11 Януари, 2018 07:07 1 471 1

Тръмп обясни защо го свързват с руснаците

  • сащ-
  • русия-
  • президент-
  • демократи-
  • доналд тръмп-
  • връзки-
  • хилъри клинтън

Това е ход на демократите, смята президентът

Тръмп обясни защо го свързват с руснаците - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп разкри причината защо името му се свързва с Кремъл. Според държавния глава демократите правят това, за да оправдаят загубата си на президентските избори. Хилъри Клинтън беше победена от кандидата на републиканците.

"Работя в Белия дом от 11 месеца и постоянно отговарям на този въпрос. Той е на преден план заради демократите, които по този начин искат да оправдаят загубата си", заяви на пресконференция Тръмп, цитиран от РИА Новости. Той подчерта, че няма никакви тайни споразумения между него и Кремъл.

По думите на Тръмп "всеки знае това", включително и комисиите в американския Конгрес. По време на кампанията му и след победата на американската политическа сцена се заговори за връзки на републиканеца с Москва - нещо, което той категорично отрича.

В Русия също отричат за подобни връзки. Американските служби смятат, че руски хакери са се намесили, изкарвайки наяве кореспонденцията на Хилъри Клинтън. Според разузнаването целта на Москва е била да се подкопае имиджът на демократите и в крайна сметка Тръмп да спечели. Владимир Путин е искал и лична вендета срещу Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С Иванов

    6 0 Отговор
    Ние имаме една поговорка и същата Гиньо Ганев я каза в парламента-Бития си е бит...а втората фраза не е за предпочитане !! Така това е от Ганев а поговорката гласи-Бития си е бит а е.ания е.ан това е ! Тази поговорка се отнася и за демократите , ХиларитУ и другите неолиберали които още не могат място да си намерят, света върви напред а те още със "следи" се занимават !