12 Февруари, 2018 13:22 1 641 2

Арестувани сърби за убийството на Оливер Иванович

  • косово-
  • оливер иванович-
  • арест

Арестуваните са полицейски служители

Полицията в Косово е арестувала двама полицейски служители във връзка с убийството на Оливер Иванович, съобщи електронното издание „Вечер“.

Арестите са станали в района на Косовска Митровица. Служителите са били арестувани по подозрения за манипулиране на доказателства.

Иванович беше застрелян в Косово през миналия месец. Той се счита за един от лидерите на сърбите в северните части на страната.

Арестуваните полицаи са сърби. Те са част от управление, в което има сръбски и албански служители. От тях е бил иззет пистолет и пълнител с 18 патрона.

Арестуваните са с инициали Д. М и Ж.Й. Смята се, че те не са свършили работата си на местопрестъплението. Все още няма коментар от сръбските власти.

Убийството на Иванович породи нови спорове между Сърбия и Косово. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рубладжийче

    5 5 Отговор
    Единствено Русия има интерес от подклаждане на напрежение между сърби и косовари, за да спъне членството на Сърбия в ЕС. наклрая ще стане ясно , че тя стои зад убийството.
  • 2 до рубладжийче

    5 1 Отговор
    А сигурно шиптърите нямат никакъв интерес да отстранят човека, дето консолидира сърбите срещу тях!?!
    Смени си дилъра, бро!