коментар #14 от "релито е такова":

    Преди войните лъжецо само в столицата Грозни от 400 000 жители повече от половината бяха руснаци. Къде са 210 000 къде са 10 000 / а не 25 000/? А лозунга е използван от бащата и синът Кадирови. И не се прави на специалист за неща, които не разбираш. какво ще кажеш, за забрадките, които всяка жена в Чечня трябва да носи днес и за хиджабите, които дори по времето на Хатаб не се носеха?

    Коментиран от #16

  • 16 релито е такова

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "Наблюдател":

    Слушай-вече нямам време да дискутирам с теб-просто си вдлъбнат..Какви забрадки те гонят-виж в клипа който съм ти дал по-горе--такива забрадки носят във всяко българско село у нас...Айде че им омръзна от тъпите ти и неадекватни коментари..А що се отнася до лозунга-точно Хабииб го повтаряше постоянно и това му беше написано от Салман Радуев..Стига съм ти отварял очите вече-чети и учи сам--чети бе-то не боли....

    Коментиран от #18, #21

  • 17 Диди

    3 9 Отговор
    Убиецът Кадиров решил да изрази мнение.И на него ще дойде редът.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 OMG WTF

    2 5 Отговор
    Всеки, който подкрепя този главорез показва що за стока е. Рушлямчета, жалки сте. Даже и самите руснаци не го обичат този, колкото вие го обичате. :)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 simonm

    0 3 Отговор
    Кадиров сега скача и лае по заповед на Путин ,но всички знаят че това време вече отминава Власта на Москва в Чечня политическа и икономическа я няма
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания