Last news in Fakti

9 Януари, 2018 13:12 4 192 72

Ердоган обвини САЩ в опит за преврат

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • сащ-
  • преврат-
  • обвинение-
  • дело-
  • мехмет атила-
  • иран

Ердоган отправи тежки думи към ФБР и ЦРУ

Ердоган обвини САЩ в опит за преврат - 1
Снимка: БТА/ AP

Турският президент Реджеп Ердоган за пореден път отправи тежки обвинения към Съединените американски щати, които по думите му искат да притиснат икономически страната, съобщи „Дейли Сабах“.

Ердоган видя опит за политически преврат в дело срещу турски банкер, обвинен от американското правосъдие, че е помогнал на Иран да заобиколи американските санкции. Един от шефовете на „Халкбанк“ Мехмет Хакан Атила бе признат за виновен по тези обвинения.

Пред парламентарната група на Партията на справедливостта и развитието Реджеп Ердоган заяви, че съдебното дело в Щатите е опит за политически преврат. Той каза, че в този опит за преврат участват ЦРУ, ФБР и гюленистката организация „Фето“.

Отношенията между Анкара и Вашингтон се изостриха след опита за военен преврат в страната през 2016 година. След него турските власти посочиха живеещия в Пенсилвания проповедник Фетхуллах Гюлен за организирането му. Турция поиска от САЩ неговата екстрадиция.

И към момента обаче САЩ отказват да изпълнят искането на Турция. Американците посочиха, че не са им предоставени достатъчно ясни доказателства във вината на Гюлен в преврата. Наскоро Ердоган дори намекна, че юридическите споразумения между двете страни вече нямат никаква стойност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обективно

    55 14 Отговор
    Право куме в очите, защо до сега спестявахте истината?
    Винаги е било така , слагат кукла на конци и контролират държавата. После се оказва че държавата силно задлъжнява към големия батко.
    Този път удариха на каък с Ердоганя. Този турчин все повече ми харесва, има характер , воля и кураж да се репчи на вечния колонизатор. Отбелязвам че е умен и хитър лидер, но такива не ги обичат и ще се опитат да сринат турската икономика. Дали ще се справи с тези хиени, времето ще покаже.

    Коментиран от #4, #5, #36

  • 3 КАСАПИНА

    4 7 Отговор
    Може да е и осман или с някои от другите му никове
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хасан да го д999ха

    11 25 Отговор

    До коментар #2 от "Обективно":

    Знаеш ли по какво те познах Хасане, по това, че винаги казваш за Ердито "колко е Хитър и как изиграл еди кой си". Ти верно си вярваш, остай матйтапа. Това ти е почерка бе мой човек. Ерди ти е бог, спиш с негова снимка сигурно.

    Коментиран от #9

  • 6 Хасан

    34 12 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан да го д999ха":

    Ей това е лидер...! Да си гони интересите на своя народ....а не като някои народи да посрещат чуждите окупатори с хляб и сол...и гиздава девойка!...

    Коментиран от #8

  • 7 Хасан

    16 9 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан да го д999ха":

    Аз си пиша само под моя ник...бях на Златния рог с българската делегация така че да ме извиниш...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хасан

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан да го д999ха":

    Каква църква ти наоравихме !!!иди да се покръстиш

    Коментиран от #44

  • 10 Хасан

    28 6 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан да го д999ха":

    Аз никога не съм плюл и няма да плюя срещу България....аз съм за българо турската дружба!!...имам приятели българи и няма да можете да ми развалите прителството с тях..

    Коментиран от #46

  • 11 Хасан

    26 9 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан да го д999ха":

    Ти ако имаше малко ум щеше да разбереш че ако не е Ердоган с твърдата ръка сега щяхме да сме като гръцките острови пълни с бежанци..афганци,кюрди,сирийци...хиляди...

    Коментиран от #41

  • 12 арабин

    28 6 Отговор
    ФАЩ искат да разрушат триъгълника Русия Турция Иран защото им спират мангите и влиянието което разбира се отдавна трябваше да се случи. Но това няма да е последния опит на ЦРУ да убие някои
  • 13 Кики

    20 4 Отговор
    Ердоган ще разбере какви приятели има...! Ние отдавна сме ги разбра ли, но нищо не можем да направим.
  • 14 Aham

    13 4 Отговор
    Аз съм съгласен с Хасан. Ердоган е лидер! Но прави грешки и то големи... И това е нормално, защото се чувства силен в момента и това е така. Друга тема е, че това което е Турция сега е плод на близо 200г. благосклонност от запада!!!!
  • 15 Eee

    11 6 Отговор
    Браво,тоя ме кефи.
  • 16 Хасан

    22 5 Отговор
    Международните отношения няма ”благосклонност”, има интереси...Най апетитното парче на Империята не бяха Балканите ами петрола на Близкия изток.Благодарение на тоя петрол Запада си финансира индустриалната революция...Слагаш един за пожизнен Шейх и му източваш петрола...ако не те слушка му правиш ”арабска пролет”....ЗащоТурция и Запада се спречкаха ????..,Прочети Маркс..и ще разбереш капитализма....
  • 17 До ХАСАН

    3 10 Отговор
    Може и да мисли Ердо, че свичко което прави е за благото на своя народ, но това не е сигурно. Ще мине време нещата ще се успокоят и като се сложи чертата ще се разбере. А дотогава може всички европейски инвестирори да са напуснали Турция. Да им са честити руските и китайските.

    Коментиран от #20

  • 18 анализатора

    7 4 Отговор
    До 16 Хасан
    Хасане тъкмо да ти сложа плюсче и ти прочетох последното изречение за Маркс..! Ми той е пак от тия които се клатят бре, ти знаеш ли кой го и финансирал за да пише ?
  • 19 Хасан

    11 3 Отговор
    Нямам предвид ”комуниста”Маркс а ”философа и социолога” Маркс...
  • 20 Хасан

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "До ХАСАН":

    Как си мислиш това???Мерцедеса или Форд да се откажат от апетитния турски пазар????...
  • 21 гост

    6 3 Отговор
    Абе той и Кадафи беше умен и извиваше ръцете на европейците, пък ккава стана тя... Да Турция има силна армия, но е етнически фрагментирана, няма петрол и подобно на нас има лошия късмет да е кръстопът на световете.
  • 22 Хасан

    15 4 Отговор
    Едно е Турция а друго е Либия или България...Турция е страна с исторически опит и гени да управлява други народи,да създава култура,цивилизация,държавно устройство,дипломация....

    Коментиран от #31

  • 23 Обща култура

    10 0 Отговор
    Демокрация било, когато няколко вълка, заедно се съберат да решат, кое агне да изядат за вечеря. Диктатура се получавала , когато въоръженото агне ,оспори с оръжие в ръка правото им на избор.
  • 24 Aham

    2 10 Отговор
    Хасан, как го каза това за петрола, като чели те ще си го точат и право в джоба. Шейховете, а.. на Ердоган са му преброени дните.. Много читави турци го мразят и се молят да пукне, защото не са участвали в нищо нередно, а ги съсипаха. Хванал се е за една България и си мисли, че може да постигне нещо. Б-я, безгласната нота в ЕС музиката, ще предлага, ще организира срещи и толкоз. Ще получи точно толкова, колкото му е отредено. Африка ли? Тези които издигнаха Турция до това ниво могат и да я срутят. Все пак Турция не е Китай, а Мерцедес и Форд ще го преживеят, няма да им е за първи път..

    Коментиран от #26

  • 25 Хасан

    6 2 Отговор
    Да но има едно НО....май центъра на Земята се премества ..последните 200години беше Запад а сега маховика клони към Изток...Европа с остаряващо население почва да става периферия ..губи пазари..изостава с технологии...и Изтока изгрява ..имам предвид Китай,Корея,Япония...засега само икономически ...но скоро и културно и военно...
  • 26 До Ахам

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Aham":

    Ахам, тук не се е "хванал" за България, за да постигне нещо, той се е хванал да вдигне икономиката на страната си и практиката показва, че има добри успехи! Що се отнася до ЕС, Турция няма да е членка на съюза, по простата причина, че няма начин да се управлява от Брюксел, самите турци няма да го допуснат, останалото е парлама за пред матряла!
    Следващото ти "блестящо" изречение, че тези, които са издигнали Турция до това ниво могат да я срутят, колкото и да не ти се харесва истината, но тя е , че именно правителството на Ердоган чрез икономическите реформи постигна тези резултати и това е основната причина да има такава силна подкрепа от населението!
    И тези икономически иновации продължават! Например, ако си малка фирма до 3 човека персонал, държавата плаща заплатата на този персонал през месец! Т.е. една заплата плащаш ти, като работодател, следващата заплата я плаща държавата, заедно с пенсионните отчисления и осигуровките! Ето на това се казва подкрепа за малките предприятия! Има още много подобни неща, ама хайде да не ти развалям настроението!
  • 27 Aham

    0 0 Отговор
    Ееее то и дяволът чете евангелието... Само да обобщим анализът на поста ми по-горе: без политика няма икономика. Всичко останало са подробности. Това че страната е направила положителни реформи и подпомага е похвално, но няма да е достатъчно ако няма пазари. Всичко, което е Турция в момента е благодарение на Англия, а в по-късен етап и на Сащ; разбира се отчитаме, че е работлива нация(като всички бедняци. Примерно кувейтският труд е много различен) с добре развито образование вече и успешно усвояване на заработеното. Затова заслужава положението в което е. Но д не забравяме кой дава хляба, а в това е опиянението на лидера на страната... И вече казах- нормално е. Ще има поправка.
  • 28 ХАОЛАКИ ДАНГАЛАКИЕВ

    7 0 Отговор
    Ееееей , все повече ми харесва този турчин . Само завистлив и прост балкански субект може да не го харесва. Но аз няма да си губя времето с кьорави и глухи хора които са пострадали жестоко с мозъка си. Важното разбирателството и диалогът които водят до световния мир. Нека доброто да печели, а не злобата и злото.
  • 29 Хасан

    2 0 Отговор
    По твоята логика роба в тръстиковата плантация трябва да бъде доволен че собственика е давал хляб на баща му и ще дава хляб и на сина му??!!!...
  • 30 Aham

    0 2 Отговор
    Не приятелю, пак не си разбрал. Остави робите, винаги ги е имало и пак ще има. Караш ме да се повтарям, казах че страната си е заслужила мястото на световната сцена. Но май не само лидерът е опиянението, май Хасан също вдига чашата на турската гордост и просперитет. Това разбира се е добре, до момента на самозабравянето, а при турското ръководството той е настъпил някъде преди две години. Имаше изтрезвителен душ, но явно не стига.. не се засягат сега, говорим реалности. Въпросът е, че един вижда едно, друг друго... и това е нормално. Само животът е истинският вододел. Ще видим какво ще стане, още в наши дни..

    Коментиран от #33

  • 31 Made in Bulgaria

    0 4 Отговор

    До коментар #22 от "Хасан":

    Чуй се само,"гени"...половин Турция иска тоя диктатор да го затрие и ми го хвалиш.Гените на тоя твои Брад Пит са напълно затворите със учители,лекари,студенти,военни (за Тиа последните затова търси заместници сега)и какви ли не още добри хора.Това и в Русия го няма,как управлява тоя Диктатор.
    И да ти кажа,че България е 100 пъти по трудо да управляваш заради многобройните етноси да запазиш екилибрио по-между им да не ги изброявам и несме стигнали никога до гражданска война.Защото българите сме много търпелив народ дори да показваме на пръв поглед агресия.Турсия които са малко по различно мислещи не им дава да дишат чист въздух.Диктатор е тоя твой фен.

    Коментиран от #49

  • 32 Made in Bulgaria

    0 0 Отговор
    Щех да ти кажа ходи във Турция да му служиш,ама сигурно от Даяна си негов шпионин.
  • 33 Хасан

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Aham":

    Аз за това ти казах да препочетеш Капитала на Маркс...Капитализма се разрасна в империализъм и почнаха да си конкурират...Мислиш ли че на Запада много му пука за демокрацията или ислямизма на Турция??..Не....просто Турция се развива и влиза в пазари и продукти които са западни...Турция просто иска от петрола и газта на Близкия изток ..(като западните фирми)..за да си финансира хай тек революцията...иска и почва да произвежда самолети,кораби,оръжие...и някой друг губи оттова.....”ислямизма ”на Ердоган е просто да си намери пазар за турските стоки в ислямските страни...
  • 34 До Ахам

    3 0 Отговор
    Благодарение на Англия? Е, да... както е казал великият Махатма Ганди, докато англичаните не ядоха бой от турците при Дарданелите, ги мислихме за богове! И успява в съпротивителната си борба срещу англичаните.
    Та казваш работлива нация, като всички бедняци.. аз в България особено не виждам работливост... А, извинявай, ние сме богати, затова не работим!..
    А за това, че ще има поправка, напълно си прав! Тя вече започна.. не само започна да не се слуша чичо ти Сам, който все още е останал във времето от преди 20тина години, когато света беше еднополюсен, защото това много му харесва, но губи влиянието си и в региона! Пример е Сирия! Колкото и болно да ти звучи, пример е и Палестина! Чичо Сам се изложи пред целият свят на гласуването в ООН!
    Та това, което е Турция сега, е въпреки Англия и въпреки краволандия, който е сурогатно изкуствен апендикс на затворници, бегълци от закона, бездомни и безработни, на които нейно величество е казала, че Нова Англия е ваша и те са заклали индианците. Та краволандия е резултат от този генофонд, поне "елита"!
    Та поправка вече има, драги ми Ахам! Турците си позволяват да купуват оръжие от Русия! Преди това беше немислимо! А най-страшното за тези, които се смятат за висша класа е, че продуктът на печатницата е все по-малко и по-малко става търсен, защото вече поправката е факт и много страни минаха на взаиморазчети без хартийката с лика на Вашингтон!
  • 35 Aham

    1 4 Отговор
    Тц,тц Хасане, Хасане.. спокойно бе момче, вода има да тече още. Летиш на високо, високо... А там свършва въздуха. За разлика от теб, както и други коментатори, аз не симпатизирам на Турция, Сащ, ЕС и прочие страни, а съм чисто и просто о-б-е-к-т-и-в-е-н. Така че на кой му свършват хартийките, на кой маслото, на кой войниците и къде точно е Сирия много слабо ме вълнува. Овен това те имах за възпитано момче, но явно си бил добре прикрит простак! Наздраве.

    Коментиран от #37, #42

  • 36 Бат Ваню

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Обективно":

    .... тука трее пак се повтарям.... Ислям и Демокрация .... тва са две несъвместими понятия.... тва трее се знае!... Дали ше се справи с тея хиени?.... Ти как мислиш а? ... ха ха ха.... Ердоган бил умен и хитър.... ха ха ха.... Къв трее да си да свалиш руски бомбардировач? а?... питам аз и ... отговор не искам.... ха ха ха....После да поискаш руски ракети С-400 в НАТО а?... После... да рипнеш на ... на... на.... Вермахта.... на... РИМ + .... ха ха ха.... и накрая да кажеш на Тръмп.... не можеш да ни купиш с вашите долари.... а?.... ха ха ха.... Тва хитър и умен човек ли е?....
    ....... Тва е човек който може да направи Св.София действаща.... аха.....

    Коментиран от #38

  • 37 Хасан

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Aham":

    Човек като няма аргументи почва да обижда...аз просто си казвам мнението ...
  • 38 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Ваню":

    На това му казват накратко ..”интереса клати феса”...
  • 39 Aham

    0 2 Отговор
    Бат Ваню състоянието на съседският президент е далече от реалността, а е и хванал самозабравата под ръка. Защо е така, вече обясних по-горе. Освен това той мн.добре знае, че ще бъде разпънат ако слезе от стола.... прасето преди да го заколят квичи и рита най-много.

    Коментиран от #40

  • 40 Хасан

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Aham":

    На фона на лидерите гейове или мутри на Европа ,Ердоган се откроява като световен лидер...Той вдъхновява милионите хора по света които са заклещени между Русия и Сащ...нов път ,нов световен ред....Ред в който и малка страна като България да има правото сама да решава дали иска да си построи АЕЦ Белене или не !!!

    Коментиран от #45

  • 41 Луд КАШИК

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Ако работеше кльона, ако бяха нашите момчета там, одрин щеше да прелива от всички тези! Много ги уйдурдисваш, А ако и тебе с танка бяхме сложили, можеше да ти фръкне някой снаряд към одрин! Помня колко начетен танкист беше!
  • 42 до Ахам

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Aham":

    Другар, хасан е танкист, ако си бил войник знаеш кашиците кво ги правиха! При голямата екскурзия, на границата го върнаха, като безполезен за турската република! Много кусури носи оттогаз, всячески иска да докаже че е достоен да бъде приет при Мама! Така че влез му в положение, той не е виновен, толкова си може!
  • 43 Хасан

    1 2 Отговор
    Човек като няма аргументи обижда...нормално ..човешко...тука само се лафиме
  • 44 Поздрав до Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Както беше на Желязната църква, така и днес трябваше да си на Плевенската Епооея, или Шипка, днес 1878 година, слагаме началото на Освобождението на Родината, моята и твоята!

    Коментиран от #47

  • 45 Aham

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Хасан":

    Хасане, пак по турски с двойния аршин - използвам ви терминологията. Не всички лидери в Европа са гейове бе човек, недай така. Въпросният президент се откроява като локален лидер, ама и това са напъни големи. За световен още не и вероятно никога. А, и не ми казвай, че си се загрижил за малката страна България, за права и свободи - бъди реалист, не като вожда си...
  • 46 След толкова клане

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Хасане, Джавахарлал Неру изселва всички мюсюлмани от Индия и им дава земите зад Кашмир, за да създадат Пакистан. Вие винаги щом сте силни колите и бесите!Никоя религия не може да съществува с вашата! Ердоган хвърля кьорфишеци! Влезе ли Турция в Европа, Европа свърши! Карахте ни да плюем в Кръста, за каква дружба пишеш?

    Коментиран от #50

  • 47 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Поздрав до Хасан":

    Бъзикам се бе човек...къде ще ходя чак в Истанбул

    Коментиран от #48

  • 48 точно тъй

    1 3 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    За теб истамбул, за мен Константинопул, до Шипка обаче можеше да идеш, да целунеш костите заедно със семейството си, и като по начетен, да им кажеш че без този ден, днес нямаше да имат европейски паспорти за да пътуват по целия свят!
  • 49 За Гените

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Made in Bulgaria":

    Толкова Яничари, в годините на мир мислиш че са стоели в казармите на султана ли, всичко е минавало под кестерметата на български и гръцки яничари, гените са наши, просто са ги изкривили с исляма, в приемните къщи където са настнявани яничарите до 18 годишна възраст, познай кой е клатил дъщерите и стопанката в къщата!? Ще го гледа стопанката от 5-18 година, и няма да го обязди накрая, да го прати в харема на султана научен, та това е резил за къщата и селото отгледало елитния войник на султана!

    Коментиран от #53

  • 50 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #46 от "След толкова клане":

    Кажи ми за 500 години кои етноси и народи са изчезнали?????...и ми кажи къде са апачите,инките,аборигените,чернокожите,татарите и много други народи поробени от християнството...

    Коментиран от #51, #52, #58

  • 51 Aham

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Хасане, какви инките, какво християнството.. ти съвсем загуби говор и картина.
  • 52 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Ууущ -кътър, ти много знаеш какъв си!
  • 53 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "За Гените":

    Ако прадядо ти е клатил толкова много защо сега правнука му е с най нисък прираст на населението???? Негативен..недей да спориш ..учил съм ”..Диалектика на социализма”

    Коментиран от #54

  • 54 Див кашик

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Хасан":

    А ти що си се родил нисък при толковабяничари наоколо? Как мислиш, защо са заобикаляли бабите ти? Да не би бабите ти да не са за гледане! Животът върви напред, вече земята изнемогва да ни храни! Тъпите ви необразовани мозъци не ги интересува колки качественни образовани деца можете да създавате, а просто да създавате ,те и циганите необразовани са като вас,! Хасане, с този ритъм на производство, накрая ще издете гяурите, после ще продължите като кучетата да раждате по 10 и накрая ще започнете сами да се изяждате! Или тези които са скрити и командват света ще ви пуснат болести да намалеете! Не разбирате че е по добре да имаш едно учено и образивано дете, искате да раждате по 10 овчаря и забулени кадъни! Ти си образован начетен и умен, Българското училище на Тошко те е направило такъв, за Анадола ще си професор, за България, не стигаш, малък си, виж за Столипиново може и Кмет да станеш! Колкото за Капитала, прегледал си го отгоре-отгоре, кьорфишеци не хвърляй, аде че много внимание ти обърнахме, ако на границата ти бяха обърнали внимание колкото ние, днес щеше да си до оня дето продавал кравайчета и иска да плаши Американците! И по цял ден щеше да си ташак саламак!

    Коментиран от #56

  • 55 Бат Ваню

    0 1 Отговор
    ... Бате , ти кво рипна като ...."Марш на скок" у Ново село....... деева....ха ха ха.... Тва е некоя мома с тишина у спалнята ве.... и не си е пила хапчетата.... ;-)

    Коментиран от #60

  • 56 Хасан

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Див кашик":

    Тая вечер пак не си хаповете...

    Коментиран от #57

  • 57 Див кашик

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Хасан":

    Никакви хапове, сланина и ракия, ела да хапнем заедно! Да си припомним войнишките години!

    Коментиран от #59

  • 58 Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Нашия род не изчезна, и гръцкия, не се преклониха всички деди на агите, останахме християни! Яничарите въпреки всичко нямаше да го допуснат да ни изколите! Родът Дуло е велик, и да се пръснем ние носим издръжливостта която няма никой друг народ, без да сме фанатици и с промити от гршната религия мозъци! И защото само ние от всички тези народи ядем свинско!

    Коментиран от #61

  • 59 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Див кашик":

    Свинското за тебе,телешкото за мене а ракията обща.....така бяхме 500 години...де брее
  • 60 Див кашик

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Бат Ваню":

    Марица, спри КАШИКА да почине танка!
  • 61 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Кажи ми като българин..на какъв език разговаряше рода Дуло????...

    Коментиран от #62

  • 62 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "Хасан":

    Прабългарски, Хасане, потърси и малко книги от Турция дето не са за фанатици и всеки, да ти се избистри главата, много лъжа си поел, и това те трови! Мюсюлманин българин си, не си Турчин, не се залъгвай, направи си ДНК, и хората ще ти кажат към коя група принадлежиш! Направи го в бг и в тр и ще ти светне!

    Коментиран от #63, #65

  • 63 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "Българин":

    Защо се славянизира ?!Защо си забрави своите прабългарски тюркски корени ,братко?..Като бехме езичници ние вервахме в бог Тангра ..на турски Танръ....прабългарите минаха от горния край на Черно море ,а турците от долния край...
  • 64 Хасане

    2 1 Отговор
    Откъде сме минали, откъде сте минали, общ път нямаме! Религията ви не ви позваолява да живеете с други, а историята го доказва, 500 години сте ни клали, бесели и убивали, отмъквали жените за робини, мъжете за роби и яничари, така че най-добре е да си одите,!

    Коментиран от #66

  • 65 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Българин":

    Аз пак ти го казвам ..защо искаш турци,македонци,влахи,помаци които живевт в България да ги правиш българи , по добре прави деца българчета..

    Коментиран от #70

  • 66 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Хасане":

    Учи си историята от исторически факти а не от разни оди,поеми и разкази ...

    Коментиран от #68

  • 67 гост

    1 0 Отговор
    m.dw.com/bg/неприятни-истини-за-исляма/a-17934166
  • 68 на и още, за история не ми говори!

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Хасан":

    https://bg.m.wikisource.org/wiki/Доклад_на_Юджийн_Скайлър_за_Баташкото_клане
  • 69 Див кашик

    1 0 Отговор
    Като ти чета глупостите се чудя, другарите, ли Колю Пентагона ли, исляма ли, но голямо объркване има в главата ти, дано бог те освети да намериш пътя си към просветлението!
  • 70 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Хасан":

    Никой не ще да Ви прави, пак ти го казвам, искаме да се обидите и да си отидете! Ако останем само българите и оградим държавата да не влизат зверове, и ако си отидете Вие, земята ще ни храни! Пък Вие правете по 10 деца както пише в Кура,на и идете да Ви ги храни Ер,сдухан! Е, не разбираш ли? Много Ви обичаме, стига да Ви няма! Твърде много години сте ни "гости" ,нямате ли срама! Тито пуснал шиптарите преди 30 години да не умрът от глад, днес искат цялата "македония" да я вкарат в албания, само мюсюлмани може да са толкова нагли!
  • 71 Uflaf

    1 0 Отговор
    " Хасан " бил турчин с приятели българи и комунист който много обича да цитира и чете Маркс . Остана да си бил в ДС и ДПС и всичко ще се изясни . Трудов договор към Факти имаш ли ,за поддържане на интереса и сондиране на настроенията на българите . На кого докладваш после след анализ ,то само ти си знаеш.

    Коментиран от #72

  • 72 Див кашик

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Uflaf":

    Хасан трябва да е бил в танковата бригада в Сливен войник, и там са го объркали, там имаше един офицер Колю Пентагона, той ги сбъркваше всички!
Новини по държави: