Last news in Fakti

6 Март, 2018 17:29 6 891 61

НАТО няма да спре Турция за С-400

  • турция-
  • с-400-
  • нато

Реджеп Ердоган твърд в намерението си да осъществи сделката с Русия

„Турция няма да се откаже от сделката за закупуване на руски ракетни системи С-400.“ Това заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от ТАСС.

В момента съюзниците от НАТО се противопоставят на сделката на Анкара с Москва.

„Те нищо не казаха, когато Гърция купи С-300, но сега постоянно нападат нас. Искат да ни забранят да купим С-400. Заплашват ни със санкции. Ние нямаме намерение да се отчитаме пред никого. Ние ще търсим нашата стабилност и няма да правим компромиси. Това трябва да е ясно“, заяви Ердоган.

Турция вече получи кредит от Русия за сделката. Тя трябва да бъде осъществена до 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    4 72 Отговор
    Да ги взема тия тъпи ракети дето и гарга не могат да свалят

    Коментиран от #2

  • 2 Osman

    49 12 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    А великата булгаристанска армия щели да я ползват да оправя пътища и мостове за войските на Нато. И по един взвод полева кухня и баня.

    Коментиран от #9

  • 3 Аааа

    77 4 Отговор
    Не съм му фен , но евала , има кураж да каже НЕ , когато трябва !

    Коментиран от #57

  • 4 сашо

    74 9 Отговор
    Ердоган го уважавам най- много от всички президенти, защото е националист и врява в своите граждани !!
  • 5 толерантен

    75 4 Отговор
    Яки шутове за сащ. Ким ги рита като магаре. Ердоган и той. А, пък Путин само се забавлява с тях. Станаха за посмещище.
  • 6 толерантен

    39 4 Отговор
    Яки шутове за сащ. Ким ги рита като магаре. Ердоган и той. А, пък Путин само се забавлява с тях. Станаха за посмещище.
  • 7 Иванов

    6 46 Отговор
    До 2020 г. я камилата, я камилара. А и руснаците, кой знае какво ще му продадат. Помним техните ракети сс, дето ако не ги бяха нарязали, пак за нищо нямаше да стават, защото са били дистанционно блокирани от Кремъл.

    Коментиран от #60

  • 8 Бай ПЕШО

    31 7 Отговор
    Щом казл бай ЕРДО, значи край ще го бъд. Няма хъкъдъ мъкъдъ и тем подобни
  • 9 Реалист

    12 30 Отговор

    До коментар #2 от "Osman":

    Като ти гледам поста май си гладен и искаш някой да те изтърка в гръб. Обърни се към кюрдите - те са ви почнали на юг...

    Коментиран от #31

  • 10 Диди

    9 51 Отговор
    Путин доволно ще потрива ръце ако Турция напусне НАТО.Ще иска за си направи военни бази в Турция,и целта му е да обгради Европа и я дестабелизира.Време е Европа да отреже икономически Турция.То така или иначе икономиката на Турция ще страда,благодарение на Ердоган че бушува в Сирия и по този начин сам дестабилизира Турция.Но Европа трябва да покаже на Турция,че каквото си дробиш,това и ще сърбаш.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Хасан

    47 7 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Позволи ми да не си съглася с тебе ...Европа дава убежище на терористи които всяваха ужас по градовете на Турция...всяка страна е длъжна да осигури спокойствие на своите граждани....Европа и Сащ приютяват участници в опит за преврат срещу демократично избрана власт...

    Коментиран от #23

  • 12 Хасан

    46 9 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    ДАИШ е на 5000 км от Сащ и не е пряка заплаха са Сащ ,но това не пречи на Сащ да воюва с тях...ПКК е на 10 км от турската граница,извършва терористични акции,убива цивилни жени и деца ..но ти викаш Турция няма право????

    Коментиран от #13, #14

  • 13 наблюдател

    14 33 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Турция избива жени и деца от векове,само през 20 ти век са над милион.По твоята логика трябва Турция да бъде нападната.

    Коментиран от #15, #16, #21, #22

  • 14 стоян георгиев

    12 29 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    хаснае тва само ти го вярваш ,даже и за теб не съм сигурен!!!!демократична власт в турция вече няма и става всеки ден все по-зле и по-зле!!!и кюрдите в сирия не са нападали турция докато ердоган не ги нападна.тва са горе долу фактите ,другото е лъжи!!!сега кюрдите спряха да воюват с идил и се изтеглят към африн,та браво на ердоган постигна голяма победа за идил.евалата!!!!пентагона днес също обяви официално че борбата с идил в сиря спира ,поради липса на съюзници на терен.горе долу ситуацията се ос..ра максимално,но на теб и останалите кратунковци кво ви пука нали сте тук на топло и спокоино,остава ви като путинофилите да викате напред,напред,а турците в турция да го мислят!

    Коментиран от #17, #18, #19

  • 15 Константинопол

    11 26 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдател":

    Ще дойде и тяхното време!Наближава Армагедона за феса.Няма спасение и никой неможе да ги спаси !Но те сами си го търсят и ще си го намерят.

    Коментиран от #61

  • 16 Хасан

    27 9 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдател":

    Турция или по точно Османската империя беше нападната..от Руската империя..от Гърция...от Англия..от Франция ..от Италия..

    Коментиран от #49

  • 17 Хасан

    25 3 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Имаш грешка..кюрдите не нападат Турция....ПКК и неговото протеже СДС нападат цивилни турски градждани,нападат полицаи и военни.....спряла борбата срещу ИД????..великите коалиционните сили са безпомощни срещу сбирщина от десетина пикапа на ДАИШ???...аз пък викам защо Русия се завърна като глобална сила...
  • 18 Хасан

    23 3 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Запада се оттучи да воюва ..разчита на техника и на «еничери»....В Англия КГБ уби бивш агент и англичаните само се пенят..

    Коментиран от #51

  • 19 Хасан

    18 3 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Пентагона да прати войници ако не ги е страх лт Русия или Иран...
  • 20 Русчуклия

    27 1 Отговор
    Уважавам го, защото изгони фонда на сорос и устойчиво се противопоставя на последиците!
  • 21 селянин

    32 3 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдател":

    САЩ са в Гинес,по масово унищожение на хора..100 милиона индианци,500год.холокост,Хитлер се е учил от щатите как да избива евреите..
  • 22 селянин

    27 4 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдател":

    Ердоган му омръзна да играе по свирката на НАТО..с Путин по се разбира,строят АЕЦ,взеха тръбите от,,български,,за да построят Турски поток..а боко прави,,амер.хъбове за втечнен газ,, ..
  • 23 Диди

    4 25 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Хасане,в Турция има много ислямисти-терористи,няма защо да идват от Европа.Ако обърнем внимание на диктаторската политика на ислямиста Ердоган,то след десетилетия в Турция ще има повече УЛТРА ИСЛЯМИСТИ,отколкото ти си желаеш.Стоян е прав,че кюрдите не водят война В ТУРЦИЯ ЗА КЮРДИСТАН.Ердоган води война срещу кюрдите в Сирия,а не забравяй и кюрдите в Ирак.Турция има своя база там,против е и срещу така наречените Пешмерга кюрди.Ердоган разпалва огън,който може да обземе и Турция.А там живеят милиоти кюрди.Този психоистерик се е самозабравил.Сега се моли на Германия,немците да посещават Турция като туристи.Да не забравяме,че миналата година външният министър на Германия Зигмар Габриел предупреди немският народ,че е опасно да се пътува за Турция,тъй като ,,всеки,,може да бъде осъден като терорист.Днес съобщиха,ме няма промяна спрямо положението,докато не се гарантира сигурността на хората.Спрямо ДАЕШ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА КАК ДА ГИ ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКИ.

    Коментиран от #25, #27, #29, #30, #41, #53

  • 24 ivan4o

    19 3 Отговор
    ко ви направи пак тоя Ердо бре, хахахаха
  • 25 Хасан

    21 3 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    Така или иначе Сирия става като Югославия ...Руска Сирия ,Турска Сирия и Американска Сирия...в турска Сирия ще се върнат 3 милиона бежанци които се намират в Турция...какво лошо има в това???Американците ще си запазят района с петролните залежи
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ivan4o

    19 1 Отговор
    къв даеш бре, тва са затворници освободени от сащ и целия свят с цел да всяват тероризъм в мюслуманските страни( където има петрол).тва е направено от цру,да могат да влезнат където си поискат. цял свят го знае. а нато си мислят , че хората са тъпи и вярват в изказванията им.
  • 29 Хасан

    19 2 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    Насилието в Афганистан създаде Ал Каида,насилието в Ирак създаде ДАИШ...ако няма насилие ,ако няма коалиционни сили в Близкия изток няма да има и фанатици
  • 30 ivan4o

    19 1 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    от факти бг като погледнеш, така се вижда, ама те съветвам да отидеш у Диарбекир и да погледнеш от там, можеш да питаш кюрдите дето живеят в тая част на Турция. аз имам мно приятели кюрди и като ги слушам, как говорят против пкк . незнам кой беше казал тука че в турция имало 40 млн кюрди, не е вярно 15 -17 са. пкк нали има партия в турция. при последните избори 3 млн са гласуващите за тях. те самите кюрди са против пкк. хората вече се събудиха и виждат истината
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Диди

    2 13 Отговор

    До коментар #27 от "Дудук":

    Не съм юристката и т.н.не пиша с други никове,само с моят.Халюцинации са те обзвели,дремни малко.

    Коментиран от #34

  • 33 БУМЕРАНГ

    23 3 Отговор
    МАШАЛА ЕРДО , ДАВАЙ СМЕЛО , НЕ С КЛОНЧЕТО А СМАСЛИНОВАТА ТОЯГА.
    40 г. Слушах за нападение и тормоз от към сирийска и иракската граница, и се оказа че някой ги одглежда и ги обучава тези терористи.
    Време е някой да тури край на това нещо и дано успее ЕРДО.
  • 34 Хасан

    20 1 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Дай да ти обясня как стоят нещата....имаше един план «пчелна пита»..тоя план имаше за цел да се направи широка медийна реклама на ИД и джихадисти от цял свят да се съберат там ...това беше Западен проект...Русия разбра и също изчисти своите «джихадисти»....Турция също..и когато се събраха там почнаха да ги унищожават с помощта на ПКК и коалиционни сили ...и тогава Турция направи същия номер ..събра в Африн ПКК терористи от Турция ,Ирак и Европа и също почна да ги унищожава...Турция цели с един камък две терористични организации да унищожи ..ДАЕШ и ПКК

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Синан

    15 5 Отговор
    Ей, това е! Велика Турция.

    Коментиран от #39

  • 38 Хайдтин

    5 14 Отговор
    НАТО нямало да ги спре!Че кой му дреме за вас бе нещастници!

    Коментиран от #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Диди

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "Хасан":

    Хасане,успокой се малко.Не мога да пиша,гледам футбол,Реал Мадрид-Париж С.Жармен. 1 на 0 за Мадрид,Кристиано Роналдо направи гол.Ще си пишем друг път.Желая ти приятна вечер.

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Реалист

    6 5 Отговор

    До коментар #38 от "Хайдтин":

    Един ден тези нещастници когато запълнят армейските поделения в региона ти като обмен на опит измежду съюзническите сили на НАТО,тогава ще те питам дали ти дреме:) ама ще си свил опашка в землянката, докато слушаш марша на Аскера:)
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хасан

    11 1 Отговор

    До коментар #45 от "Реалист":

    Какво значение има каква е Диди..важното е че човек който има свое мнение ..а не ми се вярва да мрази турците ..
  • 47 Дада

    2 9 Отговор
    Те турците малко си падат тенекиджии, обяснимо е, че се хвърлят на руските кюнци.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 стоян георгиев

    2 9 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    я как ги знаеш тия работи!!!!сега сте се упътили пак към същото ама няма как малка българия да ви спаси сега ,щото тогава ви спасихме и затова кемал ататюрк бе толкова признателен на българия.българската армия спря антантата към истанбул и разби руснаци,сърби,румънци,французи и англичани.ако не го бяхме направили турция си я бяха поделили.русия щеше да вземе една част през кавказ заедно с цариград,англия дарданелите ,гърция западното краибрежие ,франция сирия ама до ван.та които не помни историята ще я повтори.нека продължава ердоганчо да плаши всички и да налита,после обаче ще страдаш ти и другите кратунковци дето сега му давате кураж на тоя геврекчия.сега му са криви,германия,америка,гърция,израел,англия ,франция та даже и русия иран и сиря с които уж е съюзник.та няма проблеми нека напада.щом тва ви влече !!!!
  • 50 Путин

    1 2 Отговор
    Тук само недорасли пубери и т.пи русофиляци ли пишат.Нещо слабо от смисъл ми се вижда писаното.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 gost

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    аве човек ти какво знаеш за Турция,гледате фалшивите еврейски новини и правите коментари,аз имам роднини там,аз знам за Турция а ти плямпаш защото на мразиш
  • 54 ivan4o

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "стоян георгиев":

    ей Георгиев, ти май освен факти бг друго не четеш!? Май извън бг не си излезнал, на Диди то писах , че от тук изглежда друго. А запада не ги мисли , че са като вас! и при тях има такива дет само по медиите следят положението. всякя държава си има националисти. но си имат и закони дето е стриктно спазват, не кота нас.., така че не ги мисли запада!!! и турците

    Коментиран от #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Турчина

    5 0 Отговор
    Чичо Ердо създаде нова армия от старо поколение и се казват еничари след сирия щяло да тръгне към европа
  • 57 Тюрко

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Аааа":

    В българия много хора "уж"не са фен на Ердоган но ако го видят някъде на живо ще му целунат ръцете и гЪзу.Всички мечтаете за човек като бай Ердо.Просто не си признавате;)
  • 58 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "ivan4o":

    иванчо от теб убавецо нищо аргуметирано не прочетох.къде съм бил и кво съм правил ти няма как да знаеш,а писаното от мен е конкретно и само може да научиш нещо като го четеш.така че не прехвърляи от тема в тема като няма кво да кажеш.ето писал съм пост с конкретни неща четеш и коментираш ,а не ми обясняваи къде съм бил и кво съм правил.тва ти няма как да го знаеш,но ще ти кажа бил съм на запад почти в цяла европа контактувам постоянно със всякакви хора,българи,турци,цигани, европеици, японци и тва да си националист няма нищо лошо но не на гърба на другите народи,което сега ердоган иска да въведе в турция като стандарт.у нас също има такива хора ,но поне за сега те не са на нивото на султана ,а много надолу.
  • 59 Ред

    4 0 Отговор
    Един президент които казва Не когато е необходимо на Европа и САЩ това е Ердоган...
  • 60 АК47

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    А помниш ли как сваляха фъшкиените стелтове над Сърбия
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: