Last news in Fakti

9 Март, 2018 20:50 2 061 2

САЩ: Не намаляваме натиска над Северна Корея

  • сащ-
  • майк пенс-
  • северна корея

Майк Пенс заяви, че моментната стратегия работи

САЩ: Не намаляваме натиска над Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

САЩ не са правили отстъпки към Северна Корея. Това заяви вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс, цитиран от „Ройтерс“.

Той коментира информациите, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е готов да разговаря със севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Това стана след сигнали от КНДР, че страната е готова да започне преговори с Вашингтон и Сеул.

„Това доказва, че стратегията на Тръмп за изолиране на режима в Северна Корея работи. Ако трябва ние ще увеличаваме натиска“, заяви Пенс.

Държавният секретар на САЩ Майк Пенс вече заяви, че решенията на Северна Корея са изненадали страната. Очаква се среща между Тръм и Ким през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    7 2 Отговор
    Смешници. Нищо не ви работи. Какво постигнахте за 60 години санкции ? Абсолютно нищо . Това че сега двете Кореи търсят сближаване по между си ви изправя на нокти.

    Тръмп изненадващо заяви, че е готов и лично да се срещне с ръководството на Северна Корея.„Не изключвам и преки преговори с Ким Чен-Ун. Въпросът зависи от него“, допълни президентът на САЩ.
    Специалният представител на САЩ за Северна Корея подаде оставка.
    Американският държавен секретар Рекс Тилърсън е прие оставката на специалния представител на страна за Северна Корея Джоузеф Юн.
    Досегашният конкретен план на САЩ за действия спрямо Северна Корея е бил на Юн, каза говорителят на Държавния департамент.
    В Южна Корея и Япония има над 70 000 американски войници, намиращи се обсега на ракетите на Севера.
    Американските ястреби от Пентагона се страхуват, че при евентуално сближаване на Севера с Юга, или “Не дай боже” при обединение на Корея ще им се наложи да напуснат.
  • 2 Кукувци

    2 6 Отговор
    А къде е тя, 'комунистическа Русия"?
    Да не би в съседната до вас болнична стая Ленин лежит?хахаха.
    Много сте забавни.