7 Март, 2018 19:24 2 885 3

Българка се хвърли от мост в Сърбия

  • българка-
  • полиция-
  • сърбия

Полицията разследва станалото

Българка почина, след като скочи от мост на река Дунав. Трагедията се е разиграла в Сърбия край местността Бешка на път за Германия, съобщи Nova.

По предварителна информация 38-годишната Вера Иванова е спряла автомобила на моста и казала на майка си, която пътувала с нея, че иска да се хвърли. Майка й Маргарет Сандау не успяла да я разубеди и младата жена скочила.

Все още не е ясно какви са причините за трагедията. Случаят се разследва от полицията.

Мостът Бешка е най-дългият и голям мост на река Дунав, неговата дължина е 2205 метра. Той е построен през 1975 г. По време на войната в Косово през 1999 г. е разрушен и възстановен отново през 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косовар

    1 7 Отговор
    Сигурно сърбин я бутнал
  • 2 Иванов

    0 5 Отговор
    Сърбите са гадно племе и имат зли очи. Може да я е уручасал някой.
  • 3 Ааааа

    2 5 Отговор
    Ялаааа е мноооого срабски кренвиши тая балгарка бре
Новини по държави: