4 073 8

ЕС приема 6 балкански държави

Нова стратегия за разширяване на Съюза

Росен Стойчев

ЕС планира да се разшири с 6 балкански държави, съобщи B92.

Властите в ЕС искат да запазят европейската перспектива за Албания, Сърбия, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина и Косово.

Причината за планираното разширяване са два фактора. Първият е, че Западните Балкани са ключов коридор за преминаване на имигранти към страните от Западна Европа. Освен това има опасения, че Русия разширява влиянието си в региона

Според анализатори голям брой хора в региона не вярват, че страните ми ще се присъединят към ЕС. За това и гледат на Москва като на алтернативен партньор.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хаха
  Отговор
  1 14:36  02.02.18
  За да не ги вземе Русия, ще ги вземем ние ... е по-аргументирано решение за присъединяване, не съм чувал скоро )
 • Kcaniba
  Отговор
  2 14:43  02.02.18
  ЕС няма алтернатива!
 • da be da
  Отговор
  3 14:49  02.02.18
  Ще цъфнат и ще вържат ся :D
 • бай Тодор
  Отговор
  4 19:00  02.02.18
  Номера е да имат интелигентен и ерудиран Министър председател като наш Бойко и са вътре до 5 години.

 • Гост
  Отговор
  5 23:33  02.02.18
  Заменихме ”Комунизма” с” Европейски съюз”.
 • факт
  Отговор
  6 08:03  03.02.18
  ПЪРВО РИМ ДА СТАНЕ МЕКА 2
 • ЕС няма щом има ШЕНГЕН
  Отговор
  7 18:11  03.02.18
  Значи има ДЕЛЕНИЕ, ПОДЧИНЕНИЕ, КОНТРОЛ, ОГРАНИЧЕНИЕ И ГОСПОДСТВАЩО УПРАВЛЕНИЕ. ДЕЛЕНИЕ НА ГЛАСНИ И БЕЗЗВУЧНИ СЪГЛАСНИ. СТАРШИ И ПОДЧИНЕНИ. ПОМАЗАНИ И ПАТРИЦИИ БЕДНИ И РАЗМАЗАНИ. ЕС е КОШАРА ПЪЛНА С ОВЦИ ЗА МЕСО И ЗА ДОЕНЕ. О о о неразумни юроде, защо все си мислим, че някой от ЗАПАД ще усети болката ни и предлага безплатен обяд ? НЕ ! ПРОСТО НИ МИНАХА ОТЗАД. СЕГА ИМ ДЪЛЖИМ ТОЛКОЗ ЧЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕМ ДА ВЪРНЕМ. ЖИВЕЕЙКИ НА ЗАЕМИ РЕЖЕМ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИМ. ТАЗИ СХЕМА РАБОТИ ЗА ГЕРМАНИЯ НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ. КОЙ И КАК ЩЕ ПЛАЩА НА ГЕРМАНИЯ ? ЗЕМЯТА В ДОБРУДЖА ? ПРИСТАНИЩА, ПЛАЖОВЕ? ПИРИН? ЖЕЛЕЗНИЦИ, ЛЕТИЩА? ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ КОЛОНИИ В КОЛОНИЯЛНАТА ГЕРМАНИЯ. ARBAIT MAHT FREE !
 • Uflaf
  Отговор
  8 07:17  04.02.18
  И настана веселба... шиптрите ще се разхождат заедно със сръбски банди безпрепятствено из европейския съюз , а у нас само ще си почиват от работата която вършат. Тук няма кой да ги хваща и тормози .Хубаво ще увеличат инвестициите в земя и имоти. Също като руснаците по 100 км участък на вътре от морето ни. Може да се съюзят със северозапада и да настане живот там. Щастие и от време на време трупове.

Напиши коментар:


Публикувай