Last news in Fakti

17 Януари, 2018 08:32 16 114 26

Момиче на Бонд: Стивън Сегал се опита да ме насили в София

  • стивън сегал-
  • рейчъл грант-
  • софия

Още обвинения срещу актьора

Момиче на Бонд: Стивън Сегал се опита да ме насили в София - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Рейчъл Грант обвини актьора Стивън Сегал, че й е оказал сексуален тормоз по време на прослушване за роля в България, съобщи Sky News.

Грант е известна с ролята си на момиче на Джеймс Бонд във филма „Не умирай днес“. Тя е участвала в кастинг за филма „Излязъл да убива“. Кастингите и снимките за продукцията са се провели в София през 2002 г.

Майсторът на бойните изкуства обаче се възползвал и грубо я бутнал на легло, като преди това свалил блузата й и започнал да се разсъблича. Това е станало в хотелска стая в София.

Грант е отказала да има интимен контакт със Сегал и впоследствие не получила ролята.

Адвокатите на Сегал отрекоха обвиненията. Срещу него вече бяха повдигнати няколко обвинения в сексуално насилие. До този момент той ги отрича.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цвете

    86 9 Отговор
    Как да станем по-известни ? с пикантни мръсотии !
  • 2 Пачааааври

    97 8 Отговор
    Според мен, когато не можеш да докажеш нещо и обвиниш някой трябва да те съдят теб за лъжа, подронване на авторитет и заблуда на държавни институции. Само така ще спрат тези смешни дела и обвинения за щяло и нещяло. А какво е правила тази неуспяла "актриса" в хотелската стая на Сегал? Предполагам случката е била в тъмните части на нощта. Много по-вероятно е тя да му се е предложила, за да получи ролята, но да не и се е получило и сега за е решила да си отмъсти за "провалената" кариера. Пълно е с пачаври, които за пари са готови на какво ли не. Се
    гал е известен и много богат човек, както и много други. Чудя се за какво ли им е да насилват жени при условие, че могат да си легнат с почти всяка жена доброволно. Не виждам някаква логика да насилват.

    Коментиран от #4

  • 3 Анонимен

    77 8 Отговор
    Аман от прости коври които търсят лесни пари.
  • 4 Morgoth

    32 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пачааааври":

    Всъщност има логика не за насилване, но за малко по-грубо отношение и тя е следната. Години на ред кандидатките за роли са му се предлагали, дори и в началото да не е искал вече е свикнал да се възползва. За него това е станало стандарт. Та идва тази мома, започва по стандартния начин и когато вече си е загубил времето с нея и вече е в неговата стая тя решава да бави и да се договаря за условията по ролята. Ако има и алкохол в цялата работа не е толкова трудно да се стигне до нещо по-грубо и да се откаже чак когато види, че тя наистина не иска.
    Мисля, че тези неща наистина се случват масово и това не е просто рекламен трик. Но причината не е, че мъжете са ненаситни нерези, а в цялостната култура на Холивуд и кариерният път на актрисата, който по традиция минава през леглата на режисьорите.

    Коментиран от #8

  • 5 Дело в България

    23 3 Отговор
    Моля не се карайте,който има повече и дава повече той е прав.
  • 6 Гост

    9 17 Отговор
    Много му бил слаб ангела на най силния айкидо боец от европейската раса
  • 7 Недоделчо

    25 5 Отговор
    Нобелова награда на Сегал за потентност! Хем на възраст, хем удостоил харпията с вниманието си! Като одъртее стервата с умиление ще си спомня това, стига да е било истина.
  • 8 бай той

    49 2 Отговор

    До коментар #4 от "Morgoth":

    Говорим си все пак, че тя отива сама в хотелската му стая. Повярвай ми всяка жена много добре знае за
    що отива сама в хотелската стая на мъж. Всяка! Разни приказки, че не знаела какво искал или пък случайно за нещо отишла или че той я е излъгал да отиде са приказки за наивници. Жените много добре знаят как, къде и по какъв начин. Повече отколкото си мислим ние мъжете. Такъв театър ти изиграват и така те оплитат, че в един момент са си го сложили и ти се чудиш как се стигна до тук...
    Така, че толкова за женската "невинност". Ние си мислим, че ги сваляме, но повярвай ми те го правят в повечето случаи и те определят на кого да пуснат и на кого не. На нас ни остава да си мислим, че сме големи свалячи...

    Коментиран от #12

  • 9 Бесен Язовец

    26 4 Отговор
    Няма такова понятие опита се да ме насили подвела го е потърсил е отказали са му и толкова.Ако е имало нещо повече да е подала сигнал на време а не след 15 г.И на мен някоя да ми влезне в хотелската стая и аз ше си поискам
  • 10 Segal

    35 2 Отговор
    В задачата се пита, какво е правила сама с него в хотелската стая?! Ако е по негова покана, какво е очаквала, че ще правят там?!
  • 11 Дикембе Мутомбо

    26 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Момиче на Бонд: Стивън Сегал се опита да ме насили в София

    Ми, да се оплаче на Джеймс Бонд!

    П.П. Как още някой не е обвинил "държавата" за това, което се е случило тук?!
  • 12 Morgoth

    10 7 Отговор

    До коментар #8 от "бай той":

    Да съм казал, че тя не е отишла там за да си "купи" ролята? Само казвам, че най-вероятно наистина е имало грубост в резултат на лошо проведени преговори за "покупката".

    Коментиран от #15

  • 13 Spliff Star

    18 1 Отговор
    То само като и се погледне к.рвенската муцунка и става ясно за какво иде реч ...
  • 14 грозна си

    14 1 Отговор
    Стивън Сегал може да има която си иска, а на теб няма да си хвърли и сопола госпожица ли си не знам, но приличаш на госпожа ;)
  • 15 бай той

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Morgoth":

    И защо пък да е имало грубост? По какво съдиш? По очите ли и позна или имаш кристална топка? Или може би тогава си бил отседнал в същия хотел и си ги гледал през ключалката? Хайде стига глупости! Не е нужно толкова да се напъваш да се правиш на инспектор по изнасилванията.

    Коментиран от #17

  • 16 Ха ха ха

    21 0 Отговор
    Май е малко закъсняла, тая глезла. От 2002 до 2018 година , има "само" шеснадесет години. Ако имаше нещо вярно , щеше да го е осъдила отдавна. Ама , то нали сега е модерно да си "насилван"!
  • 17 Morgoth

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "бай той":

    По нищо. Ти пък защо реши, че е нямало? По същото нищо предполагам. Можем само да гадаем. Но добрите лъжи обикновено се базират на истина, която е преиначена и преувеличена, а цялата драма която настана в Холивуд е или истина или добре заформена лъжа, така че по-скоро не е въпроса има ли проблем, а как са го постигнали и кой е виновен.

    Коментиран от #24

  • 18 FUCK OF

    20 1 Отговор
    ГОТИНА Е....ХАРЕСВАМ ТАКИВА ДАМИ....
    ПОРОКА Е ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО И....

    А СТИВЪН СЕГАЛ Е ГОЛЯМ ПИЧ....
    ТЯ ГО Е ПРЕДИЗВИКАЛА....С ФИЗИОНОМИЯТА И ДЪРЖАНИЕТО СИ....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Рейчъл Гранд

    12 0 Отговор
    Стивън Сегал се опита да мЪ Знасили , но не успя , щото аз му дадох доброволно, обаче не му стана.
  • 21 dragula

    9 2 Отговор
    Това е атака срещу българското председателство.
  • 22 Аве Фюрер

    9 0 Отговор
    Сетила се филмовата метреса ... след 15 години .... Тя много си спомня вчера къде се е надрусала и чий кавал е надувала, та се сетила за преди 15 годинки ... просто лош опит за самореклама на евтина държанка.
  • 23 Или те отмина

    2 0 Отговор
    А други батковци не само се опитваха а го сторваха. За батковците можеш ли разказа или там КРАЙ няма ? МАЛКА салфетка.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Като я гледам на снимката, как дяволито се е усмихнала и като прочетох написаното - не можах да разбера : хвали ли се , оплаква ли се или просто и трябва някой-друг долар да си плати порното, пардон - пАрното ??
  • 26 бай село

    0 0 Отговор
    До гост ! Защо да му е слаб ангела на човека?Напротив той е голям пич и е сгрешил , че не я опраскал, ако беше я оправил , сега нямаше да му пили оная работа. Нима си мислите , че като е стигнала до Сегал , и е дошла с него в България , до сега не е минала през леглото му? Не вярвам Сегал да е загорял толкова , че да и се нахвърли , при положение , че само да си мръдне пръстите и нашите красавици ще го засипят с ласки, било за известност , или пари! Решила е да се възползва и да си гребне от банковата му сметка , но не знам дали ще я огрее. Защо не се е оплакала през 2002 г , а е чакала 16 г? Заслужава да и приложи някоя хватка от бойните изкуства.