Last news in Fakti

24 Февруари, 2018 11:50 7 001 6

Обвиниха Манафорт, че е подкупвал европейски политици

  • пол манафорт-
  • обвинения-
  • сащ

Смята се, че ги е карал да лобират в полза на бившия украински президент Виктор Янукович

В САЩ повдигнаха обвинения срещу бившия шеф на президентската кампания на Доналд Тръмп – Пол Манафорт в даване на подкупи на европейски политици, съобщи CNN.

Смята се, че Манафорт е подкупвал европейски политици, които да водят кампания в полза на бившия проруски украински президент Виктор Янукович.

Смята се, че на политиците са били платени 2 млн. веро, за да дават положителни мнения за действията на Янукович. Смята се, че сред подкупените е и „бивш канцлер на европейска страна“.

По-рано деловият партньор на Манафорт Рик Гейтс призна, че е излъгал в показанията си, в които е заявил, че на среща във Вашингтон през 2013 г. не е била обсъждана темата за Украйна. Тогава в разговорите са участвали представители на Манафорт и бивш съветник на Янукович.

В момента Манафорт е под домашен арест, като съдът отказа да замени мярката му с подписка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    2 2 Отговор
    Вярно е!:) Аз, му помогнах да подари 3 милиона веро! Беше у цистерни, оти е течно!:) Сите европейски политици ного му се зарадваха, оти немаше с какво да си мият посудата!:) Не Виктор Янукович, ами и Сатаната щеха да крепнат!:) За къде без веро?!:)

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Диди

    0 6 Отговор
    Подкупен бил бивш канцлер на европейска държава.Има два варианта,бивш германски или австрийски.Съмнявам се,че може да е Герхард Шръодер.Той е приятел на Путин.Подготовката за дестабилизирането на Украйна и анексирането на Крим е започнала по рано от събитията станали през 2014год.В статията се споменава за това.Бавно,но сигурно истината излиза наяве.Руското правителство ще продължава да лъже.
  • 4 Диди

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    От снощи не си изтрезнял.Какви простотии пишеш?

    Коментиран от #5

  • 5 goni

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Прочети по внимателно статията и ще разбереш за какво иде реч!:)

    Коментиран от #6

  • 6 Диди

    0 6 Отговор

    До коментар #5 от "goni":

    Прочети по внимателно какво съм писала.Няма нужда да чета статията два пъти.