Last news in Fakti

2 Март, 2018 14:26 12 029 1

Отмъстителите се събират за финална битка (ВИДЕО)

  • walt disney-
  • disney-
  • отмъстителите-
  • avengers-
  • тор-
  • танос-
  • мулан

Disney промени премиерните дати на "Отмъстителите: Безкрайна война" и "Мулан"

Отмъстителите се събират за финална битка (ВИДЕО) - 1

Компанията Walt Disney обяви промени, касаещи премиерите на две от своите продукции, като изтегли по-рано датата на "Отмъстителите: Безкрайна война" и отложи представянето на "Мулан" с почти година и половина, предаде Contactmusic.

Филмът "Отмъстителите: Безкрайна война" ще излезе на големия екран на 27 април, а премиерата на игралната версия на "Мулан" ще бъде на 27 март 2020 г. Неотдавна беше съобщено, че най-накрая е избрана актриса, която да се превъплъти в образа на момичето-войн от китайската легенда. Ролята на Мулан беше поверена на Лю Ифей.

Disney обяви и дати за премиерите на 28 филма, които все още нямат заглавия, до февруари 2023 г. Това са продукции на Marvel, Pixar и игрални версии на анимационни филми.

В "Отмъстителите: Безкрайна война" супергероите ще се изправят срещу злодея Танос.

В новия филм, режисиран от Антъни Русо и Джо Русо, ще участват Бенедикт Къмбърбач в образа на доктор Стрейндж, Марк Ръфало като Хълк, Скарлет Йохансон като Черната вдовица, Джереми Ренър като Ястребово око, Чадуик Боузман като Черната пантера, Крис Хемсуърт като Тор, Том Хидълстън като Локи и Карън Гилън като Небюла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пепи

    0 2 Отговор
    Тия бози са за 8 годишни.