Last news in Fakti

9 Март, 2018 20:34 5 505 20

Видео с ядрен удар срещу Вашингтон (ВИДЕО)

  • сащ-
  • видео-
  • русия

Скандално видео в интернет

Клип в YouTube привлече вниманието на потребителите в интернет, съобщи „Русская Весна“.

Видеото е заснето след заявлението на руския президент Владимир Путин, че страната му разполага с модернизирани нови оръжия.

Видеото е кръстено „Защо ни е свят без Русия“. В него се показват как различни държавни глави по целия свят, сред които Доналд Тръмп и Еманюел Макрон, пеят руския химн. В него е показан и въображаем ядрен удар срещу Вашингтон.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    31 19 Отговор
    Айде пак анимация !!! Да се повдигне духа на подлогите!
  • 2 Иванов

    12 12 Отговор
    А Радев пее ли?
  • 3 капиталист

    28 24 Отговор
    тия руснаци само ментета пият и са си промили мозъците
  • 4 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    22 18 Отговор
    Които не слуша ,ще бъде наказан.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Borislav Popov

    19 16 Отговор
    Както вървят нещата ще пеят не ами и хоро ще играят .
  • 7 Kcaniba

    14 19 Отговор
    Всички слушат, Владимир Владимирович.
    Някой съмнява ли се???
  • 8 реалист

    10 8 Отговор
    Пеят с чувство,усмихнати са,музиката е хубава и ми допадна.За тях са си прави- „Защо им е свят без Русия“
  • 9 Ghost1

    15 18 Отговор
    От държава която е настроена срещу целия цивилизован свят друг филм не очаквайте. Империята на злото обрече на глад и мизерия собственият си народ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 реалист

    17 5 Отговор
    Мразя да се допълвам,но изгледах клипа няколко пъти-ЯК е.Наистина са си прави за тях- „Защо им е свят без Русия".Убеден съм,че много от тях си го мислят и това е висш патриотизъм,няма друга страна с така силно развито чувство за патриотизъм и любов към Родината.
    Президента им свири на рояла-малцина са такива,при положение,че не е завършил художествено училище ,а е офицер-това говори много.Познавам руснаци с различни политически възгледи-всички са с голямо сърце и душа.И въпреки,че пият по руски-всички са с богата култура.Разбира се,Русия си е империя още повече като гледам мащаба на интронизацията-без значение дали се харесва това,според мен няма лошо-голяма и необятна страна са.Проливния дъжд при полагането на венеца при паметника на незнайния войн-кой български политик ще устои на този проливен дъжд/казвам политик,защото за съжаление сега нямаме държавници/.Не ми хареса кадъра с падането на знамето на САЩ-но това е пропаганден клип. Кефи ме кадъра с Порошенко и с паметника от Мамаев курган,както момичетата с флага и монтажа с Керченския мост,разбира се и парада-руските паради са нещо уникално.Атаката срещу Белия дом ми се струва неуместна.Финала с Путин е много ЯК.Мисля си,че света би бил по сигурен ,ако САЩ забравят за тяхната "изключителност" и започват да се вслушват в Русия.И наистина са са прави за тях „Защо им е свят без Русия“
  • 12 Инвер Паша

    17 7 Отговор
    Час по скоро трябва саш и сателитите му да бъдат унищожени завинаги
  • 13 обективно

    10 13 Отговор
    Руснаците са абсолютно неспособни да водят нормален, цивилизован и мирен живот. Съзнанието им е тотално милитаризирано и черпят самочувствие единствено от мисълта за военни победи и налагане над други народи. Свикнали са да мислят само във военни категории – победа, унищожение, отмъщение. Войната при тях е издигната в култ, просто защото друго не знаят и не могат да правят. Войната е единственият свят в който се чувстват у дома си, това са те – войни, революции, преврати, диктатури – изроден народ, който няма нищо друго.....

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Гост

    11 8 Отговор
    Ставай , страна огромная !
  • 15 Петър

    7 7 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува
  • 16 релито е такова

    10 7 Отговор

    До коментар #13 от "обективно":

    Да ти обясня--от векове работи само една максима и тя е доказана от историята-Когато имаш силна армия и печелиш войни-тогава имаш и тежестта във целият политически свят-факт! А видимо на руснаците войната им се отдава-просто Божи дар..И защо да не се гордеят с това-още повече са печелили едни от най-важните войни??? Или викаш друго си е да се гордееш с измислени ценности и гей-култура....Запомни едно-силен си,имаш боеспособна армия-значи си фактор ....--това е житейската истина.
  • 17 тръмпов

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "обективно":

    говориш за америка колега това е тяхния живот
  • 18 Странен

    2 1 Отговор
    Русия няма контингенти по целия свят, не е изградила бази по всички континенти, не е организирала свалянето на всички неудобни режими на земното кълбо, но на войнствената стана, защото не може да бъде подчинена от вманиачилите се щати, че света е техен.
  • 19 Гост

    2 1 Отговор
    Збътдват се предсказанията на Баба Ванга и Нострадамус
  • 20 РРеалист

    0 1 Отговор
    Хахахахаха - пак събрани дежурните коментатори копейкаджии. Включително и второто ми аз (ман...фа) се залива със сополива радост.
    Ушанки, пуснете си сега и ну погоди - мултиките ви останаха от бившето "величие"
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания