19 Февруари, 2018 07:07 10 964 14

Ислямска държава пое отговорността за убийствата в Кизляр

  • дагестан-
  • кизляр-
  • убийство

Убиецът на петте жени в дагестанският град Кизляр е 22-годишният Халил Халилов. Той е от Тарумския район. В неделя той откри огън в близост до православния храм „Свети Георги”. В резултат бяха убити 5 жени, които са излизали от неделна служба. Четирима са ранените, включително сътрудници на полицията. Властите са убили нападателя.

Ислямска държава пое отговорността за терористичния акт, съобщи агенция Reuters.

Кизляр се намира на 170 от столицата на Дагестан Махачкала. Населението на града е 50 000 души. В него живеят хора от над 10 националности, като над 40% от населението е руско. Храмът „Свети Георги” е построен през 1995 г. със средства на местната администрация и предприятията, който действат на територията на Кизляр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    14 4 Отговор
    То беше ясно
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 чалма тв

    61 5 Отговор
    Това е един болен мозък, но ако попитате съседите му,ще кажат че е бил много добър, помагал на съседите, и ходил в джамия и се молил 5 пъти на ден и направил това което пише в техните книги - убил неверници и вече е в рая. При тях всичко се решава чрез команди ,ако си истински мюслиманин трябва да убиваш жени и деца...ФАКТИ доказателства за жалост много...Е, разбира се не всички мюслимани са терористи,но всички терористи са мюслимани....
  • 5 ВАЙ ЗАВАЛА

    39 2 Отговор
    На някой му са е дое...ло
    Така и не разбирам как точно ги убеждават че горе ги чакат девственици
    Малките нещастни .........................

    Коментиран от #6

  • 6 Пеньо

    51 3 Отговор

    До коментар #5 от "ВАЙ ЗАВАЛА":

    Един джихадист го целнали в десетката, като се усетил бил на оня сват и попитал:
    -В рая ли съм ? Глас отгоре му отговорил:
    -В рая си!
    -А ще има ли 70 девици?
    -Ще има!-бил отговорът.
    -А аз защо съм със цици?
    -Не достигат девиците!
  • 7 гост

    7 14 Отговор
    Е нали уж писаха ,че вече нямало идил и ги били ликвидирали окончателно

    Коментиран от #8

  • 8 Реалист

    7 21 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Питай джуджето Ботокс Пу ако го намериш. Можеш да го попиташ и за опушканите наемници на Вагнер. Май се е покрил за поредната операция да му опънат бръчките. Тоя път сигурно и силиконови мускулчета ще му инжектират - като се показва гол до кръста да му ръко---пляскат бабичките.
  • 9 Алекюм Салам

    12 3 Отговор
    Това е, като малък още като те възпитат в исляма у дома, после ходжи довършат възпитанието ти, ставаш като марионетка, кукла на конци, обуват те в бомби, и те оращаш да мреш!

    Коментиран от #11

  • 10 Тодор

    22 0 Отговор
    Вчера си заклах прасето,чакам ИД да поемат отговорността!
  • 11 ххх

    17 4 Отговор

    До коментар #9 от "Алекюм Салам":

    Възпитанието в Исляма е приоритет за семейството,но грешните схващания на болни мозъци водят до тези трагедии!В Исляма всеки живот е ценен и отнемането му е от ГОЛЕМИТЕ ГРЕХОВЕ!Самоубиеца ще СЪНУВА Рая,девици и други екстри ще му останат само мечта!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Салама Алеко

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ххх":

    Не съм чел Курана, ама подсъзнстелно подтиквал да се трепят всички които не вярвали в него, пишело нещо като "истинат се намира върху острието на меча"!
  • 13 Бат Мишо

    3 0 Отговор
    ся за сяка убита жена по 100 чалми минимум ще се представят при аллаха тука до седмица в сирия
  • 14 Сис

    12 1 Отговор
    Българка от турски произход съм, но мразя исляма .Няма по-годна религия от тази.Жените нямат никакви права.Използват ни само като инкубатори и задължително трябва да сме девствени. Гадост!!! Е ,ще имат да чакат.Психясали изроди.Оная работа си е моя и ако искам да го правя ще го правя.И ако имам дете на нито една турска дума няма да го науча.