27 Февруари, 2018 11:11 2 757 4

Жена поиска развод. Мъжът й отслабнал, а тя не!

  • диета-
  • развод-
  • мъж-
  • жена-
  • отслабнал-
  • фитнес

Когато изглеждаш и се чувстваш добре, но жена ти е недоволна...

Жена поиска развод. Мъжът й отслабнал, а тя не! - 1
Снимка: Shutterstock

Здравословният начин на живот е полезен – кара човек да се чувства и изглежда по-добре. В някои случаи обаче има и негативи. Такава е историята на мъж, чиято съпруга поиска развод, защото е отслабнал, а тя не, съобщи „Мирър“.

Потребител на Reddit с ник jimboyt65 разказа шокиращата и донякъде забавна история на своя живот. Той и съпругата му тежали по 130 килограма и решили, че е време за промяна в живота им. Не се чувствали добре, не се движели, не били активни и дори не си говорели.

„Отначало сексуалният ни живот куцаше, а после въобще спря да съществува“, разказва мъжът. Той и половинката му решили да започнат спорт, както и да въведат здравословна диета в живота си. Мъжът скоро започнал да вижда резултатите – всеки месец свалял по 5 килограма и започнат да се чувства по-добре.

Жена му обаче започнала да се държи странно и да е постоянно недоволна. Самата тя захвърлила фитнес картата си и се отказала от диетата. „Промени света си, а не тялото си“, написала един ден във Фейсбук. Скоро след това поискала развод от мъжа си.

Според нейния съпруг промяната в поведението й се дължи на факта, че той отслабвал, а тя не. Любопитно е, че мъжът не е готов да се откаже. Той иска да се бори за любовта на жена си, въпреки че неговите близки са го посъветвали да я остави, защото го дърпа надолу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    20 2 Отговор
    Дебеланата ти завижда брат,мачкай й главата
  • 2 Slavic Vibes

    19 3 Отговор
    Нормално да поиска развод. Иска до нея да има свиняр, за да не хойка, да не е свободен, и да няма самочувствие като нея. Като до нея има красавец, тя ще се притеснява, че той ще я остави. Класическа женска рапонска логика.

    Коментиран от #3

  • 3 Дикембе Мутомбо

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Slavic Vibes":

    Точно! На мен винаги са ми много съмнителни двойки, където единият от двамата се поддържа (говоря за яко спорт, а не солариуми и прически), а другият се е запуснал. Очевидно единият държи на физическата красота, а другият - не, нали така?! Как тогава го привлича половинката му? Ако има пари - може да е затова и да се компенсира. Ако не - работата е ясна защо го прави :)
  • 4 гост

    4 0 Отговор
    Класика. Жените са много непостоянни в своите решения. Днес ще се засилят да правят нещо, а утре ще се откажат. Колко са тези, които всяка седмица казват, че отказват цигарите, че минават на диета, че щели да спортуват и след единични посещения във фитнеса се отказват? Доста са май. Мъжете в това отношение са по-вироглави и целеустремени, ако искат да спортуват го правят. Ако искат да спрат цигарите го правят.
    Тази свинка просто е показала женската си слабост, завидяла е и това е. Често във връзките ако мъжът се справя добре с живота, жена му не е доволна, защото самата тя не може да се справи и се настройва срещу него, понеже той не е слаб както е самата тя.