Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 20:06 3 877 13

Ако не гласуваш - секс с гей (ВИДЕО)

  • русия-
  • гей-
  • избори

Шокиращо видео с призив към руснаците да гласуват

Ако руснаците не гласуват, ще трябва да издържат гейове. Това става ясно от агитационен клип, който призовава гражданите на страната да вземат участие във вота за президент.

Във видео се показва как минути преди началото на изборния ден (18 март 2019 г.) казва на жена си да изключи будилника с аргумента, че утре е неделя. Съпругата му казва, че утре е денят за избори на държавен глава и ляга да спи.

Главният герой в клипа сънува как идват да го взимат в казармата. Служителят на военното министерство придружен от чернокож войник, обявява, че новият президент е вдигнал максималната възраст за отбиване на задължителната военна повинност е вдигната на 60 години.

"Аз не гласувах", отговаря мъжът След това мъжът влиза в кухнята си, за да иска пари от жена си и заварва хомосексуалист, който си прави маникюр. "Ти пък кой си?", пита мъжът. Той получава отговор, че с нов закон, обявен от държавния глава, всяко руско семейство трябва да осинови гей и да го издържа. "Ако хомосексуалистът не си намери партньор, ти ще трябва да чу оказваш интимни услуги", посочва още жена му. "Това е законът", казва геят. "Аз не гласувах", отговаря мъжът.

След тези и други перипетии главният герой на видеото се събужда и се затърчава към избирателния участък.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 26 Отговор
    Бугайски припомня, че в началото на 1990 година Русия се е опитала да се присъедини към западните институции, но това е било отхвърлено поради неизпълнението на основните стандарти на ЕС и НАТО в областта на правовата държава, демокрацията, военната реформа и агресивната политика спрямо съседите.

    „ЕС може би не е идеалната структура за страните-членки, но за държавите, които искат да се присъединят това гарантира икономически и политически просперитет. Категорично твърдя, че за държавите от Западните Балкани този път няма алтернатива. Алтернативата е изолация, несигурност и конфликти”, коментира още Януш Бугайски. И това ще стане независимо от желанието на руския президент Владимир Путин да възстанови статута на велика сила на Русия в Източна Европа, коментира американският политически наблюдател Януш Бугайски.

    Според него „всички амбиции на Путин за блокиране на пълноправното членство в НАТО са се провалили” вече.

    „За да прикрие експанзионистката си политика в Източна Европа Москва непрекъснато разпространява дезинформации за НАТО”, смята Бугайски.

    „Зад тази пропагандна офанзива се крие истинският страх от НАТО, че ще провали амбициите на Кремъл и ще отслабне режима на руският президент Владимир Путин”. Всички усилия на Москва за дестабилизация на Черна гора, или пък на която и да е друга страна-членка на НАТО, за влияние върху външно политическата ориентация, ще бъдат провалени.
  • 2 хумор

    16 0 Отговор
    голям майтап и за такава статия се плаща
  • 3 БОБИ КОЧА

    19 7 Отговор
    Супер е видеото, жалко че не ни го пуснаха и на нас преди години.

    Коментиран от #4

  • 4 Емил

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "БОБИ КОЧА":

    Що бе, ти вече си щастливо омъжен ли?!

    Коментиран от #5

  • 5 БОБИ КОЧА

    17 4 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Не бе просто сегашния курс на управляващите е насочен към джендър технологията, която явно ти е основно мото в живота.
  • 6 OMG WTF

    7 15 Отговор
    Хахахах мужиците вече тотално бутат масло.......... :)
  • 7 Кака Гинка

    14 0 Отговор
    Посмях се от сърце,особено като си представих какво ли щеше да стане,ако американци биха направили подобен предизборен видеоклип - направо втора гражданска война...
  • 8 нищо чудно

    5 13 Отговор
    Само алкохолизирани олигофрени може да се агитират по този начин......
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Избирател

    3 8 Отговор
    А ако гласуваш секс с Путин!

    Коментиран от #12

  • 11 СССР

    14 2 Отговор
    Ех...колко лошо...само тази нация остана незаразена от гей модата
  • 12 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Избирател":

    За днес печелиш наградата за най-точен отговор. :):):) Наистина ме разсмя :):):).
  • 13 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Веднага си правя извод - По-добре да чукам 1 гей , отколкото 240 депутати да чукат мен . Това трябва да го приложат и тук.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания