Last news in Fakti

6 Март, 2018 18:50 3 274 12

Тръмп: Има надежда за Северна Корея

  • сащ-
  • северна корея-
  • южна корея

Президентът на САЩ призна, че е възможно споразумение

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че е възможен прогрес по преговорите със Северна Корея, съобщи CNN.

През последните дни се проведоха широки преговори между Северна Корея и Южна Корея. От Сеул обявиха, че от Пхенян са готови да преговарят с Вашингтон за евентуално прекратяване на ядрената си програма.

„Възможно е да има постигнат напредък в преговорите със Северна Корея. За първи път виждам да се полагат сериозни усилия от всички страни. Надеждата може и да е измамна. САЩ са готови да продължат във всяка посока“, заяви Тръмп в Twitter.

В момента се водят преговори за среща на върха между Северна Корея и Южна Корея. Тя ще е първата от десетилетие. Възможно е да се проведе в края на следващия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    10 10 Отговор
    САЩ най-вече не само са готови, ами сън не спят как да предотвратят обединението на СК и ЮК, щото им изстива мястото на Корейския п-ов.

    Коментиран от #3

  • 2 vw golf 2

    4 4 Отговор
    моля те тръмп не напади китаитските кореици :)
  • 3 Кики

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "балама":

    Коментара ти е компетентен, но двете страни не се стремят към обединение, защото всеки си харесва системата на управление. САЩ би трябвало да знаят, че С.Корея ще стопира ядрената програма, ако бъдат премахнати санкциите... да речем.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 балама

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кики":

    Една китайска система удовлетворява и двете страни. Ким да го оставят само за военен министър, доживот.

    Коментиран от #6

  • 6 Кики

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "балама":

    Китайската система на управление към която и без това се стремят С.Корея е добре, но за ЮГА няма да е добре. А и народа на Ким как ще свикне, след като почти всичко им е безплатно!?

    Коментиран от #8

  • 7 Кики

    7 2 Отговор
    Призванието на Ким е да бъде лидер на държава, а не министър - това е важно да се разбере. Всеки може да бъде министър, но не всеки може да управлява държава... и то социалистическа!
  • 8 Дони

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Кики":

    Да безплатно е - като в затвора, само , че в С.Корея е по зле и от затвор по отношение на храната.
  • 9 КИМ Е СЛАДУР

    4 2 Отговор
    НЕ СМЕЯТ ДА МУ П.ЪДНАТ НА ДУДУКА. Дони е щастлив, повече от всички, щото не знаеше как да се измъкне. ЩЕ СТАНЕ година от как га размаха, НО го стиска между краката като бито куче. ГОД БЛЕС ГЛИНЕНА АМЕРИКА.
  • 10 Румяна Костова

    6 1 Отговор
    Ако стопират ядрената си програма може американците да им помогнат да победи и у тях демокрацията,както в Либия.Кадафи направи тази грешка,получи гаранции от Европа и Америка.И свърши, както свърши,а онази,демократичната Хилари гледаше екзекуцията му по ТВ и изпадаше в екстаз.Иран също спря ядрената си програма.Ето,че САЩ отново му налага санкции.Не вярвам в Северна Корея да са такива балъци,че да повярват на оня петел с жълтия перчем.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 no name no face no number

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Румяна Костова":

    Не те познавам, но много ми харесват коментарите ти