Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 11:48 2 083 15

САЩ: Пазим Япония с цялата си военна мощ (СНИМКИ)

  • майк пенс-
  • сащ-
  • япония-
  • северна корея-
  • шиндзо абе

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс каза, че Вашингтон няма да отстъпи от целта си за денуклеаризация на Северна Корея

САЩ: Пазим Япония с цялата си военна мощ (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс каза, че Вашингтон ще стои до своите съюзници и няма да отстъпи от целта си за денуклеаризация на Северна Корея, предаде Reuters.

Пенс е в Токио, където говори преди началото на срещата си с японския премиер Шиндзо Абе. Разговорът има за цел да потвърди привързаността на двете страни към техния съюз за сигурност пред лицето на заплахите от ядрената и ракетната програми на Пхенян.

Преди срещата с Абе вицепрезидентът на САЩ наблюдава учение на японски войски, които демонстрираха симулация на разполагането на система за противоракетна отбрана с цел прехващане на севернокорейска ракета.

САЩ: Пазим Япония с цялата си военна мощ (СНИМКИ)

САЩ: Пазим Япония с цялата си военна мощ (СНИМКИ)

"Всички американски военни възможности са поставени в услуга на защитата на Япония", написа вицепрезидентът в Тwitter.

Пенс каза още в Токио, че е много важно зимната олимпиада в южнокорейския курорт Пьончан, където Северна Корея изпрати, освен спортистите, и голяма политическа и културна делегация, да не отвлече вниманието от крещящите нарушения на човешките права и от ядрената програма на КНДР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яшката

    25 6 Отговор
    Хаахааха-абе това американците са изключително нагли и дебелоочи същества..Разбутаха ситуацията със С.Корея-продават оръжия на Япония и Ю.Корея а пък сега и ги защитавали..хааххааааа..Еми то това ви е целта бе лицемери американски..

    Коментиран от #2

  • 2 Наблюдател

    10 25 Отговор

    До коментар #1 от "яшката":

    Руснаците са още по-нагли. Дават на психопата Ким стари ракети и технологии и го подстрекават да се прави на ядрен бабаит. Но ще му събират чарковете след време.

    Коментиран от #4, #9, #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ясноооо

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Искаш да кажеш ,че Украйна им продаде през 2015 година двигателите останали им още от времето на СССР. Дори ЦРУ направи тези разкрития-ама ги сдъвкаха набързо в"свободните медии" и потулиха работата. А руснаците не са толкова луди,че да дават на съседа си ядрено оръжие-то така се дава... Явно си зле много със представата си за гео-политика и ядреният генезис в политиката-щом пишеш такива простотии тук. Нямам време да ти обяснявам-а и не ми се иска.

    Коментиран от #7

  • 5 mediator37

    11 3 Отговор
    Вместо да ги пазите, премахнете тъпата забрана от края на Втората световна война да изнасят военна продукция и те сами ще си развият ВПК.
  • 6 Tr.tc

    6 5 Отговор
    Важно е дали им вярват..!!!!!!!!?
  • 7 Наблюдател

    8 15 Отговор

    До коментар #4 от "Ясноооо":

    Украинската версия отдавна бе опровергана, русофилче. Опресни си опорните точки.

    Коментиран от #10

  • 8 насакото яката

    7 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Всички американски военни възможности са поставени в услуга на защитата на Япония", написа вицепрезидентът в Тwitter.
    защо ли нещо не му вярвам на Майк(имайте предвид, че при импийчмънт на Тръмп той ще бъде президент)Щом обучават японците да прихващат ракети значи разчитат на тях да ги предпазят от ядрен удар на С. Корея, но ми се струва че джапанките просто ще пропуснат ракетата без реакция от тяхна страна.
  • 9 Трол

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Ох, отдел Козяшко направление, глупости на търкалета! Ако има руски ракети или днигатели, щяха ли да се мъчат с такива стари системи! Кимчо има договорка с аятоласите, обмен на опит, едните дават ракетни технологии а другите ядрените си изследвания! Чети ограмотявай се и тогава троли!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аааа

    6 1 Отговор
    Защита с оцветени гащи ? Доста странно ...
  • 12 Еми да!

    6 0 Отговор
    Те Японците имат опит с Хамериканските бомби,може и пак да ги ползват!!като защита де...!!!!
  • 13 ЗЩО С. КОРЕЯ Е ОПАСНА САМО ЗА

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    ЕДНИ А ЗА ДРУГЕ - НЕ ? ЗАЩО Е ОПАСНА ЗА САЩ, КОЯТО РЪСИ ВИТАМИНИ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НАВРЕД ПО СВЕТА. КЪДЕТО МИНАХА, В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА, БЛИЗКИЯТ ИЗТОК, НАВСЯКЪДЕ БЛЕСТЯТ НОВИ ГРАДОВЕ А ХАРАЩА БЛАГОСЛАВЯТ СВОЯ РАЙСКИ ОСИЗ ДНЕС И ГЛЕДАТ КЪМ НЕБЕТО ЗА ОЩЕ НОВИ ХУМАНИТАРНИ ПРАТКИ С ВИТАМИНИ. МОСУЛ, ИДЛИБ СА ГРАДОВЕ - МЕЧТА, КЪДЕТО И ДА ПЕЕШ. А СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТКАЗВА ПРАТКА С АМЕ.ИКАНСКИ ВИТАМИНИ И ПРОСПЕРИТЕТ ? ЗАЩО ?
  • 14 Расулюлах

    2 1 Отговор
    Някои да каже кво ще стане ако ким прати по япония не 1 ами 200 ракети едновременно изстреляни?и как ще бъдат спрени
  • 15 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Японците са във възторг /още от 1945 -та година/, че янките ги вардят!Няма да се "радват", ама я "Дебелака", я " Малчугана"........
Новини по държави: