4 Март, 2018 20:47 4 571 29

САЩ са корумпирани и морално пропаднали

  • хаменей-
  • сащ-
  • оръжия

Американските власти нямат смелост да се изправят срещу оръжейното лоби и да въведат по-строг контрол върху разпространението на огнестрелно оръжие. Това е мнението на водачът на Иран Аятолах Али Хаменей. „Никой не смее да приложи окончателно решение на проблема с насърчаването на продажба на оръжия и убийствата в Америка. Какво е решението? Тези оръжия да бъдат обявени за нелегални“, пише Хаменей в своя профил в социалната мрежа Twitter.

Според него оръжейните компании са толкова могъщи, че конгресмените и сенаторите не смеят да наложат забрана над продажбата им. „Дори американския президент не смее да говори и да се изправи срещу тях. Това е корупция“, е мнението на иранския водач. Причината за всичко това е липсата на „на духовни идеали, което е довело западните общества дотук”.

„Днес в САЩ властват насилие, морален упадък, разпадане на семейната клетка, разваляне на младежите и бъдещите поколения“ е мнението на Хаменей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    108 11 Отговор
    Точно така!Аятуллаха е прав!

    Коментиран от #27

  • 2 Гост

    10 99 Отговор
    И това го казва някакъв си главатар на една камара манги , които се чудят как да избягат от иран и да отидат в Америка за да си живеят добре!

    Коментиран от #3, #5, #23

  • 3 ххх

    77 8 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Иран...какво знаем за Иран,освен онова,което ни КАЖАТ.

    Коментиран от #4, #18

  • 4 Гост

    14 52 Отговор

    До коментар #3 от "ххх":

    Ама и какво ни интересуват иран ? Но важното е че някой плюе срещу САЩ и тук тролята запват да им текат лигите като започнат да плюят.

    Коментиран от #6

  • 5 ivan4o

    21 7 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    защо си обиждаш предците бре, нали част от цената сте дошли от иран

    Коментиран от #7, #10

  • 6 ххх

    69 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Какво лошо и грешно е казал човека от Иран?Това ,че се втълпява едно нещо не го прави истина,а човека казва истината на глас,това какво ти говори?

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ivan4o

    24 7 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    поинтересувайсе за прабългарите тоест за предците си и ще откриеш истината
  • 9 no name no face no number

    41 4 Отговор
    10000% ВЯРНО
  • 10 Дони

    19 7 Отговор

    До коментар #5 от "ivan4o":

    Хасан4о, не знам наште предци от там ли са дошли, но твоето мислене е на читак.
  • 11 Гост

    6 11 Отговор

    До коментар #6 от "ххх":

    Може да е вярно ,не оспорвам. Но много гръмки заглавия , много тенденциозно се говори тук че чак смешно става понякога! Не симпатизирам на никой чужд народ. Просто ми е отвратителна една българска черта която тук много хора проявяват ,а това е че няма значение че някой е направил нещо хубаво и добро ние трябва да му търсим някакви недостатъци!

    Коментиран от #12

  • 12 ххх

    32 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Ами и аз това се опитам да обясня,че този човек е казал истината,има смелостта да застане с името и лицето си,и да говори.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Барчо

    30 1 Отговор
    Ееееее. Верно ли бе, човек? Топлата вода отдавна е открита. То е ясно като бел ден.Оръжейната индустрия казва на политиците какво да правят в усата.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тръмп

    4 22 Отговор
    Има доза истина,но пък Аятолаха е по-зле от всички масови убийци накуп!Неговата доктрина е Исляма да завладее света и Той да заповядва от името на Аллах,което е нелепо и няма как да стане!:)
  • 17 Eee

    32 2 Отговор
    Хората по света взеха да се осъзнават каква е истинската САЩ.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Лошото е

    13 4 Отговор
    че вече не е само там... целия Запд е прогнил и олял се, от преяждане
  • 20 стоян георгиев

    3 20 Отговор
    тоя ирански поп може да коментира сащ колкото една мравка може да коментира смартфон докато се катери по него.гледа тоя некви светлинки и баирчета като мравката и обяснява :)!!!!иначе те в иран много са морални ,морални та дрънкат,затова са си създали паралелен свят един за пред властите и друг дето си живеят.тва че тоя празноглавец ги обяснява тия работи не е неочаквано,но че у нас има огромна група талибани на неговия акъл е доста смущаващо.та другари като е толкова пропаднало и гадно в сащ що напирате за там бе?я ходете в иран при тоя ненормалник да ви оправи морала и семеиствата!

    Коментиран от #21

  • 21 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Абе батка,ти си бетер комуняга с тая пропаганда,то вие сте си един дол дренки дет се вика.комунисти (не социалисти) и капиталисти -политика за простите маси.кой ти ходи в сащ вече бе урко,най отчаяните и китайците и индийците (но и те ще спрати ще им видя сайънса тогава,който и без това запада). От първа ръка,ще те информирам, че конкуренцията и заплащането за високо квалифициран труд в Европа са много по високи. То за това и европейската продукция е в пъти по качествена от американската. И не ми казвай обратното, ще мълчиш. Да,и Иран не е цвете за мирисане,но това за уса е абс. вярно. Кво да очакваш от проста нация ;)

    Коментиран от #28

  • 22 Боже пази България

    4 6 Отговор
    ПОТРЕСЕН СЪМ !
    ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО СРЕД "БЪЛГАРИТЕ" НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ !
    ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ТУК ПРИСЪСТВАТ САМО-КОМУНИСТИ И МИЛИЦИОНЕРИ.
  • 23 Насах

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Преди да дрънкаш поредните си глупости,прочети малко за Персия и персите!
  • 24 гостъ

    1 1 Отговор
    Нямам нищо против ИРАН.Там хората живеят добре,и бензина е 14 стотинки.Проверено.Вярно мюслита са но... и тук може да се говори,имашеинтересна статия в един плейбой.
    Ала вчера вече един път го писах.
    Притежанието на оръжие в Америка е конституционно право на американците,заложено в конституцията им с ясната и конкретна цел в случай,че държавата абдикира от задълженията си
    гражданите да могат да сезащитят,ако трябва и от самата нея и да възстановят демокрацията.Затова драги ми плещещи американските граждани толкова обичат оръжието,а политиците в Америка ,че и по света толкова искат да им го вземат.А не заради глупостите , които всеки необрозован идиот или заинтересован пол
    итик бълва в медииното пространство.Образовайте се преди да се изказвате.Да знаеш е човешко задължение,а незнанието според правото не оправдава престъплението.
  • 25 Минаващ от тук

    2 1 Отговор
    Ми така е. Те компаниите правят и политиката. Навсякъде по света са намесени за печалби.
  • 26 Начко

    2 1 Отговор
    Мечтата на ияма е да завладее света.ригията на Сатаната иска надмощие над Бога.Сатаната иска да унищожи Божието творение -човека и земята с ядрен апосалипсис и религиоцни и светски войни.
  • 27 True

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ххх":

    Когато се казва истината, няма значение религията на вестоносеца !
  • 28 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    както и се очакваше ето и първия талибан изока!!!в сащ ходели само китаици и индиици!!!!!хахахахаха!!!!!в сащ ходи наи-доброто от целия свят като поченш от българия то до китаи.тва учени,тва спортисти тва предприемачи,както и качествени средни работници.справка българите отишли в сащ за последните 20 години.не работели качествено американците и били проста нация????!!!!!ами само да спомена че 6 от 10 световни открития се правят там ежегодно и само леко да добавя че тоя талибан от снимката визира цялата западна цивилизация.та от първа ръка да ти кажа учи се от сащ иначе ще си останеш талибан!
  • 29 1234

    0 0 Отговор
    Абсолютно си прав.Освен това ,те насила си налагат на другите народи техните ЦЕННОСТИ без някой да им е искал това .По този начин ТЕ разлагат и обществата на другите народи.Това е една държава терорист,която вече е унищожила много държави с уникална култура за да се доберат до енергиините им дадености полезни изкопаеми.Това е една държава-крадец,която под маската,че прави ,,демокрация"заробва обществата.