11 Март, 2018 08:54 2 873 21

Кой отрови руския шпионин?

  • сергей скрипал-
  • шпионин

Следи от нервнопаралитично вещество са открити в ресторант, посетен от Скрипал и дъщеря му

Кой отрови руския шпионин? - 1
Снимки: БТА/АР

Следователи са открили следи от нервнопаралитичното вещество, с което са бил отровени бившият руски разузнавач Сергей Скрипал и дъщеря му, в ресторант, където двамата се хранили миналата неделя следобед, предаде ВВС.

Веществото било открито в италианския ресторант "Дзици" в град Салисбъри, Южна Англия. Доколкото е известно други клиенти, които са били там по същото време, не са в опасност, се казва в информацията на ВВС, която не цитира източник.

Бившият полковник от руското разузнаване, хвърлен в затвора през 2006 г. в Русия по обвинения, че е шпионирал за Великобритания, беше намерен в безсъзнание заедно с дъщеря си на пейка близо до търговски център в Салисбъри.

Кой отрови руския шпионин?

Повече от 250 служители от британските антитерористични части участват в разследването на случая, каза вчера министърът на вътрешните работи Амбър Ръд след среща на кризисния комитет "Кобра".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    19 37 Отговор
    Предизборно джуджето задейства най-примитивните инстинкти на избирателите си татаро-монголи. Иначе няма много логика да тровиш шпионин "изпял" си всичко още преди години.
    Ноооо, комунистите му спретнаха клопчица с демонстрацията в подкрепа на опозицията(която реално е без шансове).
    Кой сега е "по-червен" а ???
  • 2 Нерон

    40 9 Отговор
    Дали са го отровили Русняците или Британците няма
    никакво значение. Никой не обича предателите.

    Коментиран от #3

  • 3 Реалист

    7 21 Отговор

    До коментар #2 от "Нерон":

    Абе колега,тук не става въпрос за обич а за убийство. Трябва ли по твоята логика да отровим примерно Болен Сидеров защото ни предаде на дпс със златното пръсче??? Не може така, трябва да го "обичаме до смърт" а не да го тровим...
  • 4 Kcaniba

    19 16 Отговор
    Свои са ги отровили - островни е гнндъри, същите предатели.
    На крива ракета, Путин и е виновен...
  • 5 Вов

    13 18 Отговор
    Никой няма право да убива, освен ако е с широка руска душа.
  • 6 111

    17 27 Отговор
    Убийството "за назидание" е следващия признак за пълно незачитане на международната право. Анексията на Крим, ЧВК на Вагнер в Сирия, "Хуманитарната помощ" към приднестровските анклави и т.н. говорят за нов стил и нова студена война. Предишната ги съсипа и разпадна. След тази Русия ще остане само с Петербург и Москва. Другото ще са отделни губернии или част от Китай, който отдавна ги е настъпил от изток. Този път Европа и САЩ няма да сди мръднат пръста да спасяват червените боклуци.

    Коментиран от #7

  • 7 Kcaniba

    16 16 Отговор

    До коментар #6 от "111":

    Майдаун , Анексия на Молдова, 500 Цлакутъри на трупчета в Донецк Еирпорт, Блекотъри на Сватба в Ирак, Гуантаномо, Югославия, Виетнав с напалм, Корея, Япония с демократичен атом, децата на Соэия с фасфор, Дрезден изпепелен и т.н.
    Роци на империята на злото - фащ
  • 8 Преклено късо име

    17 5 Отговор
    Логично са го отровили англичаните. 1.Повече не им е нужен, даже им пречи. 2. Удобен скандал преди президентските избори в Русия. 3. Повод за възможност на иницииране на бойкот на изтърваното домакинство на Мундиала. 4. За отклоняване от вътрешните проблеми връзка брекзит и външната си изолация повод разкритията за организираните ит английските служби фалшиви газови атаки този път в Сирия. И други такива причуни. Англичаните са все още като коне с капаци, не са се събудили и няма да е скоро.

    Коментиран от #9

  • 9 Руските свине

    9 16 Отговор

    До коментар #8 от "Преклено късо име":

    Разчитат именно на русофилски логици като теб. Целта на отровителството е да се демонстрира все сили ето на психопата Путин и да се всее страх в западното общество.

    Коментиран от #16

  • 10 да бе да

    15 6 Отговор
    Поредната постановка на британските служби. Твърде елементарна. Понеже Скрипал вече няма с какво да им е полезен го жертват за да хвърлят вината и да очернят Русия и Путин. Точно преди изборите. За пред простолюдието, върши работа....
  • 11 Наблюдател

    6 12 Отговор
    Засега всички улики водят към Кремъл. Световното под футбол е под въпрос.

    Коментиран от #13, #18

  • 12 Аз знам

    9 3 Отговор
    От далеч си личи че предателя е отровен от англия или сащ за дескридитация на Русия. Те имат няколко случаи от близкото минало на много по страшни инсинуации с много големи последствия. Може би ще завладеят Русия както Ирак , Либия и др.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Наблюдател

    3 12 Отговор

    До коментар #13 от "Аз знам":

    Докато разни малоумни дебили, симпатизанти на Империята на злото се опитват да мислятвъв еликобритания сериозно се обсъжда дали да се бойкотира Световното първенство по футбол, което би трабвяло да се проведе в руската кочина.

    Коментиран от #17

  • 15 Kcaniba

    8 3 Отговор
    За предателите на родината само така.И да е гадно с назидание да видят всички как се мъчат предателите.
  • 16 Отговорник

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Руските свине":

    Защо,бе, умник, целта на соросоидните логици каква е?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ВЛКСМ

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Наблюдател":

    Една седмица до 18 март,3 мес.до световното по футбол,на пук,за,,паразитите,,ще има мачове и в Кьонигсберг..бегай у карлуково да папкаш,там илачите са без пари..
  • 19 цецо

    3 2 Отговор
    Не е отровен, а се е натъпкал с морски боклуци като бейби октопди, стриди и други. После не е успял да ги изповръща и е изпаднал в кома. Ако беше ударил едно шкембе или боб с наденица, сега щеше да в идеално състояние. Емалко щеше да попърди, но от пръдни не се мре.
  • 20 цецо

    3 1 Отговор
    Да му дават повече активен въглен и ще се прави. Слушал съм че и козя извара помага. А съм виждал, че една бабичка се натрови с развалена спържа, и после пи вода от варница смесена с белтък от яйце и се оправи.
  • 21 Един ....

    0 0 Отговор
    За всички предатели НПГ !
Новини по държави: