23 Януари, 2018 21:52 4 481 121

САЩ: Трябва да дадем отпор на Русия!

  • русия-
  • сащ-
  • майк помпео-
  • владимир путин-
  • мощ-
  • ссср-
  • отпор-
  • доналд тръмп-
  • цру

ЦРУ знае каква е целта на Путин - връщане на руското величие

Съединените американски щати трябва да се противопоставят на Русия. Това заяви директорът на ЦРУ Майк Помпео в столицата Вашингтон, предаде РИА Новости.

„Администрацията на Доналд Тръмп е наясно, че е длъжна да даде отпор на руснаците”, заяви шефът на Централното разузнавателно управление. Помпео каза, че основната цел на президента Владимир Путин е да възстанови предишната мощ на страната си.

„Нашата оценка за намеренията на Владимир Путин не се е променила. Той продължава да смята, че най-големият провал на XX век е разпадането на Съветския съюз. Той иска да върне величието и се събужда с тази мисъл всеки ден. Втората му е да бъде преизбран за президент”, заяви Помпео.

Отношенията между САЩ и Русия достигнаха нива, невиждани от края на Студената война насам. Диалогът беше замразен след руската офанзива в Източна Украйна и анексирането на Крим. Американците и Европейският съюз наложиха икономически санкции на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    95 15 Отговор
    Трябва.
    Со дупе???
    На колене!!
    Империятя на злото
    ФАЩ
  • 2 Бесен Язовец

    89 18 Отговор
    Ше дадът отпор ?такава задна ше вземат че свят ше им се извие и може една ракета за събуждане да получат ! Русия винаги е била силна просто сега е още по- по силна!

    Коментиран от #45

  • 3 ха ха ха

    48 7 Отговор
    Още малко ще се мъчи света докато тия смотаняци се разпадат и после всичко ще си дойде на мястото !!!
  • 4 Ала Бала

    87 9 Отговор
    Значи освен САЩ никой друг няма право да е велик. Трябва да са само и единствено сащ. Смешници. Китайците ще ги направят роби и ще им дават толкова ГМО, колкото да оцеляват. Русия е години пред тях по въоръжение. Армията на САЩ е 99% педали и няколко лесбийки...
  • 5 Гост1212

    66 8 Отговор
    Там е работата, че вече срещу тоталната хегемония и "налагане на демокрация" от страна на САЩ не са само Русия, ами и Китай, Индия, Иран, СК и всички трезвомислещи държави... Като изключим "Великите сили" Того, Малшалови острови, Микронезия, Палау и т.н. Честито им на американците! Сяха ветрове толкова дълго време, че вече узряха в бури и сега ще има тежка жътва!

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Санкция

    70 6 Отговор
    Дават отпор на руснаците, докато руснаците не ги отпорат 😅
  • 7 Доктор Ох Боли

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Гост1212":

    .... ха ха ха..... дет се вика се убави държави..... ха ха ха..... ааааа.... Куи острови.... куи?.... ха хах а......
  • 8 Доктор Ох Боли

    4 9 Отговор

    До коментар #5 от "Гост1212":

    ....Дай ЖиПиЕс куурдинати чи са объркахми..... ха ха хах аха ха....аааааа...... Ни мога.... ни мога........ ха ха хаха.......

    Коментиран от #30

  • 9 Само глупаците се възхищават на Русия

    15 61 Отговор
    „Ние сме по-силни“ и „От нас се боят“ са два от измамните лозунги, съпровождащи съветските хора с десетилетия

    Олег Панфилов, профессор в Държавния университет Илия Чавчавадзе (Грузия)

    На 8 март 1983 година 40-ят президент на САЩ Роналд Рейгън нарече пред Националната асоциация на евангелистите във Флорида Съветския съюз „империя на злото“. Това бе ярка реч на политика, който не само даде оценка на безчовечната идеология на комунизма, но бе и убеден привърженик на скорошния край на кремълския режим.

    В речта си той говори много за т.н. „морал“ на комунизма, а в самия й край Роналд Рейгън обобщи онова, което определяше политиката не само по отношение на сгромолясалия се СССР, но и на съвременна Русия: „Ако има нещо, на което ни учи историята, то е, че да угодничим на агресора като представяме желаното за действителност е глупост. Това е предателство към собственото минало и пренебрежение към собствената свобода“.

    Роналд Рейгън говори тогава за християнския морал, за лицемерието и за замяната на религията с идеологията на комунизма. Много от западните политици чак сега започват да разбират, че в основата тогава на съветската, а днес на руската политика е заложена лъжата, елементарната измама, лъготенето.

    Лъжата съпровожда цялата съветска политика

    Коментиран от #11, #13, #14, #83

  • 10 Само глупаците се възхищават на Русия

    14 52 Отговор
    Лъжата съпровожда цялата съветска политика

    от момента на създаването на Съветска Русия, след това СССР, а днес – путинска Русия. Лъжата стана държавен инструмент, както във вътрешната, така и във външната политика. За да построиш тоталитаризма трябва да излъжеш за царизма, за да построиш съветския империализъм трябва да излъжеш за американския империализъм. „Ние сме по-силни“ и „От нас се боят“ са два от лъжливите лозунги, съпровождащи съветските хора с десетилетия.

    Роналд Рейгън говори за страната на Съветите, за вярата в близкия крах на комунизма. Той не само вярваше в това, но и направи всичко за да приближи края на съветската империя, която за пореден път бе опустошила друга страна – Афганистан и бе избила там милион и половина души.

    Но Рейгън навярно и не подозираше, че „империята на злото“ ще се превърне в „империя на лъжата“. От онази страшна територия с ядрено оръжие, с десетки хиляди танкове и самолети, с многомилионна армия днешната путинска империя се превърна в бледо подобие на съветската, но все така агресивна и сипеща лъжи заплаха за човечеството.

    Цяла година светът следи поредната руска лъжа. В разни вариации тази лъжа трябваше да убеди хората, че нито руската армия, нито проруските терористи имат каквото и да е общо с гибелта на пътниците в малайзийския Боинг. Чухме вече най-безумните версии – от „стари трупове“ до „израелска ракета“, неизвестно как попаднала във воюващия Донбас. Руските пропагандисти изписваха и измисляха, зада
  • 11 Kcaniba

    41 10 Отговор

    До коментар #9 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Евангелисте
    И аз се боя от вас.
    Нация от сектанти, псевдохристиани, псевдохуманисти.
    Треторазрядният холивудски актьор, евангелист, политик- Рейган, е нещо като пинокио, тпороло!!!
    Сам не осъзъзноваш какво пишеш.
    Когато Господ наказва някой грешник, лишава го от разсъдъка.
    Та...евангелистите, адвентистите, сектантите

    Коментиран от #89

  • 12 Само глупаците се възхищават на Русия

    12 47 Отговор
    А всъщност става дума за еднозначно и съвършено точно установено събитие – самолетът бе свален с „Бук“, а не от украински самолет и не от израелска ракета, изстреляна от подводница в Средиземно море.

    Най-интересното в това шикалкавене е, че няма никакъв шанс то да убеди световната общественост. Руснаците ще си вярват до край на официалната кремълска версия. На тях така им е удобно.

    Да не вярваш означава да станеш революционер,

    а думата „революция“ е мръсна дума в Русия, освен в съчетание с „велика октомврийска“. Руснаците са свикнали да са прави винаги и във всичко – така от десетилетия ги учипропагандата.

    Да се признае, че Русия има съучастие в гибелта на пътниците от Боинга е равносилно на идеологическо самоубийство, сякаш в историята на СССР и на съвременна Русия нямаше и други големи трагедии. По време на спектакъла „Норд-Ост“ загинаха 174 души, в подводницата „Курск“ – 115, в Беслан – повече отколкото в Боинга – 333 човека, мнозинството деца. В Донбас за година и нещо – над 6500. А да не забравяме и Чечения, Грузия, Дагестан, жертвите на многочислени „антитерористични операции“, катастрофи.

    Империята на лъжата винаги е живяла в състояние на активна дейност – да лъже на нея й се налагаше по много и често.

    Лъгаха за „царския режим“, а по-късно, след време, скърбяха за „икономическите достижения“ през 1913 година.

    Лъгаха за фашистка Германия,

    докато същевременно съветските и хитлеровите чиновници се прегръщаха и взаимно си обменях

    Коментиран от #16

  • 13 ха ха ха

    41 9 Отговор

    До коментар #9 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Никой вече не се бои от САЩ, всики и видяха голия гъз - единствените притеснения на наистина великите е, че иска да завлече и останалия свят с нея си към АДА, затова и ще и попречат това да се случи ;)

    Няма смисъл от повече лъжи... царят е гол :D

    Коментиран от #20

  • 14 Бесен Язовец

    43 10 Отговор

    До коментар #9 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Е ше трябва да почакат в САЩ някой нов предател като Горбачов с Путин няма да се получи.И от 1951 г.насам се вижда коя е империята на злото която лежи построена на костите на цял един народ и милионите по света взети животи заради алчнотията на една шепа долни капиталисти!
  • 15 Само глупаците се възхищават на Русия

    8 43 Отговор
    Лъгаха за фашистка Германия,

    докато същевременно съветските и хитлеровите чиновници се прегръщаха и взаимно си обменяха опит.

    Лъгаха за американския империализъм, а непрестанно получаваха американска помощ – през 1891-92, през 1920-те, през 40-те, в началото на 90-те.

    Лъгаха за „исламския фундаментализъм“, а няколко десетки години помагаха на екстремистите.

    Също както някога, в зората на съветската власт, лъгаха за кулаците – разориха ги и ги накараха да умират от глад. По измислени обвинения в шпионаж, често в полза едновременно на няколко разузнавания, разстреляха стотици хиляди човека, милиони лежаха в затворите и лагерите по нагласени обвинения в „антисъветска дейност“.

    Разбира се, в основата на „империята на лъжата“ бе странната идеология, наречена „марксизъм“, с добавките на нейния интерпретатор Ленин. От такава бомбастична смес самият Карл Маркс би се побъркал. И той, и неговият съратник Фридрих Энгелс не веднъж са се изказвали без голяма симпатия за историята и перспективите на Русия, но вездесъщата лъжа и тук свърши работа на съветската власт, тя бе призвана да стане заместител на очакваните, но така и не сбъдващи се успехи. Комунистите повтаряха, че „животът стана по хубав и по-весел“, но след като очакването все се отлагаше с десетилетия трябваше да се търси виновник за проточилия се процес на приближаване към „светлото бъдеще“

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 психиатър

    34 8 Отговор

    До коментар #15 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Имам свободно време утре между 13:00 и 14:30 часа.

    Коментиран от #71

  • 18 Само глупаците се възхищават на Русия

    6 33 Отговор
    Най-често по традиция виновните бяха американците и Европа, е, разбира се и вътрешните врагове – троцкистите, кулаците, белогвардейците, докторите, чуждестранните шпиони и антисъветските елементи. Когато такива врагове биваха изобличени, то за съветската власт най-удобно бе

    да ги разстреля или да ги запрати за дълго време в Сибир,

    където сами да си умрат – от глад и от студ.

    Всъщност в Съветския съюз процесът на лъгането бе двустранен. Съветските хора повтаряха, че „ний друга тъй прекрасна страна не знаем“, но с удоволствие употребяваха вносни „маркови“ вещи и гледаха филмите за Джеймс Бонд. А когато след разпадането на СССР границите се отвориха, те без да се замислят побягнаха вън от същата тази „прекрасна“ страна, „гдето тъй волно диша съветският човек“. На някои им провървя, на мнозина – не. Ето защо, когато се появи Путин, не възникнаха кой знае какви проблеми с възстановяването на традицията на лъжата – хората с удоволствие пак се включиха да участват в този тъй увлекателен процес.

    В Съветския съюз лъгането бе част от идеологическото въоръжение, част от комунистическия морал, за който говореше президентът Рейгън. Съветската власт постоянно се сблъскваше с реални врагове, със съпротива, която не прекъсваше през цялото съветско време. В Централна Азия – до средата на 30-те години, в Кавказ – до края на 40-те, в Украйна и балтийските страни – до края на 50-те. Най-мощната част на държавния апарат – ЧК, НКВД, МГБ, КГБ се бореше не с правонару
  • 19 Педал

    25 5 Отговор

    До коментар #15 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Мноо си добро!!
    Продължавай синжиритя
    Еферим
  • 20 Скорпион29

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "ха ха ха":

    Кога прочете коментар 12 и успя да напишеш твоя и да го качиш за по - малко от 1 мин.?

    Коментиран от #23, #25

  • 21 Само глупаците се възхищават на Русия

    9 32 Отговор
    Най-мощната част на държавния апарат – ЧК, НКВД, МГБ, КГБ се бореше не с правонарушенията и не с нарушителите на обществения ред, а с борците против съветската власт, с т.н. „антисъветчици“. Борбата бе мощна, ако си спомним цифрите на арестуваните и убитите. И за да не знаят хората за това, тях ги лъжеха непрестанно – разказваше им се за някакви достижения и успехи, за петилетки и верни ленинци, издъхващи на своя пост.

    Нека сега след тази съвсем кратка екскурзия в историята на съветската лъжа си представим майора от КГБ Владимир Путин, който започна своята дейност в Кремъл все със същото лъгане. Той излъга за „чеченския тероризъм“ и започна втората война. Той излъга за „Норд-Ост“, Беслан, атомната подводница „Курск“, наводнението в Кримское, за земетресението на Сахалин, за войната в Грузия. Нима смятате, че не е способен да излъже за малайзийския Боинг? И работата дори не опира да способностите, в тях едва ли някой още се съмнява, а в агресивната лъжа, която се сипе вече цяла година.

    Роналд Рейгън постави точката в историята на съветската империя като я назова накрая „империя на злото“. Въведените през 80-те години санкции против СССР помогнаха не само да се прекрати кръвопролитната съветска агресия в Афганистан, но тогава се появи и надеждата, че идеологията на комунизма ще изчезне.

    Корабът под името „КПСС“ изплува с дъното нагоре, но от пробитото му туловище пак изпълзяха разни създатели на какви ли не чудовищни идеологии. Малайзийският Боинг
  • 22 Само глупаците се възхищават на Русия

    10 26 Отговор
    Най-мощната част на държавния апарат – ЧК, НКВД, МГБ, КГБ се бореше не с правонарушенията и не с нарушителите на обществения ред, а с борците против съветската власт, с т.н. „антисъветчици“. Борбата бе мощна, ако си спомним цифрите на арестуваните и убитите. И за да не знаят хората за това, тях ги лъжеха непрестанно – разказваше им се за някакви достижения и успехи, за петилетки и верни ленинци, издъхващи на своя пост.

    Нека сега след тази съвсем кратка екскурзия в историята на съветската лъжа си представим майора от КГБ Владимир Путин, който започна своята дейност в Кремъл все със същото лъгане. Той излъга за „чеченския тероризъм“ и започна втората война. Той излъга за „Норд-Ост“, Беслан, атомната подводница „Курск“, наводнението в Кримское, за земетресението на Сахалин, за войната в Грузия. Нима смятате, че не е способен да излъже за малайзийския Боинг? И работата дори не опира да способностите, в тях едва ли някой още се съмнява, а в агресивната лъжа, която се сипе вече цяла година.

    Роналд Рейгън постави точката в историята на съветската империя като я назова накрая „империя на злото“. Въведените през 80-те години санкции против СССР помогнаха не само да се прекрати кръвопролитната съветска агресия в Афганистан, но тогава се появи и надеждата, че идеологията на комунизма ще изчезне.

    Корабът под името „КПСС“ изплува с дъното нагоре, но от пробитото му туловище пак изпълзяха разни създатели на какви ли не чудовищни идеологии. Малайзийският Боинг
  • 23 ха ха ха

    19 5 Отговор

    До коментар #20 от "Скорпион29":

    Че кой ги чете тия тролски идиотии? Аз не познавам такива :D
  • 24 Само глупаците се възхищават на Русия

    8 33 Отговор
    Корабът под името „КПСС“ изплува с дъното нагоре, но от пробитото му туловище пак изпълзяха разни създатели на какви ли не чудовищни идеологии. Малайзийският Боинг е само една от многочислените трагедии за 15-те години путинско управление, но този път изглежда, че световната общественост е готова да закрие този списък и да доведе делото до трибунала.

    Коментиран от #119

  • 25 идиоти

    12 23 Отговор

    До коментар #20 от "Скорпион29":

    Четенето им е чуждо на русофилите,затова и са толкова ограничени и харесват такава фалшива държава като русия.

    Коментиран от #29, #85

  • 26 Само глупаците се възхищават на Русия

    9 30 Отговор
    "Колко е хубаво, че разстреляха собствениците"
    През 30-те години в Съветска Русия започва преселение на лумпен-пролетариат и колхозници от селата към големите градове. Настанявани са в големите къщи на старата аристокрация, както и в кооперациите на чиновници, дребна буржоазия, понеже ново строителство почти няма. По тази причина в един апартамент са настанявани няколко семейства, които ползват обща баня, кухня и други помещения. През същия период се развихрят и най-жестоките репресии на политическата полиция НКВД (КГБ, днес ФСБ), като милиони поданици на империята са заточвани в концлагери. Много от руснаците се възползват от ситуацията и масово започват да пишат доноси срещу съседите си (тоя разказал виц за Сталин, оня говорил против властта). През нощта идва "Гарванът" - така са наричали камионите на НКВД и са отвеждали цялото семейство, което после е било пращано по различни части на империята - мъжът в Сибир, жената в Казахстан, а детето - в сиропиталище
  • 27 Гост1212

    30 8 Отговор
    Малеееее! Тоя ще фалира Сороснята! По доларче (шекелче) на ред тролене...Тоя заработи за две дискотеки! :)
  • 28 Само глупаците се възхищават на Русия

    10 27 Отговор
    В много от случаите направо са били разстрелвани след скалъпен процес и самопризнания, подписани след жестоки изтезания.Така са си осигурявали ново жилище или повече стаи за ползване.
    Тази доносническа кампания засяга милиони руснаци и е вършена от МИЛИОНИ техни сънародници. Процесът е много добре описан от руския писател Солженицин в документалната книга "Архипелаг Гулаг". През 1937 г. руските болшевики започват подобна чистка дори в собствената си партия, както и в армията. Според официалните отчети на НКВД, публикувани след 1990 г. само през 1937 г. са растреляни 30 000 офицера от командния състав на Червената армия. Всички след набързо скалъпени процеси и безумни обвинения в шпионаж, предателство, вредителство и т.н.
    Общо жертвите на ГУЛЛАГ (системата от концлагери в съветска Русия) са над 50 000 000 души.
    Долната картина отразява типичния масов манталитет на "новодомците", настанени след донос срещу собствениците в техния апартамент..
    Затова, когато казваме, че Русия е империя на злото, трябва да имаме предвид и тези факти и обстоятелства, причинени и предизвикани от "широката руска душа"
  • 29 ха ха ха

    22 5 Отговор

    До коментар #25 от "идиоти":

    Целта на трола е да набалбука дадена тема с дълги, досадни постове, за да откаже хората да скролват два часа за да напишат мнението си... едва ли има някой вече да не знае това и да отделя време да чете глупости, вие троловете, отдавна вече нямате свойството да променяте мнение, файда от вас никаква, само се харчат излишни пари по вас, но и това ще секне ... скоро ;)
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гост

    7 25 Отговор
    Единствената територия, която Русия е освободила от нещо, е Аляска.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Само потомствен МИНДИЛ симпатизира на СА

    28 8 Отговор
    Държавата постороена с кръвта на роби и върху костите на цял един народ се казва САЩ! Русия обаче е спирачката на кървавия спектакъл наречен американска външна политика!
  • 34 Бесен Язовец

    26 7 Отговор

    До коментар #32 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Доста добре се оправяш с руския език партиецо едно време носеше плакатите на СССР и Ленин и викаше да живее братския съвецки съюз а сега плюеш по обежденята си заради стимула в $$$ продажно ку...е ! Искаш все да си близо до кокала нали?Ама ти присяда доста често май щото зъбките вече ти изневеряват
  • 35 Доктор Ох Боли

    0 8 Отговор

    До коментар #30 от "Гост1212":

    ..... ха ха ха.. .искаш да кажеш... южно.... нале?... ха хаха.... Звучи добре... да не кажа много добре... а... Една педя южно от пъпа плюс 2 пръста... простооо..... звучи..... Музика за моето уше.... ммммм.....

    Коментиран от #79

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 патриот

    9 24 Отговор
    Раковски ще остане в родната история като първия будител на народната свяст, който разкрива истинския зловещ образ на Русия и фалшивата й любов към българите и тяхната независимост.
  • 38 Бесен Язовец

    14 6 Отговор

    До коментар #32 от "Само глупаците се възхищават на Русия":

    Вижте му само прецизния руски език и ше ви стане ясно че тоя едно време е съчинявал мазни поеми за СССР и БКП.И сигурно още си държиш медалите и грамотата на ударник на БКП!
  • 39 гост

    6 20 Отговор
    Мъки чакат вДлъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали.

    Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област!

    Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

    Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.секи българин, влязъл в железните нокти на Русия
  • 40 Скорпион29

    16 6 Отговор
    Левски, Ботев и Каравелов са предадени от алчни за власт завстливи русофоби гниди! Русофобите по време на робството са се крили в З.Европа и след освобождението идват на готово с пари от западните капиталисти и почват да прокарват предателските си идеи

    Коментиран от #42, #43

  • 41 патриот

    6 16 Отговор
    Руското царство от времето на княза им Светослава (969-976) е почнало да се усилва и да напада явно на българите. Той, Светослав, като го бяха наели със заплата Българете да дойде да им помогне против византийците и против царя им Петра, Симеонова сина, защото той, руският княз Светослав, щом влезе в България, почна да плени и да граби и поиска му се даже да я завладей, щото ония, които го бяха призовали на помощ, обърнаха се против него, изгониха го от България с помощта на Византийците и най-после Българите в Южна Русия, на Днепра река, избиха му всичкото войнство и него самого.

    От время же того Светослава до время Великаго Петра Българите никакви приятелски сношения не са имали с Русите. Великий Петър Първи е почнал да мисли как да разпространи влиянието си в България и той е начнал да интригува против Влахо-Богданските князе, кои бяха до него време Българи, а именно против Кантимира, Молдавского княза. Той, злочестивий княз, измамен от руската злоба и лъжлива политика, биде принуден да остави Молдавското княжество и да побегне в Русия, отдето намалко остана да го предадат неприятелите му на турците!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Доктор Ох Боли

    0 9 Отговор

    До коментар #40 от "Скорпион29":

    .... Искам преди дапишеш да мислиш..... и да си чела.... ха хаха..... инече ни съ излагай.....Разбириши мъ?

    Коментиран от #46

  • 44 гост

    6 19 Отговор
    Русия е враг № 1 за България.Днес,благодарение на интернета и медиите,света разбра що за стока са руснаците, и въпреки това у нас все още има хора които ги възхваляват.
  • 45 Барчо

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    За голямо съжаление по времето на горби и елци, Русия беше с изути гащи. Тези двама предатели вкараха страната си в такава рецесия, че още не могат да изкласят. Много се надявам през този президентски мандат, президента Путин да финализира структурирането на икономиката и военната програма. През 2021 г руската армия ще е напълно превъоръжена. Дано осигури следващите президенти да държат този курс, а не на горбите и елцита. Тези двамцата доказаха, че всичко заработено за и построено с пот и кръв за 60 -70 г може да бъде профукано за има няма 5-6 години. Дано не сме свидетели на такова нещо в бъдеще.
  • 46 Скорпион29

    11 3 Отговор

    До коментар #43 от "Доктор Ох Боли":

    А ти смени антифриза с истински алкохол че гледай каква пумия си изсипал по- нагоре!

    Коментиран от #48

  • 47 гост

    6 16 Отговор
    СЛЕДВА ЕДИН ОПИТ ЗА ЩО-ГОДЕ ПОДРОБЕН СПИСЪК НА ЗЛОТО, СТОРЕНО ОТ РУСИЯ НА БЪЛГАРИТЕ, нека да видим русофилите могат ли да го опровергаят. Яростната война на Русия срещу Българската Екзархия във времената на Османската империя и пълното руско съдействие за кампанията за погърчване на българите във фанариотските борби, саботажа и разтурянето на бъгларските революционни комитети в Румъния, съдействие за и натиск за съденето и обесването на Васил Левски като обикновен престъпник, саботажа на Цариградската конференция от 1876-а, споразумението с Австро-Унгария за разделяне на България в Райхщад (подготовката за Берлинския конгрес), налагането на огромен Окупационен дълг за окупацията на България след 1878-а, раздаването на български територии на Сърбия и Румъния със Санстефанския догово, постоянната нагла намеса във вътрешните дела на България
  • 48 Доктор Ох Боли

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "Скорпион29":

    .... ха хаха.. .едно уиски тука съм настъпил.... и ма умайва вече.... като ти.... като почнеш да ми говориш... за Русия... ха хах а... Нема ми са сърдиш....
  • 49 Вили

    6 9 Отговор
    Срещу Китай е цяла Азия. Срещу Русия е цяла Европа.

    Коментиран от #51

  • 50 гост

    5 14 Отговор
    Режимът на пълномощията от 1881-а, яростната война на Русия срещу Съединението на България от 1885-а., създаването на Окупационния фонд за създаване на руско-дунавска област, чрез който се акумулират огромни средства за купуването на агенти, метежници, саботьори, политици, насъскването на Сърбия да ни нападне в гръб през 1885-а, и превратът срещу Батемберг от 1886-а, както и метежа на офицерите русофилите от 1887-а, заговорът на Коста Паница от 1890-а, скъсването на дипломатическите отношения заради Съединението за 10 г. и дипломатически натиск, непризнаване на българския държавен глава, финансирането на политически партии, „граждански“ организации и предатели, които работят срещу българския интерес (като Драган Цанков) съставянето, финансирането и разпространението на доктрината за македонската нация броени години след т.нар. „освобождение“, дългата върволица от политически убийства, най-бруталното от които е може би публичното заколване на Стефан Стамболов на пъпа на София, пълна подкрепа на Гърция и Сърбия в техните кампании в Македония по погърчане и посръбчване на българите, уговарянето и насърчаването на Сърбия и Гърция да сключат договор зад гърба на България в Балканската война от 1912г., руският агент, организатор на преврати, ген. Радко Дмитриевич (истинско име Руско Русков) проваля българското настъпление при Чаталджа, по-късно преминава на руска служба и служи на Русия като генерал в „Първата световна война“ на страната на Русия, която воюва ср

    Коментиран от #56

  • 51 Доктор Ох Боли

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Вили":

    .... Вилиииии......целия цивилизован свят..... ха хаха...
  • 52 гост

    6 13 Отговор
    Балканската война от 1912г., руският агент, организатор на преврати, ген. Радко Дмитриевич (истинско име Руско Русков) проваля българското настъпление при Чаталджа, по-късно преминава на руска служба и служи на Русия като генерал в „Първата световна война“ на страната на Русия, която воюва срещу България, некадърник, германците го бият, уволнен, убит по особено жесток начин с тъпи брадви и мотики от болшевиките, насърчаването и възнаграждаването на Румънското военно нападение в гръб през Междусъюзническата война, Септемврийския метеж от 1923-а, финансиране и развитие на терористична дейност в България – избиване на кметове, бирници, държавни чиновници в провинцията, най-кървавият терористичен акт в човешката история за над 6 десетилетия напред този в църквата Света Неделя от 1925-а, финансиране и развитие на терористи-партизани във времената на Втората световна война, бомбардиране на редица български градове без да сме във война със СССР, саботиране на преговорите за излизане на България от Втората световна война на конференцията в Кайро края на август, началото на септември 1944-а, обявяване война на България на 5-и септември 1944-а, което вкарва страната ни в групата на победените нации, което води до тежки репарации и нечуван грабеж над България (целият български държавен архив, стотици фабрики са изнесени за СССР,
  • 53 Вили

    2 10 Отговор
    Срещу Китай е цяла Азия. Срещу Русия е цяла Европа.

    Коментиран от #58

  • 54 гост

    7 14 Отговор
    златният резерв на страната е изнесен за „отговорно пазене“ в Москва, издръжката на съветския окупационен корпус, която надвишава в пъти държавния бюджет на страната – България е източена и др), превратът на Девети, чудовищния терор след девети, избиването на десетки хиляди български граждани предимно от елита на нацията, Народния съд осъдил на смърт за фашизъм повече хора отколкото във ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ от Европа взети заедно, създаването и развитието на първата и единствена в исторята на България система от концлагери, насилственото инсталиране на македонската нация от подлогите на Сталин, превръщането на българите в безимотни роби на подлогите на Москва, демографската катастрофа, която започва като следствие на това заробване, монтирането на послушни престъпни режими след 1944-а, които грабеха България в интерес на Москва, възцаряването на тоталитарен строй, поддържан от всемогъщи тайни служби – шпиономания, грабеж над България от СССР чрез ниски изкупни цени на българската продукция и силни ограничения за износ за страни извън СИВ, което силно намалява постъпленията от валута в бюджета на страната, купуването на огромна по обем и абсолютно неизползвана и ненужна военна техника от СССР (милиарди) три фалита на държавата, унизителна беднотия, най-вярната к++ва на Москва Тодор Живков скри за Чернобил и отрови десетки хиляди българи с радиация, насилствената смяна имената на българските турци, грабежът на който е подложена България от Москва и нейнит

    Коментиран от #60

  • 55 гост

    9 15 Отговор
    грабежът на който е подложена България от Москва и нейните метастази в родината ни от 89-а насам – Големият банков грабеж на ДС от 90-те, АЕЦ Белене, КТБ, Цанков Камък, Булгартабак, БТК, ЛукОйл, Газпром и още мн. други. Поддържането чрез чевената олигархия и метастазите на ДС (филиал на КГБ по признанията на Тодор Живков) мощна агентура от партии (ДПС, БСП, АБВ, АТАКА, ВМРО и др), „граждански“ движения, полу-военни банди (като БНО), агенти за влияние (доц. Иво Христов, Мартин Карбовски, Божидар Димитров, Красимир Каракачанов и мн. др.) огромно число „медии“ и пропагандни платформи, финансирани чрез грабежа над българския народ, а най-големият дял в тази цинична пропагандна машина се пада на ДПС/ДС медийния олигарх Делян Пеевски. ТОВА Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ! РУСИЯ НАЙ-СМЪРТНИЯ ВРАГ НА НАШАТА РОДИНА! Всичко това нямаше да продължава, ако България не беше задръстена с мръсната, подла, лъжлива пропаганда на червената ДС/КГБ олигархия, най-значителният стълб, на която се пада на медийната имеприя на ДПС/ДС олигарха Делян Пеевски и много още собственици на „медии“ или чисто и просто платени глашатаи на Московското квичене.
  • 56 Бесен Язовец

    14 8 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Великите западни сили са срещу съединението на БГ.а Русия ни плати съединението и ни извоюва сама свободата! През това време Англия и Франция даваха оръжия на Турция и помагаха с офицерски състав.България от предатели 500 г.не можа да сглоби едно читаво въстание щото имаше такива предатели като русофобите!

    Коментиран от #92, #118

  • 57 Само глупаците се възхищават от САЩ

    11 13 Отговор
    САЩ не е държава,не е нация.Това е просто една голяма територия в която временно са настанени имигранти от различни страни-главно престъпни елементи и авантюристи,избягали или изгонени от собствените си държави.
    Основното нещо е,че САЩ са лишени от фундаменталната основа на твърда държавност-националното ядро,като сърцевината на всеки народ.
    Това,което се нарича /американски народ/ се явява изкуствен конгломерат от чужди помежду си физически лица,обединени от една обща страст за консумация и печалба и инстиктивен страх от отговорност за общи престъпления срещу човечеството.
    Такъв конгломерат може да съществува само в относително ограничен период от време.Както показва историята,той се разпада при първите сериозни трудности и предизвикателства с които САЩ още не имала реалната възможност да се сблъска и на ръба на който те вече стоят!!!

    Коментиран от #59

  • 58 Скорпион29

    10 4 Отговор

    До коментар #53 от "Вили":

    Китай е 1.5 мил.души срещу общо 300 мил.др.а С.К е съюзник на Китай.Русия има тиритория 5 пъти по- голяма от З.Европа и туй е проблема апетита за ресурси на алчните капиталисти от З.Е !

    Коментиран от #61, #62

  • 59 Бесен Язовец

    13 3 Отговор

    До коментар #57 от "Само глупаците се възхищават от САЩ":

    Без да искам ти сложих минус но сега се реванширам +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++и +++++++++++
  • 60 Белене Олд те зовеее

    14 6 Отговор

    До коментар #54 от "гост":

    България никога не е била окупирана а е имало временно присъстви на войски на СССР докато се сложи ред в следвоенна България! Окупация е имсло в И.Германия и войските са седели от 1945до 1989г.а в бг. Само 4 г.!
  • 61 Доктор Ох Боли

    1 8 Отговор

    До коментар #58 от "Скорпион29":

    ... Теа китайци ... има - нема колко София.... ха хаха..... и .. теа лоши капиталисти.... ама с тва сладко евро.... ха ха ха....
  • 62 Доктор Ох Боли

    0 9 Отговор

    До коментар #58 от "Скорпион29":

    ...Пристигашшш със вертолетааа и ... ползвашш всички лоши момчетааа.... ха ха хаха.......

    Коментиран от #63

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 гост

    7 14 Отговор
    Ставащото в Русия изобщо не е вътрешноруска работа. Главната ми задача сега е да не бъдат забравени събитията в Грузия, в Кавказ, в Приднестровието, да не бъде забравена анексията на Крим, както и онова, което става в Източна Украйна. Защото "империята на злото" (както навремето нарече СССР президентът на САЩ Роналд Рейгън - б.р.) изобщо не е изчезнала. И това е глобален проблем, който е заплаха за целия свят.

    Коментиран от #65, #66

  • 65 Бесен Язовец

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "гост":

    А ти кой точно беше бе? Че чак( главната ми задача)! Ти да не си духът на артиста Роналд Рейгън ? Хахахаха хахахахаха

    Коментиран от #67

  • 66 Бесен Язовец

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "гост":

    Сетих се ти си капитан Америка ха-ха-ха ха-защитника на ,,доброто"
  • 67 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Бесен Язовец":

    Аз съм глупав трол и основната ми задача е да не допускам да се обсъждат престъпленията на задокеанския банкерски конгломерат в пространството.

    Коментиран от #68

  • 68 OMG WTF

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "гост":

    Аз също, ама мисля да се откажа от кинтите във фондацията и да се върна в редиците на справедливостта

    Коментиран от #69

  • 69 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "OMG WTF":

    "Справедливост"-та е абстрактно понятие (протокол №1).Важното е да сме убедени ,че неарденталците ни срутиха СТЦ.

    Коментиран от #70

  • 70 OMG WTF

    0 3 Отговор

    До коментар #69 от "гост":

    Какво е СТЦ?

    Коментиран от #73, #84

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "OMG WTF":

    https://bg.wikipedia.org/wiki/Световен_търговски_център_(Ню_Йорк)
  • 74 Vasik Atanasova

    10 6 Отговор
    путин върна гордостта на руснаците
    по времето на елцин бяха много зле
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 БОг Иван Идва

    3 3 Отговор
    AMAN Ot NARKOMANI През 2014 бе окупирана НАЙ ВАЖНАТА ЧАСТ НА РУСИЯ КИЕВСКа РУСИЯ..

    НАд 100 000 000 Съветски граждани са отровени с ваксини подсладители зомби отрови и с а пострадали тежко от проникващо пси препрограмиране през телевизии,Зверски убити с а десетки хиляди руснаци..Готвят нови нагло престъпни анти руски отравяния с цел масови убииств а на милиони
  • 77 JJIvanov

    1 3 Отговор
    Нашите служби в САЩ д а проведат веднага тестове за обсебени от масови убиици американци вкл в Пентагона

    Ползвайте контакта издишан въздух и урина вода
  • 78 АМАН

    1 2 Отговор
    Имайт е впредвид че пощите на белия дом и кремъл с се следят от едни и същши нагли наркомани
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 И. Бешков

    8 6 Отговор
    Русинът има единствената потребност – да се похвали с нещо – каквото и да е – царизъм, болшевизъм, деизъм, атеизъм, анархизъм или нихилизъм, стига те да са „най-“ и да заплашват света, което отговаря тъкмо на страха му от света. Бои ли се русинът от света? Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрия случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията.
  • 81 И. Бешков

    8 7 Отговор
    Православна“ Русия води единадесет „освободителни“ войни, за да завоюва Полша, България и Турция, и като не успя – това правоверно православие бе заменено за 24 часа с болшевизъм, с атеистично православие, което започна нови „освободителни“ войни срещу България, Полша, Турция… и целия свят. Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!). Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, без да се е извършила някаква промяна в мозъка му. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа. Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, ако русинът можеше да мисли, но той е негоден за мислене – този процес за него е приключен или не е започнал.
  • 82 И. Бешков

    8 5 Отговор
    Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ – в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "идиоти":

    Фалшова държава??? А мн ми е инетерсно кога са създадени САЩ??? И от кои??? От престъпници и рецидивисти бягащи от закона. Те за това са генетично обременени и нон стоп се репят като мухи един друг. Та не трети а пети пол искат да създадат. Разврат и разгул. Да може по-лесно да изчезне човечеството. Тъпи и глупави "човеко". Ти какво си и ти ли си То???
  • 86 OMG WTF

    8 3 Отговор
    Абе имам едно питане към руските слуги... Преди няколко години, когато турчолята свалиха руската барака, путѝ обяви, че синковеца на ерГРУХан подпомага ИДИЛ като им купува еФтинко петрола. Приемаме, че путѝ не лъже! И всеки, който твърди обратното извършва богохулство!!! Добре, обаче от доста време насам, путѝ и ерГРУХан са първи приятелки. Това означава ли, че сега путѝ подкрепя ИДИЛ? И срещу кого воюва руската армия в Сирия? :)
  • 87 Гост

    3 9 Отговор
    Когато Русия и България са съществували САЩ още са били в топките на някои от престъпниците които са създали тази "държава". Създадена от престъпници бягащи от закона. А на по-късен етап и зверски изтребеното коренно наделение. Истинските американци. Това са генетично обременени хора които се избиват като хлебарки/ с изивнения към хлебарките. Които съществуват от милиони години/. Но не има стига да се избиват по между си искат да отровят целият свят. С този пети пол които искат да си го измучат от пръста за да може по-лесно да се съсипе човечеството. Вие "вярващите" в Бог лицемери би тр да знаете че Бог е създал два пола мъж и жена. По свой образ и подобие. И вс останало е богохулство. Вие за да защитавате най-извратената "държава" в свет какави сте То, Тя и Той едновременно какви озвратеняци сте точно???
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Браво!

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Не се отказвай да му покажеш на истунския kcanin ,че за долари само не се живее а има и морал!!

    Коментиран от #94

  • 90 Usa

    9 3 Отговор
    Няма да забравя, когато бях в САЩ, как руснаците ядоха бой веднъж от американците, и на следващия ден, ушанките бяха сини и депортирани!

    Коментиран от #93

  • 91 Гост

    3 3 Отговор
    И да се позволява на педераси и лисбийки да осиновяват дечица и да им осъкатяват съзнанието. Моля отг "вярващи" в Бог. Но отг директно на Бог. Ако можехте да го погледнете в очите. Не мога да ви разбера вас хората. Влизате в храмовете и се кръстите... Вие на истина ли не осъзнавате че Бог вижда вс. Нали самите вие твърдите че Той е всемогъщ и всевиждащ.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сиганин

    4 4 Отговор

    До коментар #90 от "Usa":

    Няма да забравя как в сливенската , селската дискотека хамериканските тюлени - пендоси ядоха бой. Хвърчаа розови прашки и какашки.
    После лелави депортирани са героите

    Коментиран от #96

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 психолог

    0 3 Отговор
    А каква е целта на САЩ
  • 96 Uss

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Сиганин":

    И ти изгледа всичко от земята преди да изпаднеш в безсъзнание, нали? 😀

    Коментиран от #99

  • 97 Баба Ванга

    6 3 Отговор
    Света ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Сиганин

    5 4 Отговор

    До коментар #96 от "Uss":

    Да
    Още съм гледал как пендосите и над хиляда бритиш педрос ядоха ритниците от 200 руски ултраса във Франция, защото са тъпкали руското знаме.
    После французите събираха розовите прашки и какашки и щастливи черпиха русначетата с кафе и кроасани

    Коментиран от #101

  • 100 Usa

    3 3 Отговор
    Аха, гледал си от инвалидната си количка по супер модерният си телевизор Москва 3, че някъде във Франция, някой е бил бит. Ми що не би и ти, аааааааа да, защото ще изгниеш на село.😂😂😂
  • 101 хахаха

    7 1 Отговор

    До коментар #99 от "Сиганин":

    Сиганина русофил е най-големия сиганин в света!
  • 102 Kcaniba

    2 2 Отговор
    По добре правдив циганин, от колкото лъжлив който и да е, мен ако ме питаш.
    А оня варазватик юсс, дори не схваща че е смешен , вке едно ошамарен от сиганчито

    Коментиран от #103

  • 103 хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #102 от "Kcaniba":

    Сиганина русофил е най-лъжливия сиганин на света, защото лъже и като руснак и като сиганин! И руснака и сиганина не могат да живеят без лъжа!

    Коментиран от #105, #106, #107

  • 104 Не си познал

    2 1 Отговор
    Този не е прав.Целта е Северна Америка да стане руска губерния и да се управлява от руски генерал губернатор.
  • 105 Сиганин

    6 1 Отговор

    До коментар #103 от "хахаха":

    Ахахаха
    Аз съм роден в България, и РБ ми е дала гражданство - българско.
    Ти къв си?
    Американец ли, британец ли??
    Ай сиктир от тук ве!!

    Коментиран от #108, #110

  • 106 Kcaniba

    4 2 Отговор

    До коментар #103 от "хахаха":

    Че то в такъв случай , по големи сиганори от козяшките русофоби няма!!
    Оплетохте се в шизоидните си неграмотни лъжи и бояришника!!!

    Коментиран от #109

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Usa

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "Сиганин":

    А въй чУйек, верно ли ве, въххххххххххх

    Коментиран от #112

  • 109 хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #106 от "Kcaniba":

    Бояришника го пият единствено руските сволочи и слугите им. и те лъжат най.много!
  • 110 хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "Сиганин":

    Със сигурност си руски мелез!
  • 111 хахаха

    5 3 Отговор

    До коментар #107 от "Антисоросоид":

    Русофилите може да бъдете единствено АНТИ. Защото нищо положително и стойностно не можете да направите. Също като господарите ви!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Бай Реджеб

    4 4 Отговор

    До коментар #113 от "Чепа":

    Джуджето отдавна го лапа на Ердоган, бе остър руски амбреаж!
  • 115 USA

    2 5 Отговор
    Срещу идиотизма лечение не е открито! Така че не се притеснявайте русофилчета ,идиотчета ще сте до край.

    Коментиран от #116

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 както винаги

    5 1 Отговор
    през последните 5-10 години САЩ -страната на неограничените фантазии просната по корем като пиян комарджия изгебил всичко на комар и незнаещ откъде му идва, ще даде отпор ако трябва с новите попълнения в армията -травестите обути в къси полички за смях на света.Американският слон е най големият слон с картонени крачета почти колкото шпертплат.
  • 118 Дони

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бесен Язовец":

    Ти не си бесен , а направо русин .100% нормален българин не би обичал чужда страна повече от своята Родина.Българин ли си?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 666

    0 0 Отговор
    язовеца е неграмотен
  • 121 Наблюдател

    0 0 Отговор
    А сега бройте плюсовете и минусите та да видим колко е резултата между еврогеьовете и реално виждащите
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания