24 Февруари, 2018 17:00 7 693 3

Студ и сняг сковават Балканите

  • балканите-
  • студ-
  • сняг

Снеговалежи и ветрове в Хърватия и Словения

Балканите ще бъдат обхванати от студ и сняг, съобщи македонската агенция „Алфа“.

През следващите дни се очаква регионът да бъде обхванат от студена вълна, която ще предизвика снеговалежи и силни ветрове.

В същото време снеговалежи са обхванали голяма част от Хърватия и Словения. Ледът затруднява движението и в двете страни.

В Словения военните са ангажирани с разчистването на пътищата. В най-тежко засегнатите райони ще бъдат отменени учебните часове.

Снеговалежи са обхванали и Босна и Херцеговина. Там голяма част от пътищата са заледени. Силно застудяване се наблюдава още в Черна гора и Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадец

    12 1 Отговор
    Явно,започва Ледников период!
  • 2 Казанова

    6 1 Отговор
    Чак пък толкова
  • 3 жан

    2 1 Отговор
    Тя зимата мина без сняг,те тръгнали да се шашкат че щяло да има застудяване и снеговалежи. Ами до сега къде бяхте,сега почнахте да ривети//
Новини по държави: