Last news in Fakti

13 Февруари, 2018 01:27 1 646 3

Сменят името на Националния фронт

  • франция-
  • национален фронт-
  • марин льо пен

Марин льо Пен преследва успех на президентските избори

Лидерът на френските националисти обяви, че планира да промени името на партията си, за да събере повече гласове на президентските избори през 2022 г., съобщи РИА Новости.

Марин Льо Пен е лидер на „Националния фронт“. През миналата година тя стигна до балотаж на президентските избори, но загуби с голяма разлика от Еманюел Макрон.

„Ние не се отказваме от нищо. Просто откриваме нова глава в нашата история“, заяви Льо Пен.

Льо Пен заяви, че ще работи за още по-силно опозиционно поведение на партията си. Все още не е ясно какво ще е новото име на партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 4 Отговор
    Другарката Пенева е отявлен русофил-"националист".Също като нашите,само че при нея РУСКАТА СУБСИДИЯ е много по-дебела защото и залогът е мн по-голям.
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    Франкофил е.
  • 3 Анонимен

    2 1 Отговор
    Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия. Как тогава се събират още гласове? Тая много наивна за французойка
Новини по държави: