27 Януари, 2018 01:27 1 574 1

Опра: Стига вече, не искам в Белия дом

  • опра уинфри-
  • президент

Телевизионната водеща отново опроверга слуховете, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Опра: Стига вече, не искам в Белия дом - 1
Снимки: БТА/АР

Американската телевизионна водеща Опра Уинфри опроверга слуховете, че ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г., предаде Reuters.

Спекулациите се появиха след произнесената от нея пламенна реч на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус".

"Срещнах един човек на следващия ден, който ми предложи да ми помогне с кампанията. Това не е за мен", каза Опра в интервю за модно списание.

Тя добави, че наскоро е видяла "сладка" чаша за кафе, на която било изписано "Опра 2020".

"Винаги съм била наясно със себе си и съм знаела какво мога и какво не мога да правя. Това не е нещо, към което проявявам интерес. Нямам нужното ДНК за него", обясни водещата.

Опра: Стига вече, не искам в Белия дом

Опра: Стига вече, не искам в Белия дом

На 9 януари президентът на САЩ Доналд Тръмп, който е бивша телевизионна звезда, каза, че се съмнява Уинфри да бъде сред кандидатите на вота след две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомпи

    1 0 Отговор
    само там мамуно не си искала да отидеш иди си в орео африка