15 Февруари, 2018 16:54 3 170 27

Руски охранители загинаха в Сирия

  • сирия-
  • охранители-
  • русия

Това стана при взрив на склад в страната

Руски охранители загинаха в Сирия - 1
Снимка: БТА/AP

15 руски работници са загинали при експлозия в оръжеен склад в Сирия, съобщи „Гардиън“.

Руснаците са работили за охранителна фирма Инцидентът е станал в село Табия Джазира. То се намира в провинцията Деир ез Зор.

Руската компания е отговаряла за охраната на газовите полета след сключване на договор между руски компании и сирийския режим.

Руските охранители са придружавали представители на правителствените сили, които са овладели склада, но не са забелязали добре прикрита бомба. Все още няма потвърждение за инцидента от руската страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    18 10 Отговор
    От една страна - жалко за хорицата. От друга обаче - какво на м...та си търсят в Сирия като наемници. Сигурен съм че сега съжаляват
  • 3 Kcaniba

    25 16 Отговор
    Афганистан ще е като детска игра за Русия! Блатото в което са нагазили,Сирия, Крим Прибалтика,...И т.н...Последиците за обикновените руснаци,загубите на олигарсите, ще доведат до пролет в Кремъл!

    Коментиран от #8

  • 4 Барчо

    17 13 Отговор
    Груз-200 и груз-300 все по-често започнаха да стават двуцифрени, че и трицифрени числа. Афганистан номер 3 чука на хоризонта.
  • 5 Kcaniba

    19 12 Отговор
    Мирише на пролет!Хубава Руска пролет!

    Коментиран от #12

  • 6 Borislav Popov

    18 21 Отговор
    Kcaniba
    Бълнуваш с отворени очи ! Ако не бяха руснаците сега халифата щеше да е стигнал до нашата граница! Разгледай картата на халифата - има я още в интернет ! И това с помоща на твоите добри приятели !

    Коментиран от #7

  • 7 русия е джудже

    21 19 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Какъв халифат до наши граници бе трол ? Ти как си представяш Ислямска държава да премине през Турция или Гърция ? Въобще вярваш ли си на глупостите дето ги пишеш ?

    Коментиран от #11

  • 8 Женский пазар

    14 9 Отговор

    До коментар #3 от "Kcaniba":

    Стига си ревал по цял ден кат някоя баба. Отивай да поработиш малко,иначе ще се поболееш от таз злоба. Кво ги мислиш Руснаците, и да исчезает всичките,ти надали,ще си заживееш по-добре.
  • 9 Справедлив

    12 8 Отговор
    Немога да разбера как някои тук се радват че брадатите главорези са убили някой-дори и да са руснаци...Явно си падате по тези джихадисти..То може да сте русофоби--ама да подържате мюсолманските главорези е тотално падение......Да не говорим че това инфо още е непотвърдено..
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Абе овчиииииии

    10 8 Отговор

    До коментар #7 от "русия е джудже":

    Те вече са в Европа-- ти си седнал за граници да ми говориш..абе направо чупите тъпомерите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А стига бе

    11 7 Отговор
    Абе вие луди ли сте да се радвате на всеки успех на мюслитата бе иди.ти? Вместо да стискате палци рашаните да ги унищожът напълно и света да се отърве от тази мюсолманска сган,,,вие се радвате?!?! Мюсолмански подлоги ли сте???
  • 14 А стига бе

    13 9 Отговор
    Я как соросоидите се радват за джихадистите. Показахте ли че сте най-продажните същества в света-показахте-ФАКТ. И не се чудете че сте и най-мразените у нас-вижда се защо.

    Коментиран от #18

  • 15 Истината

    12 8 Отговор
    Нали джуджето орева орталъка през декември миналата година, че вече няма ИД на територията на Сирия, бе русофилче умно? Откъде се взеха тия джихадисти, за които бълнуваш. Какво търсят тия "охранители" на 2500 километра от Русия? Какво търсят и на иззточния бряг тна Ефрат, където само преди дни изтрепаха над 200 руснака? Бият се за петрола на руските олигарси, на които Асад е обещал находищата за да си плати , че Путин му запази задника досега. Затова са измрели, не от джихадисти.

    Коментиран от #17

  • 16 Истината

    11 7 Отговор
    Джуджето се е покрило и никъде не се показва. Или му сменят ботокса или неговите са го свитнали и чакат да кажат на народа, че бащицата се е споминал

    Коментиран от #19, #23

  • 17 Абе Соросоидна подлого

    7 9 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Освен ИД в Сирия има още десетки терористични организации..Ал Кайда..Баш Ал Нусра..Мюсолмански Братя и т.н...Та не се прави на ущипан-има още много мюсолмански говеда за трепане--ама САЩ не дават и ги прикриват от въздуха със самолетите си. Айде по-сериозно на такива теми-защото и нашето бъдеще зависи от това кога ще бъдат унищожени тези мюслита.

    Коментиран от #20

  • 18 Рубладжийче

    11 6 Отговор

    До коментар #14 от "А стига бе":

    По продажниците същества от вас, безродниците русофили няма никъде по света. Това е факт, който сте доказали от 130 години насам.
  • 19 Реалист

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Ъпдейтват му софтуера и хардуера за следващия мандат. Много грешки взе да прави и нещата отиват към бракуване щото при него рециклинга е невъзможен.
  • 20 Истината

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "Абе Соросоидна подлого":

    Абе, руски памперс, за вас всички, които не са с Асад са терористи. Малко ги трепят блядовете, ще знаеш, щом са толкова тъпи да се бият за да напълнят джобовете на олигарсите. Пък ти щом толкова ги жалиш, запиши се "охранител" да им помагаш.
  • 21 БАЙ КОНУР

    6 1 Отговор
    Жертвите са 23 . 8 не могат да ги идентифицират за сега.

    И не е удар от дрон ,както твърдяха на много места , а склада е бил миниран от кюрдите.
  • 22 Велика русия

    3 6 Отговор
    Ами руснаци е имало там ,а що руснаци са там!Там са за да опитат да вкарат ред във Сирия ,но явно ще им е много трудно.както казва нашата пророчица много страни ще воюват във Сирия но победител няма да има!

    Коментиран от #24

  • 23 Чъкъра

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Не бе, ходи на изложба на диаманти!! Ако имаш зръкли щеше да го видиш.
  • 24 Kcaniba

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "Велика русия":

    Русия е велика, колкото Москвич е кола!

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    тия са от оная група ,дето уж не били там и не били загинали.сега за да обявят поне част от загубите руснаците обясняват как са претърпели инцидент и то точно в раиона на боините деиствия.така бе и в украина.бая руски десанчици се оказа че са загинали на учение точно при инвазията в украина.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания