Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 20:45 3 501 26

Мини армия ще пази Ердоган в Рим

  • ватикан-
  • реджеп ердоган-
  • папа франциск-
  • италия-
  • турция

За безопасността на турския държавен глава ще бдят 3500 служители от сигурността

Мини армия ще пази Ердоган в Рим - 1
Снимки: БТА/АР

Мерките за сигурност в италианската столица ще бъдат издигнати на най-високо ниво за посещението на турския президент Реджеп Ердоган в Рим, съобщава частната НТВ.

За безопасността на турския държавен глава ще бдят 3500 служители от сигурността.

Безпрецедентни мерки ще са в сила в италианската столица по време на 24-часовото посещение на Ердоган. Във връзка с визитата е обявена "зелена зона" в центъра на града, за да се попречи на всякакви протестни инициативи или демонстрации на Кюрдската работническа партия (ПКК), отбелязва телевизията.

Маршрутът на Ердоган през столицата ще бъде следен през наблюдателните и охранителните камери, планирани са алтернативни пътища за кортежа на президента. По време на посещението ще бъдат затворени за движение някои пътни артерии.

Кортежът ще бъде следван от линейки и пожарни коли, а за обезпечаване на охраната на турския държавен глава в Рим ще пристигнат подкрепления от съседни градове.

Мини армия ще пази Ердоган в Рим

НТВ посочва, че подобни мерки не е имало дори за посещения на президенти на САЩ в Италия, когато охраната не е наброявала повече от 3000 души.

Ердоган ще замине в неделя вечерта на посещения в Италия и Ватикана. Срещи там турският президент ще има с папа Франциск и президента и премиера на Италия Серджо Матарела и Паоло Джентилони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 26 Отговор
    Ей тук е момента да го похарчат лудия, да му начупят кокалите, и после да му строшат капачките на колената!

    Коментиран от #9

  • 2 Роман дизел

    25 9 Отговор
    За голем айдук голема охрана.
  • 3 KIRDJALISTAN

    27 12 Отговор
    BRAVO SULTANA E VELIK AKO TRIABVA NE 3500 A 35000000 STE GO PAZIAT .SVETIT IMA NUJDA OT TAKIVA POLITITSI .

    Коментиран от #4, #15, #18

  • 4 СссереМ

    13 25 Отговор

    До коментар #3 от "KIRDJALISTAN":

    Не 3000 ами 300 000 не могат да го опазят,кюрда реши ли да го трепе,а скоро му идва времето на педала.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ОПААААА

    24 13 Отговор
    НАИСТИНА Е ВЕЛИК ТУРЧИН, НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗЛЪЖАТ
    СЯ ВСИЧКИТЕ ОТ ЕВРОПА ЩЕ МУ ЦУНКАТ РЪКА И ТЕМАНЕТА ЩЕ МУ ПРАВЯТ . ЕВАЛА ТУРЧИН . РАЗИГРАВАШ ГИ КАТО МИАМУНИ

    Коментиран от #20

  • 7 Колю

    9 5 Отговор
    И тук много османлии се навъдиха. Поне може да се броят от когото трябва. По- добре е ,че се показвате отколкото подмолно да работите срещу държавата. Демокрацията и новите технологии са хубаво нещо. Всичко си излиза на масата. Например такива изказвания ,но с обратна страна в Турция щяха да ви вкарат на топло и сигурно без достъп до интернет за дълго време. Тук обаче -може. Щом трайно безработен , което би трябвало да значи липса на доходи, трябва да плати 20 лв задължителни здравни и никой не го пита от къде ги има ,значи всичко може. Такава ни е демокрацията -не е като чуждата да те пита от къде си ги взел. Просто пример . Но от малкото тръгват нещата ,та до писаниците на неоосманисти.

    Коментиран от #11

  • 8 Олимп

    12 17 Отговор
    Виждам че тука доста чалми има ... Като толкова го хвалите що не го цункате и да си идете в турция ами живеете в българия ..след като толкова ви е мила и драга турция айдее промити мозъци и айтушките села грабвайте козите и през малко търново и надоло

    Коментиран от #25

  • 9 Даме Груев

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    В момента има само 2ма президента оцелели на опити за преврат и "пролети" - Башар Асад и Ердоган, Ердоган помагаше на американците в Сирия и Ирак докато не му направиха преврата, ама преди това цялата техника, оборудване и оръжия влизаше в Сирия през Турция а по същият път изкарваха цистерни с петрол

    Коментиран от #10

  • 10 Хасан

    11 4 Отговор

    До коментар #9 от "Даме Груев":

    Ердоган ти го правеше това в Сирия и Ирак или Сащ?!...Ердоган разбра че Сащ искат да го прекарат и почна да си играе самостоятелно...ако след сто години успее да измете разни руснаци,америкпнци,французи и немци от Близкия изток ,там най накрая ще има мир...

    Коментиран от #13

  • 11 Хасан

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Колю":

    Не си прав ..в Турция вкарват в затвора ако призоваваш тероризъм и насилие или участваш в такава организация...същото го правят и в Европа....да си видял в Европа аресиуван терорист ????винаги го елиминират...защо не го арестуват и не го разпитват?!

    Коментиран от #14, #26

  • 12 Константинопол

    5 14 Отговор
    И какъв го търси във Италия !Мазникк какъв политик двуличник върти се като фурнажииска лопата.но те големите сили го разбраха що за лява резба е рано или късно ще му оскубят пършевия мустак
  • 13 касапина

    5 13 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Ха ха Ще изметеш Руснаците ,Който ви мразят и в червата ,След няколко годинки като привърши нефта на руснаците ,ще ви разкъсат на парчета като мръсен парцал, и ще останете държавица от ранга на косово , а може и нищо да не остане гърците като си вземат константинопол и ние беломорието за кюрдите ще остане анадола.

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 OMG WTF

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "KIRDJALISTAN":

    Светът има нужда от политици, които 3500 човека ги пазят от народната любофффф??? Ти май си леко бавен, но нищо. Кюрдите ще поправят това. Има политици, които ходят на работа с градският транспорт или с колело и нямат никаква охрана. Светът има нужда точно от такива политици. :)
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "OMG WTF":

    Остави бракмата да пише, още го боли от обидите на границата, и че го върнаха обратно, слагайки в папорта му печата"НЕКАДЪРНИК" само тук в българските сайтове бръкмите могат да си изливат душата! Щото турския го знаят както циганите българския! Оставете бракмите на мира, те са олицетворение на некадърността! ха ха ха!
  • 18 Фъргюсън

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "KIRDJALISTAN":

    Какъв пулетик е този като ходи със такава голяма охрана .Големия пулетик не ходи със голяма охрана .Явно много го е шобе кюрдите да него кастрират насред Рим .Ама те ще го набарат някой път!
  • 19 Време е да го

    5 8 Отговор
    Мазен фес типично за търчина .За две години ходи 20 пъти при Путин !Ха задайте си въпроса защо .Ето натова му се казва мазен циркаджия .Усети дебелия че му влиза.Но ще дойде ден Русия ще му разкаже играта .
  • 20 Франсе

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "ОПААААА":

    Няма да се притесняваш пуяк петела ще ти оскубят перушината
  • 21 ко става тук

    5 3 Отговор
    Абе, танкиста от цигански произход живущ в Мюнхен, отворен за всичко, експериментира с маркуча в тоалетната, къде се изгуби тая душа, пратих го на лидъла да проси а още го няма бракмата му с бракма!
  • 22 Учен...

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "касапина":

    От умрял в ума коментарджия като тебе нищо не става, първо се запознай с темата.

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Учен...":

    Много ти висок българския бе, коментарджия колкото и да го търсих неможах да се оправя! Друг път като са пишеш учен, за да не те усетят, не прави литературни грешки! Така никой няма да разбере че си НЕучен и че си бургия!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Димитър

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Хасан ти си прав че е политик,играе си добре играта върти сучи обаче има малък пропуск всичко взима той.Диктаторите така почват после европа ги съсипва.Мафиотите правят пари много пари диктаторите също, само че не се научиха никога кога е време да се оттеглят и да си харчат парите с кеф.Е тука му е проблема цялото му семейство е във властта.Какво следва според теб?САДАМ,КАДАФИ, Сирия я разбиха негов ред е май?
Новини по държави: