Last news in Fakti

22 Януари, 2018 14:21 2 995 9

Напаст от плъхове в сърцето на Европа (ВИДЕО)

  • париж-
  • плъхове

Страховит клип на стотици гризачи, публикуван от френски вестник, вдигна по тревога властите в Париж

Напаст от плъхове в сърцето на Европа (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Все повече плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците, а властите на града и службите за борба с вредителите се надпреварват да измислят нови начини как да се отърват от тях, предаде France 24.

Страховит клип на стотици плъхове в контейнер за боклук беше публикуван от в. Le Parisien и оказа нов натиск за неотложни действия от страна на столичната управа.

От кметството заявиха, че са засилили мерките, тъй като популацията на гризачите се е разраснала неимоверно през последните две години.

Говорител на група фирми за борба с вредителите каза, че усилията на властите ще бъдат напразни, ако не бъдат разработени държавни законодателни мерки за редовни инспекции за гризачи в сградите. По думите му, трябва да бъдат предвидени и наказанията за гражданите, които си устройват пикници и не почистват след себе си.

Напаст от плъхове в сърцето на Европа (ВИДЕО)

Силните валежи напоследък в комбинация с меката зима и необичайно високия брой строителни обекти в Париж привличат все повече плъхове от канализацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    28 0 Отговор
    Плъхове, маймуни, мюслита, та дори и наши сънародници!

    Не й върви на Европата...
  • 2 Котка

    16 0 Отговор
    Ами така е, като няма котки - има плъхове.

    Коментиран от #5

  • 3 Айше

    13 0 Отговор
    Като котки са.
  • 4 По-голяма бъркотия нема

    7 1 Отговор
    След като искат да дават на "ромите" по хиляда лева, те ще се разплодят по цяла Европа и ще превземат самия Европарламент. Плъховете ги отглеждат като бъдеща прехрана
  • 5 куку руку ку

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Котка":

    То затова няма котки, плъховете са ги изяли.
    Мяу!
  • 6 Истината винаги боли

    11 3 Отговор
    Котки има,ама са от трети пол,те първи се излъгаха(парижките котки)да подпишат конвенцията в Истанбул,а там в Истанбул под града, от време ОНО живеят най големите плъхове в Света!!!!Сега се заразиха от Истабулска плъхова толерантност!!!
  • 7 Kcaniba

    1 5 Отговор
    Да ги хващат и да ги пращат към Сибир. Русопитеците нямат копейки за водка и сельодка, и пукат от глад, а Путин и олигарсите му вече са трилионери. Слава россѝя!!!
  • 8 СССРБарета

    0 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Напаст от плъхове в сърцето на Европа руснаците да не са тръгнали на почивка по Европата ???
  • 9 У МЕН

    1 1 Отговор
    Това си е конспирация на хамериканците към франсетата, сега плъхчо - после чума, така се започва геноцидът и гледай, че от франсетата са останали само мароканци, алжирци, суданци...и всякаква гмеж -родна и вносна
Новини по държави: