Last news in Fakti

8 Март, 2018 13:00 5 031 25

НАТО беснее срещу Турция и С-400

  • нато-
  • с-400-
  • турция

Нов призив към Анкара да се откаже от сделката за руските ПРО

Фактът, че Турция ще придобие руска противоракента система С-400 предизвиква сериозни опасения в НАТО, съобщи Breaking Defence.

„С-400 са несъвместими с технологията на НАТО. Те няма как да бъдат интегрирани в общата противовъздушна отбран на Алианса“, заяви председателя на Военния комитет на западния военен алианс Петър Павел.

Той допълни, че в системите ще бъде въведена информация на НАТО, която ще е достъпна и за руските системи впоследствие.

Руски специалисти също ще инструктират турските военни, което ще им даде достъп до ключова информация. САЩ вече призоваха Турция да се откаже от сделката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    35 6 Отговор
    Гърция и България имаме с300 и изглежда са съвместими.

    Коментиран от #13

  • 2 Салам Алеко

    17 6 Отговор
    Нека беснеят, накрая ще я разрушът, ще я счуоят на 4 и светът ще се оправи!
  • 3 Месут

    36 26 Отговор
    Никой не може да каже на Турция какво да прави. Между другото тази сутрин турската армия превзе Джиндерес . Кюрдските плъхове се изпокриха в град Африн. Там ще бъдат погребани след една седмица

    Коментиран от #7

  • 4 SAAB

    17 2 Отговор
    ОПсс ...пента - гонците .....мисля в прав текст ги информираха , че "щитът" им вече е , като пазарска мрежа за наивници ....:)
    Нас разбира се НЕ ни касае ....ние НЕ сме мишена.....защото просто милиционерите са повече " армейците"......То и гИнИралите са повече :)
  • 5 Хасан

    29 19 Отговор
    Турция взима образци...след това ще си разработва свои системи...имат хората визия за развитие ..искат да развият военни и космически технологии..Турция иска от Сащ някакво оръжие но сената не дава разрешение...

    Коментиран от #8

  • 6 Кълвач

    38 3 Отговор
    Що пък трябва да е съвместима с НАТО!
  • 7 Салам Алеко

    16 8 Отговор

    До коментар #3 от "Месут":

    А бе, дано да сте добре, и дано да ви дойде ъкъла, и да живеем в мир, щото, сивия помияр, иска целия свят да е негов, дано и да ви призове да се приберете, че да правим един път в годината сборове по границата, и да спрем да се ядем, и да заживеем в мир! Не да искате още и от изстрадалата ни родина! Оставете ни, приберете се и ще ви обичаме, вие знаете че ние Българите не сне неблагодарници! Не може да съм 3-та смяна и попа ви да ме събужда с виенето си 5пъти на ден! Надявам се да разбираш тенденцияъа на моите мисли! Бъди жив и здрав!
  • 8 Салам Алеко

    16 7 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    За какво ти е оръжието? В чужда живя живееш, и още не ти стига! Не се ли наядохте!? Седнете си на задниците, и спрете враждата със всички които имат други виждания! Научи турски и се орибери в Родината си! Дай силите си за нея, не да плюеш тук за нищо по цял ден!

    Коментиран от #12, #18

  • 9 Синан

    27 2 Отговор
    Всяка чудо, за три дена... Турция,ще купи C-400, от Русия.. Сащ, за да се докажат на много загрижени и притеснени, ще одарят някой санкция на Турция, Турция я ,,боли фара" може, да си го позволи.. и с течение на времето всичко, че отихне и забрави...
  • 10 ivan4o

    3 2 Отговор
    пак ли Ватана бре, ей не им омръзна значи!😁😁😁😁😁😁
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хасан

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Салам Алеко":

    Ние искаме да създадем диаспори,културни центрове по Европа....искаме да бъдем в управлението на всички страни в Европа..да лобираме за Турция...лошо ли е???...

    Коментиран от #17, #20

  • 13 ПВО

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Гърция може и да има, но ние сме имали, вече няма.

    Коментиран от #15

  • 14 Юзлем

    14 1 Отговор
    Че, Турция не иска да ги интегрира в отбраната на НАТО! Тя иска нея да пазят!
  • 15 Д'мин

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "ПВО":

    Още имаме,два дивизиона по 5 установки.
  • 16 Истината

    7 0 Отговор
    Не са съвместими защото искат да са уязвими!
    САЩ могат техните да изключат защото са съвместими!
  • 17 Гостът

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    За кой ще лобираш ейй резамби.Я се изселвай в Турция,щял да създава културни центрове.Ти още не знаеш какъв си българин ли, турчин или най-вероятно циганин.

    Коментиран от #23, #24

  • 18 Бат Саше

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Салам Алеко":

    Хасан не живее в чужда държава. Живее в собствената си родина и в родината на своите деди. Проблемът на Хасан и на другите подобни на него читаци, е че са мноого заблудени и глупави хорица. Хасан е турчин, точно толкова колкото съм и аз. Никой, никога и по никакъв повод не го е зачитал за турчин. Даже по време на Османската империя са го наричали АГАРЯНИН и никога турчин. И сега в Турция му викат българин. Ама то ако с една рязана па...ка се ставаше турчин....или със заявление, че си мюсюлманин....или с говоренето на някаква циганоподобна реч, стар местен османски диалект, който нито един турчин не разбира... Абе здраве да е...нека си мисли момчето! Само се чудя защо им обръщате толкова внимание, на карабините тук!!!

    Коментиран от #21

  • 19 ivan4o

    6 0 Отговор
    айде още 1 философ😁😁😁😁
  • 20 Салам Алеко

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Само искате! Защо няма българска партия в търция, защото изселихте българите! Защо няма гръцка, защото ги изселихте, въпреки че търция е на гръцка земя! Кой ще те остави да си развяваш байряка! Хермания подготвя сирийците, за да замено търците и да ориеме новите роби, щото вие сте станали пичове и ще ви връща в анадола! Европа се подготвя да ви затвори границата, а вие още чакате пролет!хахах!
  • 21 Салам Алеко

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Бат Саше":

    Саше, пусни си СОТ, хасан ще те търси след това разкритие, ще дойде с джипа и ....... Батак! Пази се!

    Коментиран от #22

  • 22 Бат Саше

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Салам Алеко":

    Ха, ха! Няма страшно. В безопасност съм. Той ще се направи, че не го е прочел:))) Главата няма да му увре на него. Затова е промит мозък. Но в крайна сметка, на кого му пука за Хасан. И преди и сега и вбъдеще, никой не го е зачитал и няма да го зачита за нищо. Нито него, нито подобните нему съфорумци. Нека си пишат момчетата!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост 78

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гостът":

    А Вие какви сте и така не разбрах уж турки ама не точно. Уж славяни ама не. Уж траки ама не. Уж иранци ама пак не е било сигурно. По ДНК се оказахте повече италианци
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: