830 1

Рокади в Белия дом

Рокади в Белия дом
Снимки: АР/БТА
Милена Богданова

Президентът на САЩ Доналд Тръмп все още не е взел окончателно решение по отношение на това дали да уволни шефа на администрацията на Белия дом Джон Кели, но е започнал да обсъжда други кандидатури за въпросния пост, съобщи телевизионният канал CNN. Вероятността за смяна на шефа на администрацията се увеличи след като стана ясно, че Кели е знаел за упражняваното домашно насилие от страна на Робърт Портър, който преди седмица напусна поста секретар на апарата на Белия дом във връзка с тази информация. Тогава две от бившите му съпруги заявиха, че той е упражнявал насилие върху тях.

По информация на CNN, Кели не е предлагал в прав текст на Тръмп да напусне поста, но е заявил на президента на САЩ, че е готов да го направи, ако Тръмп вече няма нужда от неговите услуги.

Във връзка със скандала около Портър Тръмп е започнал да обсъжда със своите съветници и приближени кой може да заеме поста на Кели. Сред спряганите имена са тези на директора на Националния икономически съвет към Белия дом Гари Кон и директора на административно бюджетното управление на Белия дом Мик Малвъни.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • georgi
    Отговор
    1 07:57  15.02.18
    Много психо болен човек

Напиши коментар:


Публикувай