6 767 3

Скандал: Секс срещу шофьорска книжка

Пътен полицай в Букурещ е съден по обвинения, че е поискал секс, за да не отнеме документи

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Анатоли Стайков

Служител на букурещката Пътна полиция е в основата на нов сексуален скандал: полицаят е съден по обвинения, че е поискал секс-услуги от водачка на пътно-превозно средство, за да не отнеме шофьорската й книжка след инцидент, съобщава информационният сайт "Зиаре".

На 27 април 2017 г. в Бюрото за леки пътно-транспортни произшествия в Букурещ се явила жена, която била предизвикала пътен инцидент. Според обвиненията полицай Габриел Пержу поискал от нея сексуални услуги, за да не й наложи санкции.

Полицаят твърди, че жената го посетила два пъти, като по време на второто си посещение направила запис без той да знае. По думите му при първия им разговор той говорел за глоби, а тя излязла с предложения. Според него при втория разговор "жената го провокирала да каже някои неща, за да звучи сякаш той подкрепя това".

Това е вторият сексуален скандал в букурещката Пътна полиция напоследък. В началото на месеца пътен полицай бе обвинен в сексуално посегателство над две деца. Други 22 полицаи са разследвани по подозрения, че са го прикривали.

Румъния


Още по темата

 • Бой и брутални гаври за педофил

  Бой и брутални гаври за педофил

  В удмурския град Сарапул, трима мъже са пребили и изнасилили младеж, който бил наказван за сексуални злоупотреби с деца. Това съобщават от местното ...
  30.01.2018
  2 660
  9

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Моамар
  Отговор
  1 17:27  25.01.18
  Сексът е "платежна монета" още кога сме били маймуни, жените почнаха да се вземат много на сериозно, едно нещо е насилствено сексуално посегателство, друго СЪВСЕМ НОРМАЛНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕКС

  Коментиран от #2

 • Патриот
  Отговор
  2 17:33  25.01.18

  До коментар #1 от "Моамар":

  Много си прав с това глаголно време. Какли млади момичета без два месеца трудов стаж карат лъскави автомобили, които малцина българи биха си позволили? Ами със сех. Това обаче не бива да се счита за проституция в нинакъв случай. Искам да изчукам изпитваща от ДАИ за Д-категория.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  3 20:49  25.01.18
  нормални неща кой става полицай

Напиши коментар:


Публикувай