12 Март, 2018 09:10 2 475 13

Северна Корея иска мирен договор със САЩ

  • северна корея-
  • мир-
  • сащ

Ким Чен-ун е изразил желание за преговори

Лидерът на Северна Корея е заявил, че иска мирен договор със САЩ, съобщи южнокорейската медия „Тона илбо“.

Информацията е на високопоставено дипломатическо лице. Според него по време на срещата с южнокорейска делегация, Ким Чен-ун е изявил желание да нормализира отношенията си със САЩ.

Според дипломата крайната цел на лидера е да подпише мирен договор със САЩ и да установи трайни дипломатически отношения.

Ким Чен-ун вече предложи да се срещно с президента на САЩ Доналд Тръмп. Смята се, че срещата ще се проведе през май.

В момента се очаква мястото на срещата да бъде уточнено. През последните седмици Северна Корея направи драматичен завой в отношенията си спрямо САЩ.

От Вашингтон твърдят, че на този етап ще има разговори, но не и преговори. Международната общност подкрепи разговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кокото

    5 1 Отговор
    крачка напред, две назад ......
  • 2 USA

    19 22 Отговор
    След това идват русия, Китай и всички други комунистически подлоги ще се наведат пред световния борец за демокрация САЩ.

    Коментиран от #3

  • 3 доктора

    18 14 Отговор

    До коментар #2 от "USA":

    Ама, верно ли сащ са "световен борец за демокрация"!?
    Не вярвам да има чак толкова прости и заблудени хора. По съм склонен да допусна, че ти плащат, за да плещиш безумия.

    Коментиран от #5

  • 4 Барчо

    11 9 Отговор
    Не виждам за какво да се срещат. Тръмпи е една кукла на конци и нищо не решава. Само ще си изгуби времето като Путин. А може и пък печели време?
  • 5 USA

    13 15 Отговор

    До коментар #3 от "доктора":

    САЩ е страната на неограничените възможности и световен борец за свобода 🗽 само ограничени хора като теб харесват помийната комунистическа яма русия и нейните производни.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 гост

    8 7 Отговор
    И Кимчо в крайна сметка даде дупе на Тръмп ...
  • 7 доктора

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "USA":

    Какъв "комунизъм" те гони в Русия, като "комунизъм" основно означава липса на частна собственост. В Русия си е същата олигархия като в сащ. Пък явно за сащ си "запознат" основно от медиите и холивудските бози.

    Положението ти е доста сериозно - виждам, че никой не ти плаща и си искрено убеден в безумията, които брътвиш.

    Коментиран от #10

  • 8 Хаааааахаахххаааааааааааааааа

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "USA":

    Ти наистина ли си вярваш???...хаахаахааааа....Еййй това америте съвсем ви спряха мисленето...Само с клишета и НПО- лозунги ви напълниха черепухите...

    Коментиран от #11

  • 9 гражданин

    9 7 Отговор
    Хахото клекна!Видя се колко му е силата и какво може "умната" му глава!А уж имаше най-мощното оръжие в света.Хахото има само една тъпа глава която изкарва мощта си с голямо крякане!Нищо няма нинормалника.Е явно и учетеля му руссиянина клекна.
  • 10 USA

    8 9 Отговор

    До коментар #7 от "доктора":

    В русия има частна собственост само ако Владко разреши. Владко казва аз ще съм президент и всичко е ясно какво има и какво няма в русия. Само хора които не могат да прогресират в свободното общество където се вижда колко си умен и какво можеш харесват тази дупка русия.
  • 11 USA

    8 8 Отговор

    До коментар #8 от "Хаааааахаахххаааааааааааааааа":

    Сигурно мама или тати са от бившите членове на червената мафия БКП сега БСП и ви бутат нагоре по изгнилата комунистическа стълба, затова е и тази сляпа обич към русия нали всичко тръгна от там некадърни и прости хора да управляват държавата. Разберете че българите вече сме свободни и никой не иска да мизерства като руснака, а за САЩ какво да ти кажа, ела тук и ще видиш как е но първо си помисли добре защото мама, тати, вуйчо или чичо не съществуват тук.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Да да

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "USA":

    Не знам кои са му мама и тати,ама мама нему е Курвелия,щото нейния убавец учи в пропадналите САЩ! Да се чуди човек как може сина на лидерката на Червените хмери да постъпи така! Сетих се! Майка му е разбрала че Русия е блато,нищо че е готова да легне с Вовата,за да запази крадливия статут на партията си.