Last news in Fakti

28 Февруари, 2018 07:22 6 403 22

Проблеми с германските самолети и подводници

  • германия-
  • подводници-
  • самолети

Само половината от тях са готови за експлоатация

По-малко от половината германски бойни самолети и подводници са готови за експлоатация, съобщи "Ройтерс".

Информацията е от правителствен доклад. Оказва се, че в германската армия има липса на резевни части и качество.

Това ще рече, че при увеличена активност, ще могат да бъдат използвани само половината от германските самолети и подводници.

В доклада се говори и за незадоволителна готовност на много оръжейни системи.

Пропуските в качеството може да са породени от постоянните съкращения във военния бюджет на страната. Очаква с новото правителсто да одобри допълнителни разходи и качеството поетапно да бъде повишено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    38 24 Отговор
    Нищо руснаците чакат изотзат да им го нашият както имат опит от други войни

    Коментиран от #6

  • 2 Джон Смит

    65 15 Отговор
    Ами като баба Меркел храни мюслета, армията ще затъва!
  • 3 чалма тв

    35 14 Отговор
    Фалшиви новини и пропаганда всеки ден заливат медийно пространство.Вчера писаха за Англия и те били закъсали откъм корабите, сега германци били много зле.Накрая извода е един - защото били съкратили военния бюджет. Тръмп иска от Европа повече пари за военните. Разбира се това оръжие в 99% случаи са от САЩ , говорим за стотици милиарди евро. Опорни точки за идиоти.

    Коментиран от #7

  • 4 СССР

    44 24 Отговор
    СЛАБА ГЕРМАНИЯ - СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОИДИОТИ!

    ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ - ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО, КИРИЛИЦА, БЪЛГАРЩИНА!

    СТИГА С ТАЯ ОТВРАТИТЕЛНА ЕВРОПРОПАГАНДА!

    СТИГА АНГЛОСАКСОНСКА КУЛТУРА!

    СТИГА!

    СТИГА!

    СТИГА!

    АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ!

    СТИГА МИГРАНТИ!

    НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА!

    Коментиран от #19

  • 5 един там

    40 13 Отговор
    Когато жена е министър на отбраната е така. Урсула и Изперкел им оправиха добре армията на швабите. Напълниха е с джендъри, а държавата си с кърлежи и сега са за чудо и приказ. В някои немски градове в центъра не можеш да чуеш немска реч. Озърташ се и се чудиш къде са немците и изобщо. В Германия ли се намираш или в Средния изток или Африка. А има села в които са заселили бежанци. В селото са примерно 200 германци, а са им докарали 500 орки. Немците не излизат от къщите си и никой не пуща децата си навън, защото орките са на тумби и чакат някой да излезе и да почнат да го закачат. Дават им помощи, хранят ги, а манг,стите по цял ден се чудят какъв золум да направят. И като направят золума никой не им казва нищо, защото такава е политиката на Изперкел. Полицейски началници вдигнаха ръце и започнаха да напущат. Беше им наредено престъпленията извършени от новодошлите да не бъдат регистрирани.

    Коментиран от #16

  • 6 mititu

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ами и те като братята си американци, нали постоянно воюват някъде по света,как няма да имат опит.Това са двете империи на злото.Без тях света би бил доста по добър.
  • 7 Недялка Моркова

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "чалма тв":

    Фалшиви новини?
    Точно преди една година на учение в Атлантика една от 4-те им атомни подводници HMS Vengeance мяташе ракети Trident като пияно фатмаче на селска сватба. Прибраха си я обратно и оттогава не са посмели да ги изкарват.
    Преди пет месеца един от осемте им разрушителя НMS Diamond изгасна на път за Средиземно море. Причината? Машината прегрява в горещо време. Те повече от тези осем разрушителя нямат - нито крайцери, нито самолетоносачи.
    Новият НМS Queen Elizabeth още дълго няма да има самолети заради проблеми с палубната версия на F-35. Самолетоносачът текна по винтови вал две седмици след приемането му във флота. Досега им е струвал 4.5 милиарда паунда на данъкоплатците, самолетите дето още ги няма ще се плащат отделно.
    Няма нищо фалшиво в тези новини. А най-скопени ги прави страхът от загуба на следващите избори и тъпия Вrexit.
  • 8 Лански

    15 7 Отговор
    Их тези германци,да ги съжали човек ...блазе им на руснаците ,пак направиха нови пушки..Ее,гладуват,ама нищо де,ще им дадат по една пушка :)
  • 9 МоливЧо

    19 0 Отговор
    Пак гледате в канчето на съседа. Погледнете си в собствената полупразна паничка. Идете в едно поделенийце, ако ви пуснат напишете едно репортажче какво папкат нашите войни , с какви гуменки тренират и по колко патрона им се падат на тенировка. После за танкетките, самолетчетата и лодките. Не са много на брой , ще се вместите в същото каре !

    Коментиран от #13

  • 10 гост

    5 6 Отговор
    Смърт за враговете на Хитлер.Да живеее 3-тия раих
  • 11 ЧЕСТНО

    11 2 Отговор
    АБЕ НЕКА ДА ПРАЯТ ГОЛФОВЕ МЕРДЖАНИ БЕЕМВЕНЦА ДА СА РАДВАТ СУЛЮ И ПУЛЮ ПЪК ГОВЕДАРИТЕ ША ГИ ПАЗЯТ.
  • 12 ПЕЕВ

    7 3 Отговор
    АБЕ ТАЯ ПОДВОДНИЦА НА СНИМКАТА Е РУСКА.
  • 13 Хуу де

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "МоливЧо":

    Кой ти говори за кенефа? Кенефа си е кенеф. То е ясно че в кенеф си се родил, в кенеф си служил, и в кенеф ще умреш, ако не си се спасил навънка разбира се. Дразни когато някои бивши “велики сили” ми се правят, а са на пряко подчинение на Америка. Затова най-популярното име на новородените момченца в Англия и Германия започва с М, но не е нито Мартин, нито Михаил. Кой му дреме че имали пари като им се подменя генетичния материал? Утре Мохамед ще остане да се радва на красивите им улици.

    Коментиран от #15

  • 14 ДДД

    11 0 Отговор
    сред немските машини винаги е бил проблема с
    Публикувано във факти.бг: липса на резевни части и качество.
    а за подводниците да направят като нас
    НЯМА ПОДВОДНИЦИ НЯМА ПРОБЛЕМ
    а и авиация няма
  • 15 nik

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хуу де":

    А у нас кой ще се радва на родината , Асан , телевизорка и т.н.
  • 16 Кольо кварталния

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "един там":

    Как ще чуеш немска реч,като хората са на работа. Трябва да се плащат данъци за да се хранят пришълците
  • 17 Свръхаз

    1 0 Отговор
    Изпуснали са Р-то на табелката..
  • 18 Eddie

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пропуските в качеството може да са породени от постоянните съкращения във военния бюджет на страната.

    Тоя филм вече сме го гледали........при нас. Само, че при нас е вече към края.
  • 19 Наблюдател

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "СССР":

    Нали ние дадохме на кочината и православието и кирилицата, бе русофилче. Какво да се връщаме като ние сме носителите? Ама така е , когато само СССР и сърпове и чукове са ти в главата.
  • 20 пишман войникът

    3 0 Отговор
    а у нас продадоха всички автомати, подариха танкове, продадоха бтр-и, продадоха и подариха запасите от храни и др. неща от складовете, унищожиха пво, ввс, нямаме флот, кашиците са 14000
    само в магазините дет' има едни модифицирани подобия на калашник и при нужда ще ползваме тях ... имаме една счупена подводница дето е надводница и е за атракцион :) имаме пишман генерали дето са генерали на себе си и се кланят на нато-вски пишлемета... чудя се дали остана поне нещо от артилерията ни, но може и нея да са шътнали за доларя
  • 21 казахго

    4 0 Отговор
    Каква армия в Европа, заради НАТО, САЩ не позволява на никоя страна в пакта да има по-силна армия от нея, тоест никаква, като се има впредвид колко е силна американската армия.
    "Вие сте в НАТО армия не ви трябва, ние ще ви пазим"-чакай.
  • 22 според БГ традициите

    2 0 Отговор
    всички доклади за състоянието или договори за доставки са секретни?Особено за енергетиката,където се прибират милиони комисиони,но тъпите англичани и немци си вадят кирливите ризи с окаяното състояния на въоръженията си !Една гинка пазарджишкият шалтер изтече от чехите и тиквата каза,че искат да я изтъркалят :Д
Новини по държави: