13 Февруари, 2018 16:56 1 872 3

Щастлив край за кучето-беглец

  • немска овчарка-
  • рапунцел

Немската овчарка Рапунцел беше намерена на 300 км от дома си

Щастлив край за кучето-беглец - 1
Снимки: БТА/АР

Немска овчарка, която избягала от дома на собствениците си в Германия преди 6 месеца, бе намерена на повече от 300 км оттам в Швейцария, съобщи АР.

Властите в Цюрих оповестиха, че Рапунцел е била открита от екип на Спешна помощ край магистрала близо до града. Тя имала сериозни травми и страдала от обезводняване.

Животното е отведено в клиника за животни, където била подложена на лечение заради многобройни фрактури и вътрешни кръвоизливи.

Щастлив край за кучето-беглец

Информация от имплантирания в тялото й чип показала, че Рапунцел е обявена за изчезнала от дома си близо до Франкфурт в Германия на 15 август м.г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джентълменът русофил

    4 0 Отговор
    Браво! Светът най-накрая, ще спи спокойно. А за горките Тереза и Масут знае ли се нещо, защото народа се по бърка да ги мисли? Да ги хранят с Фереро роше и черен хайвер, ако са гладни.
  • 2 Кучето ЛАСИК

    2 0 Отговор
    Ееееееее съгласен съм да съм куче там , отколкото чивек тук
  • 3 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    интересно ми е защо бягат тези кучета
    на мой приятел му бягаше постоянно докато накрая изчезна и не можа да е намери
Новини по държави: