Last news in Fakti

11 Март, 2018 08:38 2 626 9

Тръмп: Северна Корея иска мир

  • доналд тръмп-
  • северна корея-
  • сащ-
  • ким чен-ун

Американският президент е убеден, че срещата му с Ким ще има огромен успех

Тръмп: Северна Корея иска мир - 1
Снимка: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп каза, че според него Северна Корея вече иска да сключи мир, предаде NBC.

"Мисля, че искат да сключат мир. Мисля, че е време", заяви президентът на политическа проява в Пенсилвания. Тръмп изрази доверие в ангажимента на севернокорейския режим да не изстрелва ракети до историческите преговори, които той ще има с лидера Ким Чен-ун.

Американският президент каза, че е убеден, че срещата "ще има огромен успех" и ще е много ползотворна. "Имаме огромна подкрепа", отбеляза Тръмп пред журналисти преди да отлети за Пенсилвания.

На проява в подкрепа на конгресменът републиканец от Пенсилвания Рик Сакон, който се бори за място във федералния парламент, Тръмп каза, че е решил какво ще е мотото на кампанията за преизбирането му през 2020 г. "Да запазим Америка велика!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 робовладелци

    15 4 Отговор
    Севрна Корея иска мир, но дали го искат САЩ? И при какви условия? Ако условието е поробване, едва ли ще има споразумение.
  • 2 Малък Кимчо

    7 9 Отговор
    Няма тотално вече какво да се яде, дори за мен! Хайде да се разберем да си ходя с каквото съм изтискал от изнемощялия и побъркан народец, без да отговарям за разните му там зверства? Може ли бате Тръмп, че другите може и да не ми вържат...
  • 3 Кики

    3 4 Отговор
    Ако се осъществи среща, тя ще бъде истински провал! Ще се противопоставят два различни свята. Едните търсят мир, а другите война. Позициите на Ким и Тръмп отдавна са известни. По принцип Тръмп може да направи отстъпки, но не е за вярване! Всичко ще остане постаро му.

    Коментиран от #5

  • 4 onq s konq

    3 6 Отговор
    Нещата неминуемо ще се урегулират като Америка ще откаже тотално СК от ядрените оръжия,а Ким гарантирано ще остане доволен от финансовите и икономически предложения в замяна,като дори може да бъде допуснат на американските пазари.E затва всички обичат САЩ- защото могат да бъдат както справедливо лоши,така и още по-справедливо щедри:)Естествено някой трябва да плати масрафа по престоя на американската армада в района и понеже СК са гола вода,ще го ОТНЕСЕ КИТАЙ чрез вдигане на митата за стоманата и алуминия които внася в САЩ.

    Коментиран от #6

  • 5 Morgoth

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Кики":

    Ако се осъществи среща тя ще е подготвена и ще протече по сценарий, а големи екипи от преговарящи предварително ще са договорили условията. Ако не са постигнали споразумение срещата ще протече с повтаряне на мантри, приповдигнато настроение и обещание да продължат на следващата среща. Ако пък са се договорили ще се окаже, че тия двамата само е трябвало да се срещнат за да изяснят всичко в един единствен разговор.
  • 6 Morgoth

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Масрафа ще го платят Южна Корея, борбата с Китай е съвсем друга.
  • 7 onq s konq

    4 2 Отговор
    Сащ са империя на злото и искат война.

    Коментиран от #8

  • 8 Слез от коня!

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Дървен е.
  • 9 онзи

    3 0 Отговор
    Той коня му отдавна е в Америка,ама той защо не отива или не го искат там,не знам!