Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 14:20 1 818 3

Тръмп на война с ФБР

  • доналд тръмп-
  • фбр-
  • сащ

Президентът разсекрети скандален документ

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е разкрил документ, критикуващ поведението на ФБР, съобщи „Ню Йорк Поуст“.

Документът е изготвен от републикански конгресмен Девин Нунес. Директорът на ФБР Кристофър Рей предварително беше предупредил Тръмп да не разглася въпросните данни.

Документът е бил изготвен на базата на поверителни информации и без одобрението на членове на комисията от Демократическата партия.

В документа се разглеждат твърдения, за това, че във ФБР са подслушвали член на предизборния екип на Тръмп в рамките на разследване за руската намеса в изборите.

Това може да покаже подривна дейност на ФБР срещу президента. Демократите вече осъдиха разпространяването на документа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aham

    6 1 Отговор
    Корумпирамите демократи - моля ви , не ни сваляйте гащите пред хората. Ама тръмп тепърва ще ги шпори. Един тръмп и за българия ако може, че аман от мишки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.