19 Февруари, 2018 15:50 1 795 25

Християнството е последната надежда на Европа

  • християнството-
  • виктор орбан-
  • европа

Виктор Орбан призова за защита на европейските ценности

Християнството е последната надежда на Европа - 1
Снимка: БТА/AP

„Християнството е последната надежда за Европа“. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан,, цитиран от унгарските медии.

Той говори в своята реч, отбелязваща началото на предизборната кампания в Унгария. На изборите се очаква партията Фидес да спечели трети пореден мандат.

„Заради имиграцията облаците над Европа се сгъстяват. Нациите ще престанат да съществуват, Западът ще рухне, а Европа дори не осъзнава, че е завладяна

Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове. Миграцията е толкова полезна за човешкото здраве, колкото е грипът.

Ние сме от тези, които смятат, че последната надежда за Европа е християнството. Разбира се, ще се борим и ще използваме все по-силни правни инструменти“, заяви Орбан.

Унгарският премиер е известен като един от големите противници на имиграцията в Европа. В момента той е на официална визита в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РъкатаНаМъртвеца

    55 4 Отговор
    Браво Орбан !
  • 2 dari

    47 3 Отговор
    Браво
  • 3 Иванчо

    43 3 Отговор
    Абсолютно прав!
  • 4 Браво Орбане

    44 4 Отговор
    Eй това е лидер и политик дето отстоява интересите и правата на своята страна и на Европа като цяло, не е като жалката смешна продажна подлога Боко.
  • 5 ххх

    5 32 Отговор
    Не че Исляма е натрапен,а християнството е пасивно!Какво са виновни мусюлманите като тяхната идеология е лесно възприемчива ,а християнството е замиращо,както в Европа така и в България!
  • 6 народ

    34 2 Отговор
    Евала,аферим!!!
    Е това е политик и защитник на националните си интереси!
    Там ли си ББ да гледаш и слушаш,как постъпват истинските мъже!!!
    Или пак дремеш и сънуваш розови сънища?
  • 7 Кур колев

    28 3 Отговор
    Б.б направо да оствя Орбан на неговото място да оправя некадарността на нашите политици защото ние сме буферната зона между европа и азия и ще страда българския народ не 500 а ?????? години зощото няма армия няма русия няма кой да си мръдне пръста за нас на приказки да но като опре ножа до ....всеки се дърпа поемали гаранции чувай хуйо жалко че софия не е в свиленград че първо на тях да им го набутат ще чакаш на нато и америка блаженни са верующите жалко за обикновенния български народ който от 1393г. не е спирал да тегли и не знай какво го чака
  • 8 меденрудник

    31 1 Отговор
    Може би вината е в нас??? Погледнете християнството в България? Това ли е християнската вяра? Ходене на църква по големи празници, през останалото време крадем, лъжем, прелюбодействаме, живее както можем в тази джунгла...Забравихме за Бог(( Имаме самочувствие, че сме християни с дълбоки корени, а в същото време с живота си подтвърждаваме, че не вярваме в Него, който вижда всеки един от нас. Живеем така, сякаш няма да Му даваме отчет за постъпките си. Отдавна трябва да пишем "християнство" в България в кавички...За разлика от отците ни, които умираха заради вярата си, ние повярвахме в себе си, че самите ние сме богове....

    Коментиран от #13

  • 9 as.

    10 2 Отговор
    nai nakraj prosvetlenie.
    kato otide6 na gosti se saobrazjva6 i uvagava6 tradiciite i
    pravilata na domakina.
    drugo povedenie e ne uvagitelno
  • 10 гост

    17 4 Отговор
    Човека е политик мислещ а не нареден на лапаницата като наша тиква
  • 11 гост

    18 4 Отговор
    Исляма е лесна за разбиране религия, идеална за управление на глупави и необразовани хора. За това, макар да се появява 600 години след християнството се разпространява много по-бързо и трайно. Христовата религия от друга страна изисква мисъл, тълкува се по-труно, изисква философски възгледи, и допуска другомислещи, затова не се харесва на стадните народи. Рискуваме да изпаднем в положението на будистите, най-сложната за разбиране религия. Всички виждаме Япония как в стремежа си към развитие, рухна демографски.

    Коментиран от #15

  • 12 Хасан

    4 25 Отговор
    Не на расизма и национализма...да на отвореното общество...всички ще бъдем европейци независимо от етническа и религиозна принадлежност..

    Коментиран от #16

  • 13 Хасан

    6 19 Отговор

    До коментар #8 от "меденрудник":

    Браво ..един истински вярващ..вижте Турция..хората са вярващи и уважаващи възрастни,почитат традиции...и Ердоган всяка негова дума почва с ” С Божията помощ..._Аллахън йардъмъйла”..
  • 14 Диди

    4 17 Отговор
    Когато дойде време за избори,започват се теми,които са близки до сърцето на народът.Говори се за чест,достойнство ит.н. Я да вземе и покаже от къде има толкова много пари.Да блесги с искренност,честнаст,с морал.Време е Орбан да изчезне от арената.
  • 15 Хасан

    4 19 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Без да обидиш мюсюлманите не става???!!Християнството свърши когато божия кръст от дървен се смени на златен....златото влезе в храма и това беше
  • 16 истината

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Хасане,защо не се прибереш в майка Турция,за да благославяш от там бащицата Ердоган?Поне ще си починеш,защото там Нета се цензурира, за разлика от западащата Европа, и няма нужда да си толкова активен.

    Коментиран от #17

  • 17 Хасан

    4 18 Отговор

    До коментар #16 от "истината":

    Айляк съм ,седя в офиса ,няма работа и пиша....повечето е бъзик...тука е като Хайд Парк в Лондон..всички луди сме тука

    Коментиран от #18

  • 18 истината

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    Може и да си прав.Но все пак ми се струва,че много се кахъриш за празноглавците?Ще е жалко ако, го правиш безплатно?

    Коментиран от #20

  • 19 бла бла

    8 1 Отговор
    А тука мафията герб остава манго да стои небостъргачи в София и Пловдив на най-скъпата земя . Какъв контраст само между гербераска мангалия и Унгария ;)
  • 20 Хасан

    4 9 Отговор

    До коментар #18 от "истината":

    Безплатно пиша..кой луд ще ми дава пари а и не знам от кого да си иска. ..”Отворено общество ” да бяха ми дали ..

    Коментиран от #21

  • 21 истината

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    Като ти гледам писанията,по скоро трябва да търсиш от "Затворено общество"каквото е мюсулманското, и в частност ,благодарение на Ердоган ,вече и турското.

    Коментиран от #25

  • 22 Тръмп

    8 2 Отговор
    Ислямска държавица търси точно такива като Хасан да ги купи срещу коляне,прегазване и взривяване на Христяни-Хрисими!!! Майтап,не майтап,но Жертвите са налице и нещата са доста сериозни!! "Опрял е ножа до кокал " според древната гяурска сентенция!:):):)
  • 23 Дядя Сэм

    6 1 Отговор
    Колко унгарци са загинали във войната съсСССР?А?А Австроунгарската империя кой я унищожи?!?У нас има ли истински националисти?!?
  • 24 Джек Лондон

    6 2 Отговор
    Браво на Орбан! За тези които не знаят - бил е протестантски пастор а не КГБ активист както много от нашия синод! Бойко и компания да си водят записки!
  • 25 Ааахааа

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "истината":

    Бош лаф , без покритие. Забогатя си човекът, исползва желанията на хората , и сервира желания. Тактичен и хитър ход, наивниците като у нас се лепят като мухи на л...о
Новини по държави: