Last news in Fakti

29 Януари, 2018 14:25 2 383 23

Кремъл: САЩ се месят в изборите ни, но няма да им се получи

  • русия-
  • сащ-
  • избори-
  • кремъл

"Кремълският доклад" на Вашингтон няма никакво влияние в Русия, заяви говорителят на Путин 

Кремъл: САЩ се месят в изборите ни, но няма да им се получи - 1
Снимки: БТА/АР

Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент, вижда в т. нар. кремълски доклад на САЩ опит да се повлияе върху изборите за държавен глава на Русия през март. Според него обаче "няма да има никакво влияние", предаде ТАСС.

Очаква се администрацията на САЩ да представи пред Конгреса т. нар. кремълски доклад - списък на длъжностни лица, политици и едри бизнесмени, придружен с анализ на връзките им с руските власти. Предполага се, че въз основа на тези материали Вашингтон ще наложи нови санкции срещу физически лица от Русия, срещу руски тайни служби и компании от енергийния, отбранителния и финансовия сектор.

"Това е директен и очевиден опит да се насрочат някакви действия така, че да повлияят на изборите", заяви пред журналисти говорителят на Кремъл. "Не сме съгласни с това и сме убедени, че няма да има никакво влияние", подчерта той.

Кремъл: САЩ се месят в изборите ни, но няма да им се получи

Според Песков самото публикуване на списъка нищо не означава и "не е поредната санкционна вълна". Москва обаче ще анализира действията на САЩ след тази публикация, "за да може при всяко положение и нашите интереси, и интересите на нашите компании да бъдат осигурени по максималния възможен начин", увери говорителят на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    23 30 Отговор
    Видяла жабата, че коват вола и тя вдигнала крак, та и руската работа такава. За да ти се месят в изборите, трябва да има такива, а в Русия от 20 години има пародия на избори и всеки знае, че джуджето ще бъде преизбрано с 86%. Инфото е предназначено за ватници и руски гниди, за да ги настърви да пишат по форумите против САЩ и да славят величието на Русия и гениалността на Путин, който мисли десет хода напред.
  • 2 Звучи като виц но не е

    22 22 Отговор
    Има 4 неща, които човек не може да избира:
    1. Родителите си.
    2. Месторождението си.
    3. Външния си вид.
    4. Президентът на Русия.
  • 3 Бесен Язовец

    27 14 Отговор
    Руския народ не е правен у д...... като народа на САЩ и евтините номера не минават тоя път Путин ще спечели със 96% а тоя доклад могат да си хо сложи на топло стопанина на Белия Дом!

    Коментиран от #5

  • 4 ЦК на БКП

    25 13 Отговор
    В САЩ прездент се избира от Кремъл а в Русия президен се избира от руския народ!
  • 5 gost

    13 19 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    96% само ? малко е ... излага се кремлинското джудже ....

    Коментиран от #6

  • 6 Миндил потомствен

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "gost":

    И 4 % за интригата
  • 7 Kcaniba

    10 16 Отговор
    Игрите на глада ще продължат, нещастен руски народ!

    Коментиран от #19

  • 8 Трол

    14 2 Отговор
    Колегиии, суичър или поличка? Да ви питам тук, щото там ви няма!
  • 9 OMG WTF

    14 10 Отговор
    Путин е най - добрия избор за президент на РФ докато не се появи друг това е точния човек!

    Коментиран от #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 секира

    14 5 Отговор
    Америка за България,,плаща на бивши другари, да създават антируска
    нагласа сред българите.Подобно на Гьобелсавата идея за 100-те лъжи станали истина...първосигналните ,,русофоби,,пишат ли пишат......АМИ НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЖИВЕЕ ОТ НЕЩО....А знаят ли как се е казвал булеварда ,,Руски,,преди.
  • 12 До глупаците

    11 4 Отговор
    ".. едри бизнесмени...свързани с руската власт.." Е в САЩ и ЕС ЕДРИТЕ БИЗНЕСМЕНИ НЕ СА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТА? Фондация Клинтън обяви 400 милиона долара от дарения за изборите.От Чичо Томовата колиба ли са? Не съм русофил но не съм и глупак.
  • 13 Руските свине

    9 5 Отговор
    много обичат да си играят на "крадеца вика, дръжте крадеца" и приписват всичките си подли номерца на нарочените за противник американци.А зомбираните руски роби с пяна на уста ги адмирират.
  • 14 Хомофоб

    6 7 Отговор
    Това да не е България да и слагат охранители-рекетьори, които да управляват и устроят държавата в интерес на чуждите колонизатори?
    Това е Русия!!!
    Запомнете го, сороститутки!
  • 15 Историк

    5 11 Отговор
    Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Има един

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "OMG WTF":

    Има един ама той няма да е толкова търпелив
  • 18 Бай Дончо

    6 5 Отговор
    Руските джендъри са най-големите джендъри на света, а Путин е джендър №1
  • 19 Хаха

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Глада продължава с черен и червен хайвер и шампанско и вече разпродадени летни туристически дестинации на тур.борсите в русия за сезон 2018г.
  • 20 народ

    8 2 Отговор
    Краварите ще се окакат целите,но всичко е напразно.Путин отново ще бъде избран за президент с над 90 % от гласовете на избирателите и всичката шумотевица е заради това!
    И недейте да снасяте глупост след глупост,че руснаците били гладни и живеели в мизерия.Мизерията в Америка е много-по голяма.Там 40% от хората живеят във фургони не защото е хубаво,а защото нищо друго не могат да си позволят.
    А за мизерията в България и циганията да говорим ли?
  • 21 Българин

    2 5 Отговор
    Не знаех, че в русия се провеждат избори. Съмнявам се, че и американците не знаят.
  • 22 народ

    4 1 Отговор
    Какъв българин можеш да бъдеш?Истинските българи уважават Русия,а тези които плюят са циганоиди.Или пък си от тези дето продадоха Левски!

    Коментиран от #23

  • 23 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #22 от "народ":

    Истинските българи обичат България и не целуват руски задници. А за Левски русофилите нямате право да говорите. Граф Игнатов да ти каже защо.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания