31 Януари, 2018 08:45 4 873 26

Путин: Обиден съм на американците

  • владимир путин-
  • списък-
  • сащ

Според него "Списъка Кремъл" е неприятелски акт

Президентът на Русия Владимир Путин се пошегува, че е останал обиден, че името му не присъства в „Списъка Кремъл“, съобщи ТАСС.

В списъка фигурират имената на висши руски политици и олигарси. За тях се счита, че са близки до Путин. Това ги прави потенциални цели за санкции.

Путин определи списъка като неприятелски акт.

„Що се отнася до този списък... Цялата администрация на президента, цялото правителство, целият бизнес: зад всеки от тези хора и зад всяка от тези структури стоят редови граждани на нашата страна, трудови колективи, цели отрасли на производството. Тоест, всички нас, всичките 146 млн. са ни вкарали в някакъв списък. Аз не разбирам къде е смисълът на подобни действия.

Това усложнява и без това тежкото положение с настоящите руско-американски отношения и без съмнение нанася вреда на международните отношения като цяло. Хората, които правят това, се занимават всъщност с вътрешната си политика, те атакуват избрания президент“, заяви Путин.

По-рано прессекретарят на президента Дмитрий Песков заяви, че включените в този списък всъщност са определине като врагове на САЩ. Все пак Путин подчерта, че на този етап Русия ще се въздържа от ответни действия.

В САЩ твърдят, че лицата в списъка все още няма да бъдат подлагани на санкции или натиск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледащ сеир

    38 11 Отговор
    Путин а и останалия свят но не наведения демократичен наистина започнаха за се гъбаркат открито с тия в безсилието си ха да видим на какво още са способни ?
  • 2 Пеньо

    14 47 Отговор
    Оркът с поредната самореклама ! Скучно, повтарящо се, предвидимо!
  • 3 tost

    49 12 Отговор
    Ко може да се очаква от американските плужаци,Сигански номера.

    Между другото,само да попитам,какви заслуги към България има Рейгън,че даже и паметник има в София?

    Коментиран от #7, #8

  • 4 СссереМ

    10 32 Отговор
    "Ще се въздържа от ответни действия",пълно и тотално безсилие,поне си го признават.

    Коментиран от #18

  • 5 Румяна Костова

    28 6 Отговор
    Както каза Сергей Михеев вчера в предаването на Соловьов ,на хората в този списък им се прави официално предложение да предадат Русия.Но ако се съгласят,автоматично ще бъдат подложени на безконечен рекет.Ще им се отпускат от собствените им пари,само,ако се държат добре.Шаш и паника в Русия за сега няма по този въпрос няма.И американският акт на ,,ненамеса,, във вътрешните работи на Русия няма да повлияе на изборите никак.
  • 6 и аз да питам

    37 6 Отговор
    до 3tost
    вСофия има и плоча на чужда авиация сринала половината ни столица! Центосъбирачите добре да четат какво е казал Чърчил точно за бомбардировките-Искал е да срине София и на местото и да се сеят картофи в Софийското поле !А това пиянде мислил ли е че живеят хора в този град или ни най малко го е интересувало това както сринаха Хамбург и избиха хиляди цивилни !
  • 7 Наблюдател

    11 35 Отговор

    До коментар #3 от "tost":

    Ако не беше Рейгън империята на злото СССР все още щеше да съществува. дано сега бай Дончо събори новата Империя на злото Путинистан.

    Коментиран от #13

  • 8 SDЕЧЕВ

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "tost":

    НА РЕЙГЪН ИМА А НА БОРИС 3 НЯМА. ДОПОВРЪЩА МИ СЕ . СПОРЕД НАШАТА ИСТОРИЯ-СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО НА НОВА БЪЛГАРИЯ СМЕ БИЛИ МОНАРХОФАШИСТИ СЛЕД ТОВА КОМУНИСТИ И СЛЕД ТОВА АКТЬОРА ОТ ХОЛИВУД НИ Е ПРОЖЕКТИРАЛ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ И НИ Е ОСВОБОДИЛ, НО НИТО ЕДИН ДОЛАР В БГ НЕ Е ЗАРОВИЛ ЗА СМЕТКА НА МИЛИОНИ ЗЛАТНИ РУБЛИ И ГЕРМАНСКИ И АВСТРИИЙСКИ ЗЛАТНИ ГРОШОВЕ. ЕДИНСТВЕНОТО БЪДЕЩЕ ЗА БГ ОТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗА СЛАВЯНО ГОВОРЯЩИ ЕМИГРАНТИ И ГЕРМАНСКО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ. СЛЕД БРЕКЗИТ АНГЛИЙСКИЯ НЕ Е НА МОДА ЩЕ СЕ ГОВОРИ ОТ ИРАНДЦИТЕ И МАЛТИЙЦИТЕ КОИТО СА ПО МАЛКО ТО БЪЛГАРИТЕ. ЩЕ ОСНОВА СКОРО ПАРТИЯ НА ТЕЗИ ОСНОВИ ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ БЛЕДИ КРЪВОСМЕСЕНИ АНГЛОГОВОРЯЩИ НАГЛЕЦИ. ВИВА ГЕРМАНИЯ ВИВА СЛАВЯНОГОВОРЯЩИТЕ. КЪДЕ Е ТОЗИ ПАМЕТНИК НА РЕЙГЪН ДА ГО БОЯДИСАМ ЗА НАЧАЛО.
  • 9 Българин

    23 7 Отговор
    Империята на злото САЩ се разпада бавно но сигурно !
  • 10 СССР

    12 26 Отговор
    Не се бойте другари ! Нашия велик вожд другаря Путя ще им покаже на ЕС че не сме безсилни и ще им наложи спешни контра-санкции ! Ще спре износа към ФАЩ на бояришник , матрьошки и проститутки - и Лада и Москвич също! Така ще постави американците на колене !

    Коментиран от #23

  • 11 Kcaniba

    9 21 Отговор
    Империята на злото, лъжата,фалша и лосионите е на колене! Жалко за руския народ!

    Коментиран от #14

  • 12 Американеца

    11 5 Отговор
    Местя го в другият крачол.
  • 13 Kcaniba

    8 22 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Те затова русите джендари подскачат , Рейгън постави империята на злото на бунището на историята! ФАКТ!

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЦК на БКП

    16 8 Отговор
    САЩ си намериха майстора в лицето на В.Путин щом вече Москва избира US prezident със САЩ е свършено, дотука бяха, Дони популярното ги повлече към бездната!
  • 16 681 БЪЛГАРИЯ

    8 22 Отговор
    Обиден бил хмм ! Ами той няколлко пъти ходи в Турция и там са го обидили рязаните а сега и някой американец го е обидил !

    Коментиран от #19

  • 17 Бесен Язовец

    15 6 Отговор
    Американските поклонници от джендър обществото в бг.тая сутрин мн.превъзбудени нещо, снощи изглежда имало купон....
  • 18 Ти си на колене!

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Що не си се пишеш Kcanina,мислиш ,че по драсканиците не те познаваме ли?!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пеньо

    10 4 Отговор
    А бе тея от козяк нямат ли милост , че са вдигнали цялата шорошка сган толкова рано? Ще изпаднат в абстиненция. Ега ти експлоататорите!
  • 21 Смешко,Смешен

    14 5 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    Джендъри са твойте господари от Фащ!ти си КУМИР на джендърското общество!
  • 22 Джендер обществото

    13 3 Отговор
    Джендър обществоти в бг.кани всички поклонници на USA платени и безплатни да постъпят в редиците случайно ако вече не сте де имаме еднакви възгледи за нещата от живота

    Коментиран от #24

  • 23 Давай,дерзай!

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "СССР":

    Да си заработиш надницата Kcanine!
  • 24 Наблюдател

    7 8 Отговор

    До коментар #22 от "Джендер обществото":

    Публикувано във факти.бг: Най-големите джендъри и третополови са комунистите и русофилите. Помниш ли Бай тошо и Брежнев как се мляскаха страстно? А целувката между Брежнев и Ерих Хонекер е е;блематична за целия третополов комунистически период. А на Паметника на Червената армия окупаторка има откровено гейска скулптурна група на руски войник и български работник. А и путин дето се снима все гол до кръста и епилиран и всеки русофил си пази тези негови снимки, това какво е? Така, че по-кротко с обобщенията.
  • 25 БъХъ

    4 8 Отговор
    Хахаха американците си го преместиха!
  • 26 Димитър Кънев

    3 0 Отговор
    Всички знаем че САЩ е държава от емигранти а сега изведнъж не искат емигранти.Ами какъв е Тръмп,Клинтън,Обама и всички американски президенти.Те всички в купон са наследници на престъпници а сега дават акъл.Е вярное който плаща той поръчва музиката.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания