Last news in Fakti

9 Март, 2018 18:50 3 662 4

Германия скочи срещу Тръмп

  • германия-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Призиви за ответни мита

Германски индустриални групи обявиха, че действията на Доналд Тръмп може да завъртят „спиралата на протекционизма“, съобщи ДПА.

През днешния ден президентът на САЩ подписа указа с увеличаване на вносните мита за стоманата. Германски групи призоваха ЕС да остане ангажиран в запазването на свободната търговия.

Германският министър на икономиката Бригите Циприс обяви, че решението на Тръмп е в нарушение на правилата на Световната търговска организация.

Германската федерация за стомана призова ЕС да отговори на митата на САЩ. Еврокомисарят по търговията Сесилия Малмстрьом обяви, че на първо място ще се търси диалог. В ЕС вече се обявиха против новите мита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 6 Отговор
    Германия е под америконска окупация.
    Къде е скочила???)))

    Коментиран от #4

  • 2 да се вземе предвид че

    23 7 Отговор
    няма да е още дълго това, краварника скоро ще бъде срутен.
  • 3 Иванов

    9 2 Отговор
    Представям си голата Меркел как се нахвърля върху бай Доньо. Те това е УЖАС!
  • 4 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    179 бази на САЩ има в Германия!
Новини по държави: