23 Януари, 2018 18:40 2 426 9

Американско училище беше окървавено

  • кентъки-
  • сащ-
  • училище-
  • стрелба-
  • убит-
  • ранени-
  • бентън

ФБР води разследване

Американско училище беше окървавено - 1
Снимка: БТА/ AP

Най-малко двама човека бяха убити, а няколко други ранени при стрелба в училище в американския щат Кентъки, съобщи „Ню Йорк Таймс“. Към мястото на стрелбата бяха изпратени спецчасти на полицията.

Стрелецът е арестуван, посочиха местните власти. Окървавена е била гимназия в град Бентън, намиращ се на близо 200 километра северозападно от Нашвил. Стрелецът е на 15 години.

CBS News съобщи, че полицейската операция е приключила. Нападателят е арестуван, като се изясняват неговите мотиви. Към мястото на трагедията бяха изпратени и агенти на ФБР, които да проведат разследване.

Американските медии пишат, че Бентън е малко градче, отдалечено от големите индустриални центрове. Местните жители са шокирани от случилото се. Към училището бяха изпратени и два хеликоптера, които да транспортират тежко ранените.

Американско училище беше окървавено


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 20 Отговор
    Пиянидрогирани, зомцирани ушанки
  • 2 кучето шаро

    5 3 Отговор
    На колко километра от Ню йорк е градчето Бентън ?
  • 3 Патриот

    11 11 Отговор
    Някой пак е прекалил с боршняка.
    Ех тази велика нация със железен закон и ред!

    Коментиран от #6

  • 4 Онази се наведе и го забодох вътре

    4 2 Отговор
    Kcaniba на каква дрога си брат?
  • 5 Влезам отзад

    7 0 Отговор
    Ей това едемокрация Бате Бойко!Някой те поглежда на криво отиваш до блиската железалия/оръжеен магазин,удряш парите У масата и си тръгваш със автомат,пистолет или базука и ходищ да понадупчиш оня дет тий опънал нервите.Ех какво мирно царство-господарство щеше да е тук,у нас,милата ни татковина България.То нямаше да има останал жиб депутат,министър или крупен бизнесмен,па камо ли банкер.Сички чораджжии щяха отдавна да са там където им е мястото,два метра под земята.Ма то Хан Аспарух е виновен.Ща тоя човечец не на е завлякал у америката,че да са запознаем с братята индианци и да се отдадем на мир,любов,благоденствие и разврат!Ма ней се тук на брега,на брега на Дунав,на е заровил,че да тепаме с копия византийците,русите печенитите,а после да ни то нацепват 500 години турците и ФОРЕВЪР нашите мили оправници,ма да на са отпускат,че Донад Тръмп Ка удари едро рамо и палачинсата ша са обърни.А дано ама надали?!Нали нака бре Влади ампов Графа?Отговорът е:Хан тъй ла!
    Аре със здраве и да сани живи и здрави управниците и Господ здраве да им дава,да на порят каториби ида на пълнят кат шарани!
  • 6 Шах и мат

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Патриот":

    Със сигурност е по-велика от нашата.Сега ще го разпорят тоз.Какво като познава кмета и шефа на полицията.АКО НЕ БЯХА ЩАТИТЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ ПИШЕШ НА ДЕДОВИЯ А НЕ ПО-интернета!Щатите са супер,но не за скъсаняци и тъпаци.Държава която примамва мозъците от цял свят,но им и плаща дебело.Ай направи го ти бе Ганьо?Ще бачкаш и ще плащаш на Боко и компания бръмченето и кражбите на ляво и дясно.
  • 7 Шах и мат

    1 3 Отговор
    270мил.нормално е да се случват такива неща.А в бг.6мил.и по-брутални работи се случват Хайде сега да видем коя е по-тъпата нация а?

    Коментиран от #9

  • 8 OMG WTF

    2 10 Отговор
    Само руските подчовеци могат да се кефят на такива новини. Ама утре като се случи същото и в проссия да не ми ревете?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.