17 Януари, 2018 11:02 10 550 4

Полицаи изнасилвали жертви на престъпления

  • полицаи-
  • изнасилване-
  • жертви

Скандален случай във Великобритания

Полицаи изнасилвали жертви на престъпления - 1
Снимка: Shutterstock

Британски полицаи бяха обвинени в изнасилване на жертви на престъпления, съобщи „Дейли Мейл“.

Престъплението беше разкрито от самата британска медия, която е открила кореспонденцията между двамата обвиняеми. Смята се, че полицаите са изнудили жертва на престъпление да прави секс с тях. В противен случай те са щели да откажат молбата й.

В момента се води разследване на снимки и видеоматериали по случая. На тях се вижда как полицейските служители се държат грубо и малтретират шофьори. На един от клиповете се вижда пияна жена на задната седалка на тяхната кола.

Обвиняемите полицаи са Едуард Бенгри и Джон Тейлър. Те вече са били отстранени от работа. Бенгри е заявил , че не знае нищо за видео материалите и съобщенията, а Тейлър е отказал да коментира случая.

В миналото Бенгри е получавал награда за спасяването на задушаващо се момче. Той е бил отличаван и за даването на добър пример в обществото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    30 4 Отговор
    Зеградиралите евроанлантик цености
  • 2 РОМ

    10 9 Отговор
    И в Бг е пълно с такива полицай,но нека да си вземат поука от тази случка,за да не си прецакат кариерата,и да не им щракнат и на тях белезниците някой ден.

    Коментиран от #3

  • 3 СССР

    9 9 Отговор

    До коментар #2 от "РОМ":

    От личен опит ли знаеш или просто по инерция :):)
  • 4 Загоряла kypвa

    6 4 Отговор
    Къде са тия сладки милиционерчета да им се оплача?
Новини по държави: