1 111 6

На Тръмп или на ФБР вярват американците

На Тръмп или на ФБР вярват американците
Снимка: АР/БТА
Милена Богданова

Американците изневериха на президента Доналд Тръмп и заявиха, че имат повече вяра на ФБР. Това сочи проучване на Marist Poll. 66% от анкетираните заявяват, че ако по даден въпрос позициите на ФБР и Тръмп се разминават, то те ще застанат на страната на Федералното бюро и едва 24% ще подкрепят американския президент.

Над 70% от респондентите заявяват, че ФБР не иска да уличи Тръмп в каквито и да било законови нарушения, а просто си върши работата. 23% смятат, че ФБР се държи преднамерено с президента на САЩ.

„Ако Белият дом е разчитал на това, че с публикуването на „Досието Нунес” ще успее да настрои общественото мнение срещу ФБР, то това не се случи”, казва Ли Мирингов, директор на Института за изследване на общественото мнение. В документа се съдържат обвинения, че Бюрото е подслушвал член на предизборния екип на Тръмп в рамките на разследване за руската намеса в изборите.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 09:14  10.02.18
  Началото на края на Сащ....не се знае кой управлява..май имат военна хунта..
 • юююююююююю
  Отговор
  2 09:19  10.02.18
  На Путин вярват американците-и не само те...
 • на никой
  Отговор
  3 09:32  10.02.18
  и едните и другите са въздух под-налягане!
 • ха ха ха
  Отговор
  4 09:38  10.02.18
  Американците са прост, умствено изостанал народ, не не разбират когато някой си говори да плаши гаргите, те приемат всичко буквално и колкото повече говориш за войни, ядрени бомби и червени копчета, толкова по-зле за теб!
 • Коко
  Отговор
  5 11:16  10.02.18
  То на тия продажни политици как може да се вярва гледайте нашите и за краварите не питайте то нали и те ни упрАвляват
 • гмйгймгймгймймкймгйч
  Отговор
  6 13:25  10.02.18
  БАЙ ДОНЧО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ ....ОКАЗА СЕ НАЙ ОБИКНОВЕН ....ТЪП МОРМОН. .....ЕТО КАК Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ. ..НИКВИ РУСНАЦИ. .....НАЙ ОБИКНОВЕНИ ТЪПИ МОРМОНЧЕТА СА ГО ИЗБРАЛИ. ...ХИ ХИ ХИ

Напиши коментар:


Публикувай