19 Февруари, 2018 08:41 7 494 4

Мексико: Убиха двама служители на прокуратурата

  • мексико-
  • прокуратура-
  • служители-
  • убийство

Генералната прокуратура на Мексико обяви, че двама й служители, които бяха отвлечени от престъпна групировка в началото на февруари, са убити. Двамата служители са работили в криминалния отдел на прокуратурата в ата Наярит.

След като бяха отвлечени на 5 февруари похитителите публикуваха в социалните мрежи видео с двамата държавни служители, стоящи на колене, а те зад тях с оръжие и маски на лицата. По-късно са били намерени останките на двама души. „След генетическо изследване на телата, е установено, че намерените в град Халиско тела, са на служителите”, съобщава прокуратурата. От там продължават разследването и търсенето на убийците. Заподозрени за престъплението са бойци на групировката „Халиско-Ново поколение”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    24 4 Отговор
    ДОБРЕ СИ ПРАВИ ТРЪМП ЧЕ СТРОИ ОГРАДА С МЕКСИКО.

    Коментиран от #2

  • 2 Дикембе Мутомбо

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Подобни деяния са много сериозен проблем. Един ден оградите няма да са достатъчни и не става дума само Северна Америка.

    Трошат се сума пари за войни с неудобни режими, а цяла една страна като Мексико е доминирана от престъпници и там няма коя армия да се намеси. Най-вече тази на северните им съседи. Ама нали нямат петрол, не им пречат така, както онези на другия край на света.

    Коментиран от #3

  • 3 656

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дикембе Мутомбо":

    Хаха Мексико ли нямат петрол, я питай чичи Гуглито
  • 4 Иван

    3 2 Отговор
    Ей такива да дойдат у нас и да ги подпукат!!
    И да видите как съдии и прокурори ще напълнят гащите..!