Last news in Fakti

4 Февруари, 2018 12:29 1 734 1

Руският лов на вещици продължава

  • донлад тръмп-
  • лов-
  • сащ

Донлад Тръмп отново нападна медиите

„Аз бях оправдан, но руският лов на вещици продължава.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от London Evening Standard.

Тръмп цитира нови изследвания, според които доверието към него е скочило до 49%. Той обяви и че последният доклад срещу ФБР, изцяло го е оправдал по обвиненията за връзки с Русия.

„Току що обявиха, че нивата на одобрение към мен са скочили до 49%, което е доста по-добре от момента, в който станах президент. Други анкети също показват подобрение. Интересното е, че медиите не пишат за това, но може и да стане в някой друг ден. Последният доклад за ФБР тотално ме оправда по руската афера, но ловът на вещици продължава“, написа Тръмп в Twitter.

Последният доклад твърди, че ФБР са извършвали подривна дейност срещу президента. От ръководството на агенцията са настоявали той да не излиза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изясниел

    10 8 Отговор
    Риж палячо и неМожач...
    Собствените му компании с години тънат в загуби и оцеляващо кредитиране...