Last news in Fakti

20 Януари, 2018 12:47 1 906 15

Русия ще сдобрява САЩ и КНДР

  • русия-
  • сащ-
  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • пьончан-
  • корейски полуостров

Москва продължава да е против едностранни санкции срещу Пхенян

Русия ще сдобрява САЩ и КНДР - 1
Снимка: БТА/АР

Русия е готова да съдейства скоро да започне пряк диалог между Вашингтон и Пхенян. Това заяви в интервю за ТАСС заместник-министърът на външните работи на федерацията Игор Моргулов.

Попитан кога биха могли да започнат такива преговори, Моргулов предложи този въпрос да се отправи към колегите му във Вашингтон и Пхенян, но добави, че Москва е готова по всякакъв начин да помогне пряк диалог между двете страни да започне възможно най-скоро.

Руският дипломат каза още, че Москва продължава да е против едностранни санкции срещу Северна Корея и прикани Вашингтон да изпълнява мерките, предвидени в резолюция 2375 на Съвета за сигурност на ООН, приета през декември като реакция на ракетните изпитания на Пхенян.

По повод ситуацията на Корейския полуостров Моргулов не изключи възможността делегация на КНДР да посети Москва преди началото на Зимните олимпийски игри в Пьончан за обсъждане главно на двустранни въпроси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    10 9 Отговор
    Руската кочина дава мило и драго да бъде посредник за нещо си на Америка. След като предизвикаха ядрената криза с КНДР руските дегенерати сега предлагат услугите си за нейното решавана. Американците , обаче не са толкова прости, та да не знаят, че лично Путин стои зад ядраните заплахи на Ким и руската кочина ще си го получи по пълната програма.

    Коментиран от #3, #4, #12

  • 2 А дано...

    4 6 Отговор
    Пак Русия ще спасява света от новото безумие,наречено ядрена война м/у Корея и САЩ..Няма никакви съмнения,че и двамата на снимката са кретени и наистина могат да направят атомната война реалност. САЩ вече е използвала ядрени бомби и точно това показва,че в тази криза трябва да се търси дипломатическо решение-а не палячовците да си мерят на кой му е по-голям ядренят бутон на бюрото...Пожелавам успех на руснаците-защото и двете страни в конфликта са тотални идиоти...
  • 3 Кемпеса

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Не знам дали си спомняш, но точно краварите молеха Русия да посредничи и тя беше съгласна, но преговорите да са на равни начала. Американците обаче просто искаха да се изпълнят единствено тяхните условия, които на практика са неизпълними и нещата зациклиха. Това естествено бе нарочно, за да се нагнети обстановката там и да си продадат куците оръжия. Сега вече може да седнат на масата за преговори. Даже си мисля, че японци и корейци ще получат поръчаните оръжия много след като се подпишат мирните договори и на практика ще имат скъпи ненужни паметници.

    Коментиран от #5, #8, #11

  • 4 Абе Пепинчо..

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Доказателства-или просто си спамим??? Сигурно лично Путин му диктува текста на Ким....абе откъде ви събират такива бунаци в тези НПО-та бе....

    Коментиран от #6

  • 5 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Кемпеса":

    Аз съм последния човек, който ще защитава "краварите", както умните русофили ги наричате, но те НИКОГА не са молили руската кочина за нищо. Психопата Путин се беше размечтал , че може да направи нещо като втора Ялта и отново да си възвърне част от империята, загубена при разпада на СССР. Но "краварите" го отрязоха най-безмилостно, понеже знаят колко струва и калко струва "честната му дума". така, че ще гледаме римейк на РАЗПАДАНЕ НА ИМПЕРИЯТО НА ЗЛОТО II при, който на мястото на СССР ще бъде Русия.

    Коментиран от #7

  • 6 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Абе Пепинчо..":

    Ако навремето беше чел повече, щеше да знаеш, че цялата фамилия Ким е под руско влияние и са руски агенти. Като се започне от дядото Ким Ир Сен, който е бил офицер от Червената армия и избран неслучайно да стане лидер на Северна Корея, та се стигне до неговот внуче, настоящото руско прокси във налидничавата борба на Русия с Америка.

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Реално

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Уникален професор си-точно Ялта-2 я предложиха американците-помниш ли американският бутон"перегрузка" донесен от американците? Та в главата ти е пълна мешавица-между реалността и желанията ти. А и още нещо-отмина времето когато краварите решаваха вместо Русия-това отдавна свърши...та затова има да си чакаш споменатия от теб римейк-и няма да го дочакаш...
  • 8 Да се

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кемпеса":

    обяснява на куха сорошка манерка какви са фактите е напълно излишно.
    Зловещия "филантроп" толкова ги е облъчил, че тия триполови същества са неспасяеми . До утре могат да те убеждават колко лека е сестра ти, макар и да си казал че никога не си имал сестра.
  • 9 Абе Пепинчо..

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Хаахаххаааааа ти наистина си ТъъБ...Тоя жълтур Кимчо от малък е живял в Швейцария и там е завършил университет. Да кажеш че Китай има влияние над Ким и баща му-може човек да се съгласи донякаде...ама глупостите са ти прекалени.А дядото насегашният Ким е бил чист селянин занимаващ се с земледелие-факт неоспорим-нямащ нищо общо с Червената Армия-Баща му на Кимчо се е родил в една колиба в едно задънено село в което и не са чували за Ч.Армия-не ставай смешен с лъжите си.Сега да ти обясня защо С.Корея губи подкрепата си на СССР след войната със САЩ-Корейците правят нова идеология която няма нищо общо с комунизма на идеолозите в СССР -нарича се чухче...-и тогава СССР постепенно им "спира кранчето' на вмякакви помощи..Мога още дълго да ти обяснявам-защото съм чел-за разлика от теб-но не ми се губи време за теб. Все пак е събота...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българин

    3 8 Отговор

    До коментар #12 от "Кcaniba":

    На кого Русия е донесла мир, лъжецо? На Молдова ли, на Грузия ли, на Прибалтийските държави ли, на Украйна ли? Или може би на Сирия? Путин възроди Империята на злото и сега руснаците ще си носят последствията

    Коментиран от #14

  • 14 мъничко шорошче

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Значи, ще се оплача от теб на БХК и на чичко Сорос! Все едни и същи лозунги дъвчиш, разкърши се малко, дай воля на въображението си! Така не се прави надница!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания