Last news in Fakti

1 Март, 2018 12:40 3 053 1

Таксиджия наби лекар в таксито

  • румъния-
  • такси-
  • шофьор

Той бил бесен, заради забележка на клиента

Румънски таксиметров шофьор нападна свой клиент в Букурещ, съобщи Romania Insider.

Шофьорът бил разгневен от реакцията на свой клиент. Това бил кардиологът Габриел Тату. Той се качил в таксито, но останал недоволен от това, че шофьорът е запалил цигара.

Лекарят помолил шофьорът да загаси цигарата. Това предизвикало неговия гняв и той нападнал физически своя клиент.

Тату веднага сигнализирал на таксиметровата компания. Шофьорът вече е бил уволнен. От компанията са поднесли специални извинения на клиента. От там обявиха, че не толерират пушенето от страна на шофьорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат ти Петьо

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Шофьорът вече е бил уволнен. От компанията са поднесли специални извинения на клиента. От там обявиха, че не толерират пушенето от страна на шофьорите.
    +===============================================================
    Значи са се извинили и са го уволнили заради пушенето. Боят се толерира ... :)
Новини по държави: