13 Февруари, 2018 11:15 12 097 92

Затягат огнен пръстен около Русия

  • сащ-
  • системи про-
  • русия

САЩ финансират разполагането на нови системи ПРО в Полша и Румъния

Сенатът на САЩ е поискал финансиране за строежа на системи ПРО „Aegis“ , съобщи rusvesna.ru.

Идеята е да се построят 37 такива системи. Те трябва да бъдат разположени в Румъния и Полша.

Средствата ще трябва да бъдат заделени от бюджета. Информацията беше разпространена от директорът на Агенцията за ПРО Гари Пенет.

„В рамките на бюджета за следващата финансова година ние заявихме $ 1.8 млрд. за системата Aegis. Планираме да разположим 37 системи Aegis SM-3 на обекти в Румъния и Полша. Има планове и за разполагането на кораби по съответното крайбрежие“, заяви Пенет.

Системите вероятно ще бъдат предназначени основно за възпиране на Русия. Конгресът на САЩ вече обяви, че вероятно ще отпусне рекордни средства за отбрана през следващите две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    95 19 Отговор
    И какво ще постигнат САЩ като разсипят Русия !? Всеобща нестабилност, бандитизъм в големи мащаби и ново преселение на народите !

    Коментиран от #37, #91

  • 2 Иван Господинов

    92 22 Отговор
    Ще го затягат известно време. После в един момент Румъния и Полша ще го издухат зловещо а САЩ ще разберат, че пак са изхарчили едни пари за глупости.

    Коментиран от #5

  • 3 Kcaniba

    26 86 Отговор
    САЩ са отговорни и за пореден път доказват загрижеността на нашия съюзник в НАТО!

    Коментиран от #65, #74

  • 4 Наблюдател

    40 100 Отговор
    Огнен пръстен около Русия!!!!
    Христоматиен пример за хибридно заглавие, измислено в Кремъл за да внуши на нискоинтелектуалните ватенки, че Русия е обсадена крепост и единствено обединението около Путин ще спаси страната. действа по същия начин и на задунайските руски слуги.
    ИСТИНАТА
    Сухоземните граници на Русия са 20242 километра. Границата с Полша е 432 километра, а с Румъния руската кочина дори няма обща граница. За какъв огнен пръстен става въпрос? Явно за пропаганден, насочен към безмозъчна целева група.

    Коментиран от #6, #21, #66, #84, #89

  • 5 Питащ

    26 53 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Господинов":

    ....После в един момент Румъния и Полша ще го издухат зловещо.....

    Както го издухаха рашките в Сирия, на американското барбекю ли?
  • 6 Белчо

    40 18 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Намали белото , изтрещял си!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Експерт

    60 17 Отговор
    Ще затягат САЩисаните но в един красив момент ще се взривят мощни ядрени ракети във всички създадени от тях измислени ПРО та и ще ги налегне ужасът. А Ким ще изравни америка като Лунен пейзаж.
  • 8 Антисоросоид

    33 17 Отговор

    До коментар #6 от "Белчо":

    Той е на "твърда дрога" . Така е модерно сред соросоидните джендари в софиа.

    Коментиран от #12

  • 9 Тръмп

    23 82 Отговор
    Докато Русия е Комунистически Агресор,трябва да бъде възпирана от НАТО!
  • 10 Наблюдател

    15 52 Отговор

    До коментар #6 от "Белчо":

    И защо мислиш така Иване? Защото казвам истината и не лижа руски задници ли?
  • 11 Константинопол

    73 15 Отговор
    И какво от това !!Ще подпалят нова война това е целта на фащ !!!Целта им на фащ е да дестабилизира Европа това е !!!Стойте си във вашия двор бе мърши къде се ръчкате навсякъде по света !!Европа няма нужда от вас !!Русия никога не е била заплаха за Европа.Русия си има всичко!!Май на вас ви свършват ресурсите и се чудите как да се докопате до ,Руските.но и тоя път ще ударите на камък!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Наблюдател

    18 51 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоросоид":

    И друг път съм ти казвал, че русофилите можете да бъдете единствено АНТИ и да мразите целия свят, освен Русия и временните и приятели като Иран и Сирия.
  • 13 Наблюдател

    22 50 Отговор

    До коментар #11 от "Константинопол":

    Преди време всички русофили ръкопляскахте на изказването на Лавров, че Русия има право да размества нападателни ракети на своя територия /ставаше дума за Искандер в Калининград/. сега отричате правото на суверенни държави да разполагат отбранително оръжие на СОБСТВЕНА територия. Това някаква извратена русофилска логика ли е? На Русия всичко е разрешено, а на другите НЕ, защото щели да подпалят война?

    Коментиран от #14, #17, #92

  • 14 Константинопол

    62 19 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Русия не ходи по други държави и не загражда никой!!Правиш ли разлика .

    Коментиран от #18, #75

  • 15 Боже колко са зле сащисаните

    23 6 Отговор
    С тия бълхи, Райд не можеш да уплашиш :D
  • 16 До наблюдател

    61 12 Отговор
    Че си платен провокатор и американска подлога,това го разбрахме отдавна.Добре ли ти плащат поне ,струва ли си?
    А що се отнася до истината и на децата е ясно,че САЩ са агресори и разполагат тези оръжия за нападение,а Русия само се отбранява!
    Но има едно НО!Докога ще им стигне търпението на руснаците!!!
    И тогава ще стане,каквото стане!Дали ще останеш жив та да се порадваш на победата?Или вече имаш готов бункер,където ще умреш като мишка!!!

    Коментиран от #19

  • 17 В.И. Ленин

    26 6 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Наблюдаваш ли как ми се мести нещо в гащите ???

    Коментиран от #20

  • 18 Наблюдател

    15 45 Отговор

    До коментар #14 от "Константинопол":

    Ами какво ще кажеш за отнемането на Приднестровието от Молдова, Абхазия и Южна Осетия от Грузия, Крим и, луганск и Донецк от Украйна. Матушката ли си търсят руснаците в сирия? Защо опитаха да направят преврат в Черна гора ит.н. и .т.н.

    Коментиран от #23

  • 19 Наблюдател

    13 39 Отговор

    До коментар #16 от "До наблюдател":

    За платените провокатори - засега единствено има доказателство за руските такива. За подлоги-русофилите винаги сте били руски подлоги, дори и за памперси ви използват руснаците, че им излизате без пари. За търпението на урснаците-те не са търпеливи а НАГЛИ , но търпението на цивилизования свят вече свърши и повече няма да им се позволява да правят мръсотии по целия свят. А ако стане нещо-да не би вие русофилите да сте застраховани? Или очаквате да ви отведат в някой московски бункер. Или за вас е въпрос на чест да умрете от руска ракета?

    Коментиран от #27, #43

  • 20 Наблюдател

    13 28 Отговор

    До коментар #17 от "В.И. Ленин":

    Колкото на мумията на Ленин се мести нещо в гащите, толкова е на теб, русофилче. И то поне от 20 години нищо не ти се мести.
  • 21 Стефан

    36 15 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Христоматиен пример за пост на нискоинтелектуален платен трол, имащ за цел да внуши, че това, САЩ да финансират и разполагат СВОИ системи на териториите на страни, отстоящи на по 15-20 хиляди километра от тях, е съвсем в реда на нещата. След като Русия няма ресурса да ги нападне, и това е ясно на всички, се пита в задачката, от кого точно се "отбраняват", и отбраняват ли се изобщо, или целта е офанзивна, а не дефанзивна? В крайна сметка, след като принудиха богати страни като България и Гърция да отделят по два процента от брутния си вътрешен продукт, за да купуват корита и хвърчила трета и четвърта употреба, важната цел е постигната -
    военнопромишленият комплекс ще работи и ще носи печалба още известно време, после ще си назначим друг враг. Кандиати много - Северна Корея, Иран, а дотогава може и Вишеградската четворка (вече петорка) да се превърне във враг, и тогава ще купуваме оръжия, за да се отбраняваме от сега дадените им такива. Идилия...

    Коментиран от #24

  • 22 Kcaniba

    21 5 Отговор
    За предателите на Отечеството,прошка няма да има!С.Стамболов

    Коментиран от #25

  • 23 Константинопол

    29 12 Отговор

    До коментар #18 от "Наблюдател":

    Това са си руски земи те са били руски и ще си останат такива ,Панятна !!Във Сирия Русия отиде по покана на сирииският президент Башар Асад !!!!!Панимаеш.

    Коментиран от #33

  • 24 Kcaniba

    20 36 Отговор

    До коментар #21 от "Стефан":

    Русия е заплаха за националната сигурност на България,това е написано в доклад на правителството! Русия е най-агресивната страна в света! Постоянно дестабилизира Европа,близкия изток дори и САЩ,намесвайки се в изборите,но настъпи мотиката официално!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Стефан

    31 10 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    И аз това казвам. Времето наближава. Цветанов наскоро сам си призна, че правителството финансира платени тролове, а Тиквун Велики е пътник. Ако не се приеме ИК, ще го свалят шефовете от Запад. Ако се приеме ИК, "патрЕотите" ще го свалят. Честито. Троловете да почват да си търсят работа òвреме.

    Коментиран от #31, #42

  • 26 Стефан

    27 14 Отговор

    До коментар #24 от "Kcaniba":

    Русия е заплаха само за психиката на няколко психично-лабилни индивиди, нищо повече. Това за намесата в изборите беше официално опровергано с документи лично от Тръмп, и сега следва съд за тези, които пуснаха тая партенка.

    Коментиран от #28

  • 27 Стефан

    19 9 Отговор

    До коментар #19 от "Наблюдател":

    Айде, бе! А ония средства, които ЕК одобри да бъдат отделяни всяка година за финансиране на "борци срещу хибридната пропаганда" не се ли броят? Плащат на тролове и докладващи постове и статуси...

    Коментиран от #30

  • 28 рейка

    23 10 Отговор

    До коментар #26 от "Стефан":

    Това за намесата в изборите беше официално опровергано с документи лично от Тръмп, и сега следва съд за тези, които пуснаха тая партенка.
    Точно така,и "наблюдател" (юрист) би трябвало да е запознат с този ФАКТ .
  • 29 Призрак

    26 3 Отговор
    Ще ви кажа така. Ако Русия падне смятайте, че всички ще го лапнат много здраво! Населеннето е 146млн души, от тяж 20 млн с ислямско, при това в Русия има поне над 30 региона с атомно орьжие, а сега ми кажете какво ще се случи при евентуална анархия в Русия, и кой ще отговаря за атомните оръжия в руските региони след като те са разделени.Как си има всичко в Сибир, китаеца няма да спи , ще иска и Сибир да лапне, а то става верижна реакция, ще го лапнат и янките ако Русия загуби. В Европа ще има нестабилност как-то и в Азия, но да се знае, че и до северна Америка ще стигнат последствията.

    Коментиран от #47

  • 30 Наблюдател

    7 16 Отговор

    До коментар #27 от "Стефан":

    И колко са тия средства и да какво се използват, защо не продължиш информацията? Защото ще се разбере, че средствата са минимални и не са за троловете, подобно на руските платени мурзилки.

    Коментиран от #32

  • 31 Стефан

    3 6 Отговор

    До коментар #25 от "Стефан":

    Ето, набързо все още се открива в Гугъл:

    http://www.informiran.net/%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-1000-%D0%BE/
  • 32 Стефан

    18 8 Отговор

    До коментар #30 от "Наблюдател":

    Средствата от ЕК са 1,1 милиона долара годишно. Освен тях има национално финансиране (само в България има около 6000 трола), финансиране от НПО-та (на Дьорд Шорош и съучастници), финансиране по програми + натиск над рекламодателите (наскоро така съсипаха BiT).

    Коментиран от #34

  • 33 Наблюдател

    9 27 Отговор

    До коментар #23 от "Константинопол":

    Кои са руски земи, бе руска слугиньо? Разправяй ги на сборището край Копринка. И тия номера с "поканата от законно избраното правителство" се изтъркаха още от Афганистан. И от Сирия ще се изтеглят по същия начин.

    Коментиран от #52

  • 34 Наблюдател

    5 18 Отговор

    До коментар #32 от "Стефан":

    Ако смяташ това за истина, то значи имаш проблеми с възприемането и преработката на информацията.
  • 35 Стефан

    11 3 Отговор
    Ето още за цензурата (трудно се намира, докладват линковете и Гугъл ги трие):

    https://www.dunavmost.com/Bulgaria/Video/99306-feisbuk-armiyata-zaglushava-neudobni-za-vlastta-glasove

    Коментиран от #39

  • 36 Стефан

    11 4 Отговор
    Ето още за троловете и цензурата:

    http://www.bitelevision.com/narode-balgarijo-razgovor-s-arman-babikyan-nikolaj-hadzhigenov-i-velislav-minekov/

    и

    http://www.bitelevision.com/narode-balgarijo-vtora-chast-s-minekov-babikyan-i-hadzhigenov-za-evropa-patriotichnata-viagra-i-ironiyata-kam-vlastta/
  • 37 жщг

    6 19 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Въпроса е КАК да не допусне САЩ ,Русия да не сасипе Европа !

    Коментиран от #41, #48

  • 38 Радев

    23 6 Отговор
    САЩ са обречени
  • 39 Наблюдател

    7 14 Отговор

    До коментар #35 от "Стефан":

    Ти представяш ли си какво означава 6000 трола? Форумите в България не са повече от 20. Нямаше да можеш да се вредиш да пишеш. И парите, за които пишеш са мигачи, не се падат и 300 лева на трол. Дори и кутевчетата са работили за повече.

    Коментиран от #40, #46

  • 40 Стефан

    17 8 Отговор

    До коментар #39 от "Наблюдател":

    Изгледай видеата.

    Имаше дори подписка и протестно писмо, което Минеков, Бабикян, Пасков, Мицов, Карбовски и други бяха пратили до "правителството", защото ги блокираха (и все още ги блокират) непрекъснато.

    Дори само фактът, че има хора като теб, които пишат по цял ден, 7 дни в седмицата, само по определени теми, е достатъчно показателен.
  • 41 Стефан

    15 6 Отговор

    До коментар #37 от "жщг":

    Абе, не ви ли подбират поне малко...

    Коментиран от #45

  • 42 Kcaniba

    6 25 Отговор

    До коментар #25 от "Стефан":

    За Русофилите също няма да има прошка!

    Коментиран от #44

  • 43 А стиг бе

    23 6 Отговор

    До коментар #19 от "Наблюдател":

    Малее, какви безмозъчни соросоидни драдкачи има в софия ! То бива да пилеш нещо срещу заплащане от " америка за бг" но да си толкова прост е смешно.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Антигей

    20 5 Отговор

    До коментар #41 от "Стефан":

    Тебги подбират по степен на наркозавидимост и транс джендарност .
  • 46 Стефан

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "Наблюдател":

    Представям си, и, за съжаление, е вярно. Под всяка новина във всеки по-голям сайт, в която се споменават САЩ, Русия, Северна Корея, Сирия, Иран, Ирак и други, има поне три-четири трола, които да дращят срещу заплащане. Даже не стигат, вероятно са натоварили част от администрацията с това, вместо да си бърка в носа.

    Коментиран от #49

  • 47 Хайдтин

    13 4 Отговор

    До коментар #29 от "Призрак":

    Небойса се друже ти за Русия!Откакто Путин е на власт погледни само какви оръжия какво чудо и то забележи за последните 20 години колко модерни оръжия имат !!!!Фащ и Европа да му мислят защото май доста са назад със матряла !!!
  • 48 Гонзо

    19 4 Отговор

    До коментар #37 от "жщг":

    Русия ако иска да затрива някой ще го направи и никой неможе да я спре!!По този начин си търсят поводи от страна на хумерите.но мечока е силен и дебне от засада
  • 49 Наблюдател

    5 20 Отговор

    До коментар #46 от "Стефан":

    Ти или си невемяем или си обикновен русофил щом можеш да вярваш в подобна измислица.

    Коментиран от #50, #51, #54, #55

  • 50 Стефан

    17 6 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    Ми то се вижда с просто око, бе!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Стефан

    13 3 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    Можеш ли ти, о, Патриоте, да ми обясниш подробно и популярно, защо ви няма тук: https://fakti.bg/mnenia/285232-pod-4-miliona-balgari-prez-2100-godina
  • 55 Стефан

    16 5 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    В какво да вярвам, бе, с очите си гледах интервюто на Цветанов - намери си го сам в Нова телевизия!

    Коментиран от #62

  • 56 ХАХАХАХА

    14 1 Отговор
    това е пореден опит /понеи за 20-ти път/ до сега с който сащисаните африканци плашат гаргите с Ейджис-супер системата на Холивуедското кино, която един руски су -27 изключи на злощастният кораб доналд кук и му хвърли един чувал с памперси.Та сащисаният Пентагон иска пари от бюджета щото все повече намялават за да разказват вицове от холивудски филми.Обаче проблема е както си го каза Алън Грийнспан/бивш шеф на ФЕД/-след 10 години на стагнация САЩ влязоха най накрая в стагфлация /стагнация +ускоряваща се инфлация /и балона вече се пука.Миналата седцима ими изтриха 800 млрд.долара само за 2 часа на борсата в Н.Йорк.Друго не им остана, отвсякъде ги ритат.
  • 57 КОЙ РААЗГРОМ

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "Стоян":

    този по телевизията и от клипчета ли.Ами пусни си някой от сериите рамбо.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Расулюлах

    6 3 Отговор
    Путин верно е мекошав.
  • 60 Расулюлах

    4 6 Отговор
    Аз ако съм диктатор в русия започвам незабавна воина на унищожение спрямо половината свят саш.ватикана.англия.израйл.канада.астралия и швеицария като казвам воина на унищожение нямам предвид приключване със мирно споразумение а напълно елиминиране на гореизброените народи като раса население и ген просто там ще станат пусти територии с разрушения и там ще се населят китаици и руснаци след години.....
  • 61 Расулюлах

    6 5 Отговор
    Проблема се корени още при сталин а тои глупака даде заповед да се създаде държавата израил тръгна с америка приятел да става хахах а трябваше докъто изтласква фашистите до атлантическия океан да изтрепе всичко живо което е на пътя му военни цивилни всичко що не е руско да умира и сега цяла европа щеше да е руска тва германци французи италиянци поляци и разни други слабоумни раси отдавна щяха да са в миналото и цялата европа само руснаци
  • 62 Наблюдател

    5 14 Отговор

    До коментар #55 от "Стефан":

    Лъжеш като дърт русофил, а уж отричаше да си такъв. Партиен секретар си работил навярно.

    Коментиран от #70

  • 63 сержант Смит

    10 2 Отговор
    А после разправят, как агресивна Русия ги плашела...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 НАП

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Kcaniba":

    А бе ти работа нямаш ли или работата ти е да дрънкаш по цял ден лозунги?
    На времето имаше същите като теб, които по цял ден дрънкаха вечна дружба. Цветанов е един от тях и Борисов също!
    Сега са непоклатими Консерватори ...
    Не знам как ти изглежда, но от страни изглежда като на професионален дудукчия от Северна Корея, който ако не изглежда достатъчно отдаден Ким му измисля интересна смърт ...

    Коментиран от #69

  • 66 НАП

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Върви изкарай една военна подготовка и ако имаш щастието да ти преподават тактико-специална ще разбереш за какво става въпрос.
    Така ще ни лишиш от това да ти се обясняват елементарни неща, а и няма да задаваш нелепи въпроси
  • 67 Даммммм

    12 0 Отговор
    Стефане-мани го тоя трол бе пич-направи го къдрав днес..Ще вземе да се махне от форума тук и ще ни е скучно..--стига му толкова люшкане...Толко инфо му наби в канчето,ще вземе да оплете жиците...
  • 68 Даммммм

    10 2 Отговор
    Стефане-мани го тоя трол бе пич-направи го къдрав днес..Ще вземе да се махне от форума тук и ще ни е скучно..--стига му толкова люшкане...Толко инфо му наби в канчето,ще вземе да оплете жиците...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Стефан

    7 2 Отговор

    До коментар #62 от "Наблюдател":

    Тъй, тъй, лъжа, а? Бе що не си...

    В момента срещу вас има заведени ТРИ дела, и то не в България:

    https://bgr.news-front.info/2017/10/23/blgari-zavezhdat-delo-sreshhu-fejsbuk-i-trolovete-na-gerb/

    Коментиран от #77

  • 71 Факти

    10 2 Отговор
    Да да да..... Преди 1000 години викингите затегнаха, после Наполеон, след това Хитлерчо.Пак не кой ни чел ни видял ни разбрал историята.!!?!?!?

    Коментиран от #73

  • 72 Владо

    5 0 Отговор
    Момичета и момчета, постарайте се, не трябва да остане вино неизпито и къделя не изпредена, че ще станем за смях. А! Щях да забравя-белият чаршаф да е близо до нас. Войната идва с маршова стъпка. Хайде наздраве.
  • 73 Стефан

    12 4 Отговор

    До коментар #71 от "Факти":

    Проблемът е, че тъпите кравари превръщат в пушечно месо цяла Източна Европа. Ама какво им дреме, важното е бизнесът да върви, а те са далече-далече зад океана...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 русия е джудже

    5 9 Отговор

    До коментар #14 от "Константинопол":

    Не се прави на умен бе рубладжийски трол.Русия има няколко бази извън нейна територия.Знаеш ли защо са само толкова ? Защото никой не ги подкрепя ,освен няколко мюсюлмански съюзника и никой няма да им позволи да разполагат бази ей така по-другите държави.Да не мислиш ,че на руснаците не им се иска да са като САЩ ? Иска им се естествено,но никой няма да им позволи ,защото най-развитите страни на тоя свят седят зад САЩ.Също така руснаците нямат възможностите,ресурсите и влиянието да излизат извън собствената си граница.И след като Россия не ходела по-чужди държави ,наясно ли си защо толкова ожесточено защитават терориста Асад ? Защото най-голямата им военна база се намира в Сирия,а свали се Асад ,тая база изчезва.Така ,че не пиши глупости и да се опитваш да се правиш на интересен ,тролче.
  • 76 Пенсионер

    4 5 Отговор
    Много скъп излиза на света този малък Путин.Що пара се харчи заради манията му да прави бомби.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Стефан

    9 2 Отговор

    До коментар #77 от "Наблюдател":

    Не, не съм.

    Другите сайтове и клипове пак ги пропусна, защото така ти изнася, нали? Пак ми извърташ информацията както ти е угодно, и се правиш че не виждаш това, което не е в унисон с опорките на Физкултурника. Слава Богу, идва краят и на хегемонията на ФАЩ, и на марионетните правителства на Боко Тиквата.

    Само ще вметна, че жертвите на САЩ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА се оценяват на над 10 милиона; според някои източници те надхвърлят 13 милиона, и това без Сирия. Невинни жертви на геополитиката на Империята на злото.

    А, да - така и не ми отговори - защо не виждам нито един от горните тролове в новината, че България умира в резултат на водената тук политика? Не я видяхте ли?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Kosio

    1 3 Отговор
    http://m.gordonua.com/news/worldnews/girkin-v-razgrome-chvk-vagner-v-sirii-uveren-na-100-sozhaleyu-o-bessmyslennoy-gibeli-mnogih-tovarishchey-po-donbassu-231256.html
  • 82 Kosio

    3 6 Отговор
    Най ефективното оръжие на руснаците срещу америка засега е само кулата в останкино.
  • 83 Стефан

    7 0 Отговор
    Най-ефективното оръжие срещу Америка е... самата Америка - с всичко, което причинява на останалия свят.
  • 84 Като много си

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Като много си загрижен за еврейските щати, що не отидеш и там да си живееш????? Ще те посрещнат с мед и масло.....ама друг път!!!!
  • 85 Хайде няма нужда да си толкова загрижен!

    2 1 Отговор
    Като много си загрижен за еврейските щати, що не отидеш и там да си живееш????? Ще те посрещнат с мед и масло.....ама друг път!!!!
  • 86 Димитър Кънев

    6 1 Отговор
    Истанбулската конвенция легаризира и узаконява хомосексуалните посегателства и престъпления,като ни задължава да им плащаме.
  • 87 ЖОРО

    7 2 Отговор
    Русия ще я победите на куково лято,кравари!
    А вашият ред е вече съвсем скоро!Каквото и да правите и да разтягате локуми,вече сте ясни на всички!Тя-истината,има едно качество,което вие не сте разбрали.А то е,че винаги излиза наяве!!!

    Коментиран от #90

  • 88 да да

    0 1 Отговор
    Може ли сляп човек да бъде "Наблюдател"? Да не казваме, че е прост.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #87 от "ЖОРО":

    Америка е Велика, русия е стадо пияни боклуци.
  • 91 Владо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    САЩ няма да спрът , докато не присвоят Сибир и Урал. т Това им е много стара и (негласна) цел.Всички я виждат,и всички се правят че не я виждат.
  • 92 Казака

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    СУВЕРЕННИ ??? Я ми обясни какво е СУВЕРЕННА държава. Само не ми казвай , че българия е такава.