21 Февруари, 2018 15:20 2 687 2

Трюдо не е син на Фидел Кастро

  • канада-
  • фидел кастро-
  • джъстин трюдо

Слуховете бяха опровергани от канадското правителство

Трюдо не е син на Фидел Кастро - 1
Снимка: БТА/AP

Твърденията, че Джъстин Трюдо е син на Фидел Кастро са неверни. Това обявиха, от администрацията на канадския премиер, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

От канадския кабинет подчертават, че родителите на Трюдо не са ходили в Куба преди той да навърши 4 години. Подчертава се, че и в Куба не са имали претенции за евентуална роднинска връзка.

Мълвата за канадския премиер тръгна след самоубийството на най-малкия син на Кастро. Заговори се, че той е оставил предсмъртно писмо. Смята се, че в него той нарича Трюдо полубрат.

Такива твърдения имаше и след смъртта на самия Кастро преди 2 години. Трюдо е роден в семейството на бившия премиер Пиер Трюдо и неговата съпруга Маргарет. Неговата майка е била на 22 години, когато се омъжва за 51-годишния премиер. Около нея винаги е имало множество спекулации.

Все още няма кубинска медия, която да е потвърдила за наличието на писмо. Канадските власти отричат всички спекулации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    9 1 Отговор
    И Бойко не е незаконен син на Т.Живков. А, Т.Живков не е незаконен син на Фердинанд
  • 2 ха ха ха

    6 1 Отговор
    Трюдо, е една обикновенна панДЕЛка!

    https://bultimes.com/В-Канада-приеха-закон-позволяващ-да-се/
Новини по държави: