Last news in Fakti

20 Февруари, 2018 18:33 4 064 28

Сирийската армия навлезе в Африн

  • сирия-
  • армия-
  • африн

Турските сили вече са започнали обстрел

Сирийската армия навлезе в Африн - 1
Снимка: БТА/AP

Представители на сирийските правителствени сили навлязоха в Африн U.S.News.

Очаква се военните да подкрепят кюрдските сили в тяхната отбрана срещу настъпващата турска армия.

Анкара вече предупреди сирийските сили, че е готова да ги нападне, ако не се изтеглят от региона.

Според местни медии около 20 автомобила с картечници вече са навлезли в града. Бойците в колите са окачили флаговете на Сирия.

Според някои информации турските сили вече са започнали да обстрелват региона. Очаква се по-късно днес те да поставят Африн под обсада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпи фесове

    39 11 Отговор
    А какво стана бе Асанчо,Османчо,Копа мопа и другите потурнаци?
    Нали уж пропаганда било само?
    До тук 30 дена мъки не можа най великата армия от пискюли командоси да мине 30 километра.Сега да видим колко време ще им трябва за 15 километра.

    Коментиран от #5, #8, #10, #15

  • 2 Бесен Язовец

    21 17 Отговор
    Хахаха сирийската Армия с джипове с картечници!?!!! ИДИЛ са влезли със знамена на Сирия.Точно израелска тактика едно време като са нападнали Египет израелците са слагали на танковете си портрети на Насър!

    Коментиран от #3

  • 3 наблюдател

    24 11 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Бъркаш ИДИЛ са с турските знамена.Все пак Ердоган е ислямист и трябва да му се отплатят за добрините,които им правеше.И бизнес партньори бяха,бая нефт замина за Турция.
  • 4 onq s konq

    9 5 Отговор
    Охооо,тва джиповете с картечници са за "добро утро"!Естествено че ще има и "добър ден" и ВАРЕЛНИТЕ БОМБИ вече са строени до авионите и чакат да полетят!Драмата ще бъде когато стане "добър вечер" и част от превъзбудените янки "в района" джвакащи дъвка по трибуните на ВОЕННОТО ТЕАТРО "посърне",защото си е проиграла заплатата в традиционните комарджийски залагания "Кой е по-най в Сирия".
  • 5 El comandante

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "тъпи фесове":

    кривоглавите турци ще гризнат дръвцето
  • 6 политика

    21 6 Отговор
    Ердогрух е бесен,до сега беше трудно сега ще стане невъзможно да постигне мечтаната бърза победа.Все пак избори идат и трябва да се направи на велик пред електората от прости чалми.
  • 7 koпа

    13 15 Отговор
    Бай Ганю потърпи малко за да видеш резултата,не се радвай предварително че терористите се спасиха,от тука нататък никой не може ги спаси,дори и такива галоши като тебе с ништо не може да помогнети на терористите,от завист ще умрете.

    Коментиран от #12, #26

  • 8 koпа

    11 11 Отговор

    До коментар #1 от "тъпи фесове":

    Бай Ганю потърпи малко за да видеш резултата,не се радвай предварително че терористите се спасиха,от тука нататък никой не може ги спаси,дори и такива галоши като тебе с ништо не може да помогнети на терористите,от завист ще умрете
  • 9 antimediator

    2 5 Отговор
    Май от превъзбуда ползваш чужди никнейми ?!
    Янките докато дъвчеха дъвки изпратиха Вагнер на небето !
  • 10 Осман

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "тъпи фесове":

    Какво стана ма , нещо много се радваш,а не знаеш защо с 20 пикапа ли ще нападат твоите,май нещо са ги върнали там откъдето са тръгнали като предният път,бягай да им помагаш че пак са напълнили памперсите твоите любимци

    Коментиран от #13

  • 11 antimediator

    7 3 Отговор
    Цяло чудо е , че може да пишеш, не се опитвай да ръсиш мозък и не плюй в ръката която те е хранила.
  • 12 Бай Ганю

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "koпа":

    Не ни бъркай нас.Ердоган помага на терористите и върти търговия с тях.Сега за благодарност вървят пред армията му че да няма много аскер фира.25000 терористи и 7000 аскер страшна комбинация.
    И цялата тая армия за един месец не можа да се оправи с 8000 кюрди,сега ще стане още по забавно като се разхвърчат още фесове.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 OMG WTF

    17 6 Отговор
    Браво на кюрдите. Да живее свободен Кюрдистан!!! Фесовете обратно в турКѝя!!! Никой не ги е канил, а чичо путѝ беше казал, че никой неканен няма право да е в Сирия. Чичо путѝ също така беше казал, че синковеца на ерГРУХан подпомага ИДИЛ като им купува еФтинко петрола!!! Двулчните фесове вън от Сирия!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диди

    9 4 Отговор
    Турската агентура Анадолу съобщила,че след турските бомбандировки в Африн,силите на Асад са се отдръпнали. А тук съобщават,че силите на Асад са в градът.
  • 17 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    14 6 Отговор
    Коментар №1 много добре ви го е написал, че пюскюлите не можаха за 1 месец да доближат града въпреки, че срещу тях има една шепа зле въоръжени кюрди, а сега, когато навлезе и Сирийската армия песента им е напълно изпята. О хо хо хо хо хо хо.
  • 18 бай. ГАНЯ селендура

    8 9 Отговор
    Добре са дошли, иначе все ЕРДО ги дири по планини и паланки. Сега може да ги пакетира вече. Той много уважава противника и дава полагаемото винаги. Браво ЕРДО ефенди , ти си ДЖЕНТЪЛМЕН . Могат да почнат церамонията по посрещането на уважавания противник.
  • 19 Zzz

    4 6 Отговор
    Modaretore zaşto trieş komentari
  • 20 Къде е батко?

    1 4 Отговор
    Абе къде е Вова жужето???

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Цоко

    7 1 Отговор
    Анкара била предупредила??? Ха-ха!
    И какво е предупредила? Какво правят турски войски в чужда държава, които не са поканени? Пък и предупреждават. Алоооо! Събирайте си парцалите и си заминавайте. Че сега като ви подпират кюрдите от една страна и сирийците от друга ще видите звезди посред бял ден.
    Турция си го заслужава, въпреки, че ми е жал за войничета, които ще мрат заради шизофренията на Ердоган.
  • 24 Тръмп

    4 1 Отговор
    Към турчин и грък милост не трябва да има,една стока са-развалена!!:):) Византия вика Султана за да трепят славяни,та сами се прецакват от 600години!!:)
  • 25 Османе!

    1 2 Отговор
    Един въпрос за домашно.
    Защо кюрдите, които се канеха да се цепят от Сирия като решат, че им трябва помощ се обърнаха към лошия Асад, а на се прегърнаха с демократичния Ердоган?
  • 26 касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "koпа":

    Бай Ганю видя че прехваления башибозук не струва
  • 27 Stefan

    1 0 Отговор
    Нашата армия също има джипове с картечници на покрива - и то какви - Мерцедес g -класа / не луксозни, но все пак / - 900бр. Така пише за въоръжението на сухопътните войски. Къде са и дали са толкова - не се знае.
  • 28 Антифес

    1 0 Отговор
    БРАВО
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания